پخش زنده
امروز: -
در عملیات پلیس امنیت عمومی شهرستان مبارکه سردسته شبکه تبلیغی سلطنت طلبان با هزار و 57 عضو، دستگیر شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ فرمانده انتظامی استان با اشاره به تجمع غیرقانونی و آشوب های خیابانی آبان ماه گفت: شناسایی و دستگیری عوامل اصلی این حوادث در دستور کار ویژه ماموران پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی استان اصفهان قرار گرفت.
سردارمعصوم بیگی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی فرماندهی انتظامی مبارکه با رصد دقیق فضای مجازی سردسته شبکه تبلیغی سلطنت طلبان را که هزار و 57 عضو هم داشت و در یکی از شبکه های اجتماعی به صورت گسترده اقدام به تحریک مردم برای شرکت در تجمعات غیر قانونی می کرد ، شناسایی و دستگیر کردند.
وی افزود: بر اساس اسناد و مدارک، وی با عوامل اپوزیسیون سلطنت طلب خارج از کشور ارتباط داشته و با قراردادن تصاویر و کلیپ هایی از بازگشت نظام سلطنتی به ایران حمایت و به مقدسات نظام توهین می کرد.
فرمانده انتظامی استان، تحریک مردم به تجمعات غیرقانونی، آموزش شعارهای توهین آمیز نسبت به نظام و مسئولان و عضوگیری گسترده به منظور تبلیغ علیه نظام را از دیگر اتهامات این فرد بیان کردو افزود: متهم پس از مواجهه با اسناد و مدارک پلیس به اقدامات خلاف قانون خود اقرار کرد .