• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۱۴۶۳
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۹
اصفهان » اقتصادی
درهمایش فرصت های تجاری پیوستن ایران به پیمان اوراسیا

بازار اوراسیا بازار اجتناب ناپذیر صادراتی

برای ورود موفق به بازار اوراسیا باید به صورت منسجم، هدفمند و کنسرسیومی حرکت کرد.

بازار اوراسیا بازار اجتناب ناپذیر صادراتیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما ،مرکز اصفهان ؛ دستیار وزیر نیرو در امور کمیسیون دایمی همکاری های تجاری اقتصادی ایران و فدراسیون روسیه در این همایش با تاکید بر اینکه حدود 76 درصد اقتصاد اوراسیا متعلق به روسیه است، گفت: این کشور از نظر شاخص جمعیت، مساحت، GDP و حجم واردات و صادرات بازار بسیار مطلوبی برای ایران است.

داود میرزاخانی افزود: برای ورود موفق به بازار اوراسیا باید به صورت منسجم و هدفمند و کنسرسیومی حرکت کرد و اصفهان می تواند در این زمینه پایلوتی برای سایر استان ها باشد.

وی اقلام دارویی، محصولات کشاورزی، شوینده ها، کاشی و سرامیک، کیف و کفش ، چرم، گل و گردشگری را از جمله محصولات صادارتی به روسیه معرفی  و گفت: با توجه به اینکه اصفهان یکی از قطب های گردشگری کشور است، باید  بهره برداری مناسبی از ظرفیت این استان درخصوص گسترش روابط بین المللی شود .
میرزاخانی وجود 20 میلیون نفر جمعیت مسلمان در روسیه را از جمله مزایای این کشور برای فعالیت تجار ایرانی در خصوص صادرات محصولات حلال دانست و افزود: متاسفانه تاکنون به دلیل پراکندگی تولید در این بازار موفق نبوده ایم.

مدیر کل دفتر همکاریهای بین المللی گمرک نیز در این همایش با  ارائه گزارش اقدامات این اداره  در اجرای قانون موافقت نامه تشکیل منطقه آزاد تجاری ایران و اوراسیا گفت: اتحادیه اوراسیا با ادغام اتحادیه امور گمرکی و جامعه اقتصادی اوراسیا به منظور مدرن سازی همه جانبه همکاری و بهبود رقابت پذیری اقتصاد ملی و ایجاد شرایط توسعه پایدار به منظور بهبود شرایط زندگی جمعیت کشورهای عضو تشکیل شده است.

حسین کاخکی ایجاد اشتغال، رقابت پذیری کالاهای ایرانی و تخفیف های تعرفه ای را از جمله نقاط قوت اتحادیه اقتصادی اوراسیا دانست و افزود: کاهش وابستگی به دلار، تسهیل تجارت بین ایران و اتحادیه، کاهش آثار سوء تحریم های آمریکا علیه ایران و همچنین تقویت نقش ویژه ایران در کریدور بین المللی حمل و نقل شمال جنوب از مزایای عضویت ایران در این اتحادیه اقتصادی است.

کاخکی  ادامه داد: مجموع صادرات ایران به اوراسیا از 5 آبان تا 30 آذر ،بیش از  207 میلیون دلار بوده است .

عضو هیات علمی موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی نیز در این همایش موافقت نامه اوراسیا را جامع ترین و منحصربه فردترین توافق نامه ای دانست که ایران تاکنون منعقد کرده وگفت : اتحادیه اوراسیا 866 میلیارد دلار تجارت داشته و روسیه با 680 میلیارد دلار نقش عمده ای در این اتحادیه دارد.

میر هادی سیدی مهم ترین فرصت های پیش روی ایران در این توافقنامه را بهبود دسترسی به بازار از طریق کاهش تعرفه ها، حذف موانع غیر تعرفه ای و بهبود فرصت های سرمایه گذاری و انتقال فناوری اعلام کرد و افزود: باید در نگرش های جهانی خود تغییر ایجاد کنیم چراکه  حفظ نظام تولیدی فعلی ما و ارتقای آن مستلزم ورود به تعامل جهانی وتقویت این تعامل است. 

در این دیدار همایش همچنین رییس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه متاسفانه سهم اصفهان از تجارت با اوراسیا بسیار ناچیز است، خواستار بازنگری در کالاها و اقلام در نظر گرفته در توافق اولیه این پیمان شد.

مسعود گلشیرازی فولاد، صنایع معدنی و کشاورزی را از جمله اولویت های صادراتی استان در سال گذشته عنوان و افزود: با وجود اینکه بیشترین حجم تجارت اوراسیا با جهان مربوط به روسیه بوده ، سهم صادرات اصفهان به این کشوردر مقایسه با دیگر استان ها 4 دهم درصد است .

وی گفت: سهم اصفهان در اقتصاد ملی حدود 10 تا 12 درصد است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در قم
پذیرایی سقاخانه شهر فیروزآباد سلسله از عزاداران فاطمی
معرفی برترین های نمایش صحنه ای و خیابانی
خبر‌هایی از تشییع شهید گمنام در میامی
پیچیدن شمیم عطر شهدای گمنام در شهر‌های مختلف لرستان
داماشی‌ها بدون تمرین به استقبال دیدار با مس کرمان رفتند
ممنوعیت فعالیت در فضای باز مدارس اصفهان و شهرهای مجاور
اهدای ۲۰ سرویس چینی به نوعروسان مبارکه ای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور کار
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)