• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۹۳۲۰
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۸
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
از ۱۹ بهمن

کاهش ۱۰ تا ۱۵ درجه‌ای دما در مناطقی از کشور

سازمان هواشناسی با صدور اطلاعیه‌ای، از کاهش محسوس دما در مناطقی از کشور خبر داد.

کاهش ۱۰ تا ۱۵ درجه‌ای دما در مناطقی از کشوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، سازمان هواشناسی کشور با صدور اطلاعیه شماره ۱۵۴ این سازمان، از نفوذ سامانه بارشی و کاهش محسوس دما از روز شنبه (۱۹ بهمن) در برخی از مناطق کشور خبر داده و آورده است، بارش برف و باران روز شنبه (۱۹ بهمن) در استان‌های آذربایجان‌غربی، آذربایجان‌شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، نوار غربی اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، شمال و شرق خوزستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، ارتفاعات شمال‌غرب سمنان، گیلان، مازندران، گلستان و روز یکشنبه (۲۰ بهمن) استان‌های اردبیل، آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، کردستان، کرمانشاه، همدان، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان‌شمالی، خراسان‌رضوی و ارتفاعات البرز در استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان را در بر می‌گیرد.
روز دوشنبه (۲۱ بهمن) نیز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دما در استان‌های لرستان، همدان، اصفهان، قم، چهارمحال و بختیاری، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان‌شمالی و خراسان‌رضوی رخ خواهد داد.
در ادامه این اطلاعیه آمده است، روز دوشنبه (۲۱ بهمن) رگبار، رعدوبرق و وزش باد موقتی در استان‌های هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان رخ خواهد داد.
همچنین در بخش دیگری از اطلاعیه سازمان هواشناسی با اشاره به کاهش ناگهانی دما به‌میزان ۱۰ تا ۱۵ درجه در استان‌های آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، اردبیل، زنجان، همدان، کرمانشاه، کردستان، لرستان، قزوین، البرز، تهران، قم، سمنان، مرکزی، اصفهان، یزد، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان‌شمالی، شمال خراسان‌رضوی، ایلام، خوزستان، بوشهر، فارس، کهگیلویه و بویر احمد و چهارمحال و بختیاری اشاره شده و سرمازدگی و یخ‌زدگی از پیامد‌های این کاهش دما برشمرده شده است.
سازمان هواشناسی همچنین از وزش باد شدید از بعدازظهر جمعه (۱۹ بهمن) در استان‌های آذربایجان‌شرقی، اردبیل، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، قزوین، سمنان، مرکزی، همدان، گیلان، خراسان شمالی و خراسان رضوی خبر داده و افزوده است، این پدیده روز شنبه (۱۹ بهمن) نیز در استان‌های قزوین، تهران، قم، سمنان، مرکزی، اصفهان، یزد، خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی رخ می‌دهد.
در اطلاعیه این سازمان با اشاره به لغزندگی جاده‌ها، کولاک برف، مه‌آلودگی، کاهش دید، اختلال تردد در محور‌های مواصلاتی در این مدت توصیه شده است، مدیریت در توزیع و مصرف بهینه حامل‌های انرژی انجام و در تردد‌های جاده‌ای احتیاط شود. همچنین ضرورت دارد، خودرو‌ها به تجهیزات زمستانی مجهز شوند و کوهنوردان در این مدت از صعود به ارتفاعات بپرهیزند و سایر اقدامات پیشگیرانه به این منظور در نظر گرفته شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کولاک سپاهان زنجان در انزلی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)