• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۰۰۰۶
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۲
سیاسی » عمومی
آیت‌الله امامی کاشانی در خطبه‌های نماز جمعه تهران:

۲۲بهمن، مانع رسیدن گردنکشان‌دنیا به هدف‍‌شان شد

خطیب موقت نماز جمعه تهران گفت: یوم الله ۲۲ بهمن سبب شد گردنکشان دنیا به هدفشان نرسند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آیت‌الله محمد امامی کاشانی در خطبه دوم نماز جمعه تهران با اشاره به یوم الله ۲۲ بهمن گفت: هر کس ۲۲ بهمن در خانه بنشیند جفا به تاریخ و انسانیت کرده است.

وی با اشاره به این که انقلاب اسلامی نگذاشت گردنکشان دنیا به هدف خود برسند، افزود: آمریکا و صهیونیست‌ها در چاهی که کنده بودند سقوط کردند؛ این چیزی است که ۲۲ بهمن به وجود آورد و باید گفت ارزش آن را هیچ کس به اندازه امام زمان (عج) نمی‌تواند محاسبه کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آیت‌الله امامی کاشانی با گرامیداشت یاد امام خمینی (ره) و شهداء گفت: چهلم سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مصادف با ۲۲ بهمن است؛ او کسی بود که از سفره ایمان و عمل صالح به این نقطه از عظمت رسید.

خطیب نماز جمعه تهران افزود: دشمن از جمله افسران آمریکایی می‌گویند اگر ما مثل سردار سلیمانی داشتیم خیلی ارزشمند بود و از تاکتیک و شجاعت بالای او تعریف می‌کنند و بسیاری از کشور‌های غرب آسیا می‌گویند امنیت خود را مدیون سردار شهید سلیمانی هستند؛ وقتی آیت الله سیستانی به رهبر انقلاب تلگراف زد و گفت؛ خدمات سردار سلیمانی در برابر داعش در عراق بی نظیر و فراموش نشدنی است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی در ادامه خطبه دوم نماز جمعه تهران با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در اسفند گفت: این انتخابات مولود ۲۲ بهمن و فداکاری‌هاست؛ بنابراین اهمیت دادن به مجلس و پای صندوق رأی آمدن برای همه کسانی که واجد شرایط هستند به معنای اهمیت دادن به امنیت کشور است و وقتی مردم با هر عقیده و سلیقه‌ای پای صندوق‌های رأی آمدند، کشور را بیمه می‌کنند.

آیت‌الله امامی کاشانی در این باره افزود: این حضور یک ادای دین کوچک به امام (ره)، شهداء و فداکاری‌هاست.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به ناتوانی دشمن در پیاده سازی نقشه‌هایش علیه جمهوری اسلامی و مردم ایران گفت: دشمن در برابر حضور مردم ایران جز این که در لجن‌های خودش دست و پا می‌زند، کار دیگری بلد نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آیت‌الله امامی کاشانی درباره ملاک‌های مهم در انتخاب نماینده مجلس افزود: باید کسانی که مومن به خدا، مملکت، شهداء، پدران و مادران و همسر شهیدان و مومن به غنی بودن کشور و نبود بی قانونی و فساد هستند انتخاب شوند.

وی تأکید کرد: نماینده باید دلسوز مردم باشد و نظام ما را که از سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه و مجمع تشخیص برخوردار است، تمام این‌ها را تحت عنوان قانون بپذیرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خطیب جمعه تهران با اشاره به مشکلات اقتصادی مردم و گلایه‌هایی که از اجرا نشدن قانون دارند، گفت: وکیل، وزیر، مدیر و قاضی بودن و روی یک صندلی مهم نشستن خیلی سنگین است؛ هم برای رأی دهندگان و هم برای آنانکه رأی می‌آورند.

وی با اشاره به طرح معامله قرن که از سوی آمریکایی‌ها ارایه شده است، افزود: غارت گران به خانه‌های مردم مظلوم فلسطین حمله کردند و زندگی را از آن‌ها گرفتند و حالا می‌گویند بیایید معامله کنید؛ این جز رسوایی و نشان دهنده پستی و ناکس بودن دشمنان نیست؛ چه آمریکا باشد چه اسرائیل.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آیت‌الله امامی کاشانی با بیان این که مردم این روز‌ها با مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند که باعث ناامیدی شده است، اشاره کرد و گفت: در اوج این ناامیدی است که خورشید درخشان مهدی موعود ارواحنا فداه طلوع می‌کند.

امام جمعه تهران با اشاره به حدیثی از امام رضا (ع) گفت: در این حدیث اشاره شده است که در آخرالزمان فتنه سنگینی به وجود می‌آید که دوستان را از هم جدا می‌کند و گرفتاری ایجاد می‌کند؛ این روزگار سنگین وقتی خواهد آمد که سومین فرزند من در غیبت به سر می‌برد و مردم در اوج ناامیدی ندای‌ ای اهل عالم بقیه الله خیر لکم را می‌شنوند.

 ۲۲ بهمن، برنامه‌ریزی دشمنان را نقش بر آب کرد 

خطیب جمعه موقت تهران در خطبه اول نماز جمعه این هفته تهران گفت: پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن، نقطه پایانی برنامه‌ریزی شوم دشمنان برای ایران و به دنبال آن برای تمام ملت‌های منطقه بود.

آیت‌الله امامی کاشانی، ۲۲ بهمن را حادثه‌ای دانست که اهداف بعثت انبیاء و حرکت اولیا را در تاریخ بشریت تحقق بخشید و براساس فلسفه تاریخ و سنت‌های الهی آن را به ثمر نشاند.

خطیب جمعه موقت تهران افزود: اگر انقلاب اسلامی پیروز نمی‌شد امروز آمریکا و صهیونیسم جهانی بر همه جهان سلطه داشتند و همه چیز ما و همه کشور‌های منطقه در چنگال آن‌ها گرفتار بودند و سیاست، فرهنگ و اقتصاد ما صهیونیستی بود.

آیت‌الله امامی کاشانی گفت: روزی در شورای امنیت سازمان ملل تصمیم گرفتند که فلسطین باید به دو بخش عربی و یهودی تقسیم شود و بعد تصمیم گرفتند که ایران و صهیونیسم با هم برادر باشند و وقتی آیت‌الله کاشانی در مقابل این موضوع ایستادگی کرد ایشان را به لبنان تبعید کردند و زمینه را برای تحقق این هدف فراهم کردند.

خطیب جمعه موقت تهران افزود: کار به جایی رسید که در جهان عرب ایرانی را برادر صهیونیسم می‌دانستند و اعتقاد داشتند نفت ایران در خدمت صهیونیسم باشد و وقتی آن‌ها به دنبال بمباران کشور‌های عربی بودند هواپیما‌های آن‌ها در ایران سوخت می‌کردند و کشور‌های عربی بمباران می‌شد.

آیت‌الله امامی کاشانی گفت: همچنین از نظر اقتصادی صهیونیسم جهانی از نفت ایران در اقتصاد و ماشین جنگی خود استفاده می‌کرد و به شاه دستور می‌داد و شاه هم نوکری مقابل آمریکا بود و همه وسایل زندگی و کشاورزی اعم از گندم، برنج، مرغ و تخم مرغ به اسرائیل می‌رفت و در برابر ایران را به فروش نفت وابسته کردند و از طرف دیگر تولیدات گوسفند و حیواناتی که غذای مردم بود از بین بردند و با تقسیم اراضی، کشاورزی را هم از بین بردند و ایران را محتاج به خارج و از نظر غذا به صهیونیسم و آمریکا محتاج کردند.

خطیب جمعه موقت تهران افزود: از نظر علمی و فرهنگی هم در محیط دانشگاه‌ها ارزشی برای استاد و دانشجو قائل نبودند و فرهنگ دینی و حوزه‌های علمیه را تخریب کردند، حجاب را برداشتند و روضه را تعطیل کردند و همه این برنامه‌ها برای ایران و بعد برای تمام منطقه بود، اما به لطف خدا با پیروزی انقلاب اسلامی به جز معدودی از رهبران کشور‌های اسلامی که در مقابل آن‌ها تمکین می‌کنند همه ملت‌های مسلمان در مقابل صهیونیسم و آمریکا ایستاده‌اند.

آیت‌الله امامی کاشانی همچنین با اشاره به در پیش بودن ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) ایشان را الگوی بارزی برای همگان دانست و گفت: حضرت زهرا (س) معتقد بودند کسی که همسایه اش را اذیت کند و از شرش آسوده نباشد مؤمن نیست و کسی مؤمن است که یا زبانش به خیر باز شود و یا سکوت کند.

خطیب جمعه موقت تهران افزود: حضرت زهرا (س) معتقد بودند خدا افرادی را که بد دهن باشند و حرف‌های زشت بگویند دشمن می‌داند و حیا را جزو ایمان می‌دانند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)