• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۵۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۴
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
به مناسبت شهادت سردار سلیمانی

بیانیه مجمع جهانی تقریب نهاد خانواده قربانیان ترور

مجمع جهانی تقریب نهاد خانواده قربانیان ترور به مناسبت شهادت سردار دل‌ها شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بیانیه‌ای صادر کرد.

بیانیه مجمع جهانی تقریب نهاد خانواده قربانیان تروربه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، متن بیانیه اتحادیه جهانی تقریب نهاد خانواده قربانیان ترور بدین شرح است: شهید سرافراز امت اسلام، عمر پربرکت خود را در راه دفاع از اسلام، انقلاب و مظلومان در ایران و کشور‌های منطقه گذراند و پس از عمری مجاهدت خالصانه، توسط اشقیاء و اشرار زمان به مقام والای شهادت نائل آمد و به جرگه شهدای مظلوم ترور پیوست.
محور پر افتخار مقاومت، مدیون رشادت‌ها و فداکاری‌های شبانه روزی شهید سلیمانی است، وی نسلی معتقد و متعهد از جوانان رزمنده مومن و انقلابی در ایران، عراق، سوریه، یمن و لبنان را پرورش داد که با اتکا به روح جهاد و مقاومت و اسلام اصیل در مقابل استعمار و استکبار و زیاده گویی قدرت‌های بیگانه و تروریست‌های منحرف و سیه دل تکفیری داعش ایستاده اند.
همین روحیه مقاومت، جهادی و الهام بخش سردار سپاه اسلام بود که بغض و کینه او را در دل شیطان بزرگ و اسرائیل نامشروع کاشت که بار‌ها او را به ترور و حذف تهدید کرده بود. غافل از اینکه شهادت مسیری بود که سلیمانی‌ها و مغنیه‌ها و ابو مهدی ها، آن را سعادت دنیا و آخرت خود می‌دانند.
اقدام جنایت کارانه آمریکا هرچند قلب ملت‌های مسلمان منطقه را به دردآورد و حماقت سردمداران رژیم تروریستی آمریکا و ناتوانی آن در فهم معادلات جدید منطقه‌ای را نشان داد، لیکن اقدامی دور از انتظار از رژیم حامی تروریسم نبوده و نیست.
سران کاخ سفید و رژیم آدم کش صهیونیستی از دهه‌ها قبل، ناتوانی خود را در مواجهه با مخالفان، منتقدان و مجاهدان را به شکل حذف فیزیکی و ترور نشان داده اند. ایالات متحده آمریکا از چهار دهه و همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی، با حمایت از گروهک‌های تروریستی، نقش پشتیبان اصلی از آن‌ها در ترور بیش از ۱۷۰۰۰ تن از شهروندان ایرانی را ایفا کرده است.
جنایت این رژیم تروریستی، مصداق بارز تروریسم دولتی و ناتوانی در مواجهه با منطق جمهوری اسلامی ایران و محور مقاومت در ضرورت خروج بیگانگان از سراسر منطقه است.
سران کاخ سفید، رژیم نامشروع صهیونیستی و اذناب منطقه‌ای آن‌ها باید بدانند که خون شهدای مظلوم ترور به ویژه سرداران رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و همراهان آنان به هدر نخواهد رفت و مکتب این شهیدان، همچنان الهام بخش جوانان مسلمان در سرتاسر منطقه خواهد بود.
اتحادیه جهانی تقریب نهاد خانواده قربانیان ترور، ضمن تسلیت حادثه تروریستی فرودگاه بغداد و شهادت سردار جاوید اسلام حاج قاسم سلیمانی و فرمانده میدانی سرافراز حشدالشعبی حاج ابومهدی المهندس و جمعی از همراهان آنان را به حضرت، ولی عصر (عج)، مقام معظم رهبری، دو ملت ایران و عراق و همه دوستداران و ارادتمندان جبهه مقاومت، علو درجات را برای آن شهدای سعید از درگاه پروردگار متعال و جبار خواستار است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افشای ابعاد جدید ارتباط ترامپ با شبکه فساد «اپستین»
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
شناگر ایران در ۴۰۰ متر آزاد ششم شد
اعضای کمیسیون عمران مجلس با خانواده مرحوم صابر کاظمی ابراز همدردی کردند
مجمع عمومی سالیانه هیات اسکی چهارمحال و بختیاری
اهدا پنل خورشیدی به عشایر ارسنجان
پیروزی فرجی و هدایی مقابل گویان و قطعی شدن مدال دونفره مردان
بسیج، الگوی محله‌محور حل مسائل مردم
زنجان، پیشرو در اهدای خون با رشد ۱۳ درصدی
برد شهرداری چلیچه در نخستین دیدار خود در لیگ برتر فوتبال ساحلی جوانان کشور
برداشت بیش از ۴۵۰۰ تن پسته از باغ های مشهد
صعود ندا شهسواری به نیمه‌نهایی تنیس روی میز زنان
از تولید تخم مرغ در واحدی سنتی تا راه اندازی واحدی مکانیزه و کسب رتبه برتر کشوری
مهریز، میبد، اردکان و اشکذر در مجمع شهر‌های تاریخی ایران
افتتاح کمپ نگهداری و درمان معتادان در سمنان
بهره برداری از طرح آسفالت معابر روستای پاچه کولا لالی
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
تولید انرژی بادی به انرژی برق در سیستان وبلوچستان
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان ، استاندار و معاونان ، با وزیر نیرو
سفر شهرستانی استاندار خراسان شمالی به اسفراین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)