• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۶۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵
بوشهر » سیاسی
آیت‌الله صفایی بوشهری:

این کار بزرگ سپاه آغازگر انتقام از آمریکا است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: کار بزرگ سپاه عزیز در موشک‌باران پایگاه عین‌الاسد آغازی برای انتقام از آمریکای تروریست است.

این کار بزرگ سپاه آغازگر انتقام از آمریکا است

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری در تجمع شماری از مردم بوشهر برای حمایت از انفجار پایگاه آمریکایی عین‌الاسد در عراق در خون‌خواهی سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی که صبح امروز در حوزه علمیه امام خمینی(ره) بوشهر برگزار شد، گفت: انتقام اولیه ایران از آمریکای تروریست که موجب تخریب پایگاه عین الاسد و وارد کردن تلفات فراوان به آمریکا شد، شکست سنگین دیگری برای آمریکا در منطقه شد.

او با اشاره به این که آمریکا همواره در این اندیشه بوده که در عرصه اقتصاد، جهان یک زمین سودآور و یک ملک پرسود برای اوست، افزود: به‌همین دلیل آمریکا به‌دنبال این است که سرزمین‌ها را یا اشغال کند یا در آن‌جا گماشتگانی داشته باشد که سرمایه آن کشور را به سود آمریکا مصادره کند. در عرصه سیاسی هم بر مراکز سیاسی و حقوقی مسلط شده تا اندیشه خود را نهادینه کند و گسترش دهد و در این مسیر از هیچ دسیسه‌ای فروگذار نیست.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر اضافه کرد: سازمان بی‌خاصیت ملل که حاضر نشد برای نقض حاکمیت عراق با حمله آمریکا نشستی برگزار کند، ترور و ریخته شدن خون سردار سلیمانی را هم نادیده گرفت که نشان از نفوذ اندیشه استعماری و استکباری در جوامع جهانی است.

آیت‌الله صفایی بوشهری گفت: دشمنان ما فکر می‌کنند اگر الان ایران را به‌عنوان یک کشور انقلابی تحت فشار قرار دهند از عزم ما برای استقلال و مبارزات ضداستکباری و حاکمیت اسلام کاسته می‌شود، اما این فکر انحرافی و غلط است و ایران انقلابی تا پای جان برای حفظ حاکمیت اسلام تلاش می‌کند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر اضافه کرد: این کار بزرگ سپاه عزیز آغازی است برای انتقام، و اگر آمریکا آن را ادامه دهد از این هم سنگین‌تر نصیبش خواهد شد. اگر آمریکا بخواهد کوچکترین تعرضی به ایران کند موشک‌هایی با بردهای طولانی‌تر به آن‌ها حمله خواهد شد.

او ادامه داد: هم‌چنین اگر آمریکا از کشوری در منطقه به‌عنوان پایگاه برای حمله به ایران استفاده کند آن کشور و رژیم اشغالگر قدس هم هدف موشک‌های بعدی ایران خواهد شد.

امام جمعه بوشهر با تأکید بر این‌که این انتقام نیست، بلکه آغاز آن است گفت: مذاکره و یا اعتماد به آمریکا کاملاً اشتباه است، زیرا آمریکا رژیمی قاتل، خائن و تروریست است. آن‌ها خودبزرگ‌بین هستند، اما ایران نشان داد که اگر آن‌ها یک ترور انجام دهند ده برابر آن مجازات خواهد کرد.

آیت‌الله صفایی بوشهری گفت: استان بوشهر از این اقدام سپاه کاملاً حمایت می‌کند؛ تمام استان بوشهر سرباز رهبر هستند و اگر ایشان فرمان دهند حماسه دفاع ایجاد خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر در پایان گفت: مردم بوشهر به آمریکا، انگلیس، رژیم اشغالگر قدس و اروپا اعلام می‌کند که رئیسعلی دلواری، نادر مهدوی، ماهینی و جزیره فارسی را به‌یاد داشته باشید و برای دفاع از ایران اسلامی ما همه امروز رئیسعلی دلواری و نادر مهدوی هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلی غربت مادر در نمایش آیینی خیر کثیر
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)