پخش زنده
امروز: -
پایگاه انتقال خون امیرالمومنین شهرستان کاشمر با حضور معاون توسعه و پشتیبانی سازمان انتقال خون کشور افتتاح شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئس شبکه بهداشت ودرمان کاشمر گفت: این مرکز به همت خیرین حوزه سلامت با اعتبار یک و نیم میلیارد تومان در زمینی به مساحت ۷۰۰مترمربع ساخته شده است.
دکتر یزدانی با اشاره به اینکه خیرین سلامت نقش مهمی در تجهیز بیمارستانهای این شهرستان دارند گفت: در کاشمر اعمال جراحی همچون تومور هیپوفیز، تومور کف جمجمه انجام می شود که این عمل ها فقط در مراکز استان انجام می گیرد.
همچنین دکتر حسین رنجبران معاون توسعه و پشتیبانی سازمان انتقال خون کشور در حاشیه این مراسم از ساخت یک سردخانه مجهز در کاشمر خبر داد و گفت: سردخانه اصلی ما در مشهد مقدس است که انشاءالله دومین آن در کاشمر ساخته خواهد شد که پاسخگوی نیازهای استان های همجوار و مردم منطقه باشد.
او در بحث نیرو انسانی مورد نیاز این مرکز گفت: ردیف مشخصی از نیرو در آزمون استخدامی بعدی ما برای این مرکز خواهد بود اما تا آن زمان با توجه به تفاهم نامه ای که بین مرکز بهداشت کاشمر و سازمان انتقال خون خراسان رضوی منعقد شده است کمبودی از نظر پزشک و پرستار در این مرکز نخواهیم داشت.