• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۲۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۷
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز:

انتقام سخت در راه است

امام جمعه تبریز گفت: انتقام سختی از آمریکا و صهیونیستها خواهیم گرفت و این شادی لحظه‌ای آنها به عزا تبدیل خواهد شد.

انتقام سخت از آمریکا در راه استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم، امروز در خطبه‌های نماز جمعه تبریز با تسلیت شهادت اسطوره مقاومت حاج قاسم سلیمانی افزود:سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی قدس سپاه در جبهه مقاومت امروز فصل جدیدی را آغاز می‌کنند و شادی لحظه‌ای آمریکاییها و صهیونیستها به عزا تبدیل خواهد شد.
وی گفت: دشمن بداند این خونهای پاک به هدر نخواهد رفت و عزم ملت ایران و سرداران و سربازان میهن عزیزمان برای گرفتن انتقام سخت از آنها جزم تر شده است.
خطیب نماز جمعه تبریز ادامه داد: ملت ایران یاد و نام شهید عالی مقام سردار سپهبد قاسم سلیمانی و شهدای همراه او را به ویژه مجاهد بزرگ اسلام ابومهدی را بزرگ خواهد داشت و رهبر فرزانه انقلاب هم سه روز عزای عمومی اعلام کردند که این عظمت سردار سلیمانی را نشان می دهد.
وی افزود: همزمانی شهادت سردار سلیمانی در ایام ولادت با سعادت حضرت زینب کبری(سلام الله علیها) و در آستانه شهادت حضرت زهرای مرضیه(سلام الله علیها) نشان از مقبولیت مجاهدت این سردار فداکار اسلام است و او خدمتی بزرگ در حفاظت و صیانت از حرم حضرت زینب(س) انجام داد و برای دفاع از حریم ولایت جانفشانی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم خاطرنشان کرد: شهید سلیمانی به افتخار عملی‌سازی وعده خمینی کبیر(ره) در تشکیل هسته‌های مقاومت به فرمان امام خامنه‌ای عزیز نائل آمد و قطعا این افتخار به دست سربازان دیگر ادامه خواهد داشت.
وی به خطای راهبردی آمریکا در حمله به حشدالشعبی اشاره و اظهار کرد: حمله ترکیبی به مقر تیپ ۴۵ حزب‌الله وابسته به حشدالشعبی در شامگاه جمعه موجب شگفتی و تعجب ناظران و تحلیل‌گران سیاسی شد و این اقدام تا حدود زیادی انسجام آسیب‌دیده درونی عراق را ترمیم کرد زیرا روحیه ضدآمریکایی و ضداستکباری در مردم عراق شعله‌ور شد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با استناد به فرمایش رهبر انقلاب درباره توطئه جدید ایالات متحده گفت: آمریکا ادعا کرده است که حمله به سفارت‌خانه آمریکا در عراق توسط ایران صورت گرفته است که البته باید گفت غلط می‌کنید چنین حرفی می‌زنید زیرا هر جا لازم باشد برخورد کنیم، با جدیت اقدام می‌کنیم.
وی در ادامه خطبه ها به برگزاری رزمایش سه جانبه ایران و روسیه و چین اشاره کرد و گفت: برگزاری رزمایش در اوج فشار حداکثری و سیاست منزوی‌سازی ایران باز هم دست برتر جمهوری اسلامی را در منطقه‌ نشان داد.
حجت الاسلام والمسلمین آل‌هاشم بیان کرد: این رزمایش قدرت بازدارندگی و پاسخگویی را روشن ساخت همچنین در دفع تکفیری‌ها موجب شد تا اعتماد این کشورها به صداقت و قدرت ایران جلب شود از این‌ رو از همه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به ویژه از نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسداران در برگزاری این رزمایش بزرگ بین‌المللی که موجب اقتدار شده است، تشکر و قدردانی می‌کنیم.
امام جمعه تبریز با طرح تذکر انتخاباتی به کاندیداهای مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اهتمام به امور مستضعفان و طبقات محروم ، مبارزه با راحت طلبی ، مبارزه با مفاسد اقتصادی از شاخص های نماینده اصلح و تراز انقلاب است.
وی با تاکید بر وابسته نبودن نمایندگان مجلس به کانون های قدرت و ثروت گفت : کسی که با حمایت مالی دیگران به مجلس راه یابد نماینده قشر خاص از جامعه می شود.
حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم ساده زیستی ، دوری از اشرافی گری و خادم ملت بودن را از دیگر شاخص های نماینده اصلح و تراز انقلاب عنوان کرد.
خطیب نماز جمعه تبریز با اشاره به ۱۷ دی سال ۱۳۱۴ تا ۱۷ دی سال ۱۳۵۶ یعنی از دستور رضاخان قلدر برای کشف حجاب تا اهانت به امام رحمت‌الله(ره) گفت: در طول تاریخ مقابله با حق و باطل و هجمه به هویت‌ها، راهبرد همیشگی دشمن است به طوری که با آغاز قرن ۱۵ هجری و تحکیم پایه‌های ظلم یک قانون لباس متحد‌الاشکل تصویب شد و در سال ۱۳۰۸ کارمندان دولت موظف شدند تا لباس یک شکل بپوشند.
وی ادامه داد: با سفر رضاخان به ترکیه و تحت تاثیر قرار گرفتن وی از اصلاحات آتاتورک،منع روضه‌خوانی و کشف حجاب باب شد.
نماینده ولی‌فقیه در استان با بیان اینکه ۷ سال تاریک بر ملت ایران در آن دوران گذشت خاطرنشان کرد: با تبعید خفت‌بار رضاخان و با به سر کار آمدن محمدرضا پهلوی، شدت فشار بر مردم زیاد شد.
وی گفت: چادر و حجاب نه تنها محافظ عفت و امنیت بانوان است بلکه محافظ هویت و صیانت اسلامی زنان است.
امام جمعه تبریز خطاب به مسئولان پرورشی و تربیتی مدارس گفت: فکر نکنید چون داخل مدرسه است و یا دانش آموز دختر به سن رعایت حجاب نرسیده‌اند حفظ پوشش مهم نیست بلکه از الان به فکر حجاب آنها باشید زیرا مردم انتقادهای زیادی به حجاب دانش‌آموزان دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت واحد ۳ نیروگاه نکا به مدار تولید
پویش کاشی حرم به یاد شهدای عملیات محرم
دوکشته و ۱۴ مصدوم در حوادث شبانه روز گذشته استان
افتخار آفرینی دانش‌آموزان شهرستان نهبندان در مسابقات اختراعات سوئیس
تهیه طرح‌های توسعه و عمران ۱۵ شهر چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش‌های پراکنده در مازندران از امروز 
رطوبت ۷۸ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
تولید ورق گرم در صنایع معدنی سیرجان
خواب آلودگی راننده ؛ علت تصادف اتوبوس و تریلی در میامی
قضاوت ۲ داور ایرانی در مسابقات تیروکمان قهرمانی آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و چهارم آبان به افق آبادان و خرمشهر
بی احتیاطی راننده در بجنورد جان عابر پیاده را گرفت
اعزام تیم کبدی بانوان ایران به رقابت‌های قهرمانی جهان
فراتر از ثروت
بازگشت افتخار آفرینان پینگ پنگ ایران از رقابت‌های همبستگی اسلامی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و سرخه
جمعیت ۱۰۰ هزار نفری ماهدشت فرهنگسرا ندارد
سیما لیموچی برنده جایزه داوطلب برگزیده سال ٢٠٢۵ کمیته بین‌المللی پارالمپیک شد
چشم آسمان ایلام به آمدن اولیـن باران پاییزی، روشن شد
تصادف اتوبوس و تریلی در میامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
پویش آبادان را سبز میکنیم
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۶ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)