• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۲۹۶۱
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۷
اجتماعی » جامعه و شهری

اقدام ضد بشری آمریکا عاملی برای تهدید صلح و امنیت جهانی است

مجمع جهانی صلح اسلامی تاکید کرد: اقدام ضد بشری آمریکا زمینه‌های بی‌نظمی در اداره امور جوامع و نظام بین الملل را تشدید می‌کند و عاملی برای تهدید صلح و امنیت جهانی به خصوص منطقۀ غرب آسیاست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مجمع جهانی صلح اسلامی به مناسبت شهادت «سردار قاسم سلیمانی» بیانیه صادر کرد.
متن بیانیه به این شرح است:
«دنیای اسلام و جبهه مقاومت که بر اساس مبانی و اصول بشردوستانه برای مبارزه بر علیه ترویسم و ناامنی و برقراری عدالت، کرامت انسانی و صلح تلاش می‌کند، امروز یکی از فرماندهان عالیرتبه و پیشتاز در مبارزه با تهدیدات صلح و ناامنی در منطقۀ غرب آسیا را از دست داد.
مجمع جهانی صلح اسلامی این مصیبت بزرگ را به رهبر حکیم انقلاب اسلامی، ملت‌های مسلمان و آزادیخواهان جهان تسلیت عرض می‌نماید.
مجمع جهانی صلح اسلامی معتقد است؛ جهان اسلام و منطقه غرب آسیا چند سالی است که با دسیسه و مکر قدرت‌های بزرگ و سلطه گر، به میدان نبرد بین گروه‌های ترویستی با ملت‌ها و شهروندان بی گناه تبدیل شده است. گروه‌های تروریستی که به اذعان همگان و شواهد بارز، زاییده و محصول قدرت‌های سلطه گر هستند و با حمایت اینان که باید آن‌ها دولت‌های تروریستی و تروریسم دولتی نامید، دست شان به خون هزاران نفر از مردم بی گناه و زنان و کودکان آغشته است. سکوت برخی دستگاه‌ها و نهاد‌های بین المللی در برابر این اقدامات ضد بشری باعث شد تا صلح و امنیت در تمام جهان به مخاطره بیفتد.
در این میان «سردار قاسم سلیمانی» نامی آشنا برای مردم منطقه و آزادیخواهان جهان بوده، هست و خواهد بود که همواره در خط مقدم مبارزه با گروه‌های تروریستی و تلاش برای برقراری صلح و عدالت قرار داشت.
امروز بار دیگر دنیا و دستگاه‌های به ظاهر مدافع حقوق بین الملل و حقوق بشر شاهد یکی از ننگین‌ترین اقدامات سازمان یافته و تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و جمعی از مبارزان ضد تروریسم است که در تناقض آشکار با موازین و حقوق بین الملل و نقض حاکمیت قانونی کشورهاست. آیا جهان این گستاخی ضد قانونی و ضد بشری دولتمردان آمریکا را تحمل خواهد کرد؟
مجمع جهانی صلح اسلامی این اقدام ضد بشری را که برخلاف موازین بین المللی و توسط کشوری سلطه گر در کشوری ثالث و با هدف بر هم زدن نظم، امنیت و صلح منطقه صورت گرفت، به شدت محکوم می‌کند و معتقد است این اقدام که زمینه‌های بی نظمی در اداره امور جوامع و نظام بین الملل را تشدید می‌کند و عاملی برای تهدید صلح و امنیت جهانی به خصوص منطقه غرب آسیاست، باید به سرعت از جانب دستگاه‌های بین المللی محکوم شود و دولت امریکا را تنبیه و مجبور به التزام به رعایت قوانین بین المللی و حقوق بشر کنند.
دولت آمریکا که سابقه طولانی و متعددی در نقض حقوق بشر و قوانین و معاهدات بین المللی دارد، و دولتمردان کنونی آمریکا که این اقدامات را وسیع‌تر و گسترده‌تر در پرونده دارند که خروج از پیمان‌های مختلف بین المللی شاهدی بر این مدعاست، باید عواقب زیانبار اینگونه اقدام ضد انسانی و ضد حقوق بین الملل را بر عهده گیرند.
به نظر ما، اکنون نخبگان، اندیشمندان، آزادیخواهان و سازمان‌های دولتی و سازمان‌های مردم نهاد در افشای ترویسم دولتی و گروه‌های تروریستی مورد حمایت قدرت‌های بزرگ که باعث نقض صلح، عدالت و امنیت جهانی می‌شوند، وظیفۀ مهم و بزرگی دارند که می‌توانند ضمن محکوم کردن اینگونه اقدامات تروریستی، با هم اندیشی و همفکری در راستای برقراری صلح و عدالت در منطقه و جهان ایفای نقش کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
تجلیل از فرماندهان پایگاههای مقاومت بسیج دلفان
سوخت‌ غیراستاندارد خودروها و صنایع عمده‌ترین عامل آلودگی هوا است
ارائه ۵۰ درصد تخفیف با کدملی در نمایشگاه کتاب کیش
جان باختن زوج شاهین دژی به دلیل مسمومیت با گاز منوکسیدکربن
برگزاری یادواره شهدا در دورود
میاندوآبی‌ها مهمان سفره اطعام فاطمی
برگزاری بیست‌وپنجمین دوره مسابقات المپیک ناشنوایان در توکیو
افزایش شاخص کیفیت هوا از فردا
آژیر خطر بیابان‌زایی و فرسایش خاک در ایلام
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
سی ودومین دوره مسابقات قرآن و عترت (ع) در لنگرود
کشف و ضبط ادوات صیادان در زرینه‌رود شاهین‌دژ
درخشش ورزشکاران میاندوآبی در مسابقات پاراتنیس روی میز شمال‌غرب کشور
گردهمایی مغز‌ها برای یافتن راه‌کار‌های علمیِ مقابله با ریزگرد‌ها
سوگواری ایام فاطمیه؛ روایت جاودانه‌ای از ایمان و مظلومیت
افتتاح آزمایشگاه برق و الکترونیک در چهارمحال و بختیاری
افتتاح مرکز مشاوره خانواده مهر در باروق
کتابخوان های برتر البرز معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)