• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۶۰۵۳
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۷
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
وزیر امور خارجه چین در برلین اعلام کرد

ویروس کرونا تحت کنترل قرار دارد

وانگ یی: از همه کشور‌ها درخواست می‌کنیم به تلاش برای مبارزه علیه ویروس جدید کرونا ملحق شوند.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، وزیر امور خارجه چین در برلین به خبرنگاران گفت: ویروس کرونا تحت کنترل قرار دارد. پکن سختگیرانه و قاطعانه ترین اقدامات را برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا اتخاذ کرده است. چین از همه کشور‌ها درخواست می‌کند به تلاش برای مبارزه علیه ویروس جدید کرونا ملحق شوند.
وانگ یی افزود: ویروس کرونا از مرز‌ها فراتر رفته است و برای مقابله با آن به تلاش‌های مشترک و متحد جامعه بین المللی نیاز است. در این نبرد برای بهداشت عمومی درک متقابل، اعتماد و حمایت متقابل بدون در نظر گرفتن مرز‌ها مهمترین عامل است.
مقامات چینی شیوع ویروس کرونا را در شهر ووهان ثبت کردند. موارد ابتلای به ویروس جدید کرونا در ۲۴ کشور دیگر از جمله روسیه تایید شده است. سازمان بهداشت جهانی شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطرار بهداشت عمومی و یکی از نگرانی‌های بین المللی اعلام کرد.
 
شمار تلفات ویروس کرونا در چین از مرز ۱۵۰۰ نفر عبور کرد
به گزارش شبکه تلویزیونی العربیه، با ثبت ۱۳۹ مورد جدید مرگ بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در استان هوبی چین در ۲۴ ساعت گذشته، شمار تلفات این ویروس در چین از مرز ۱۵۰۰ نفر گذشت.
 
اولین مورد از ابتلا به ویروس کرونا در مصر
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از قاهره، نخستین مورد ابتلا به ویروس جدید کرونا در مصر ثبت شد.
وزارت بهداشت مصر اعلام کرد فرد آلوده به ویروس کرونا یک شهروند چینی است که پس از تشخیص قطعی آلودگی وی به ویروس کرونا در بیمارستانی که در شهر ساحلی مرسا مطروح در نظر گرفته شده است قرنطینه شد. فرد مبتلا به همراه چهارده تن دیگر که همگی مشکوک به آلودگی به کرونا بودند مورد آزمایش قرار گرفتند، که فقط نتیجه آزمایش وی مثبت بود.
قرنطینه بیش از سیصد شهروند مصری مقیم چین که در پی شیوع ویروس کشنده کرونا از شهر ووهان به مصر بازگردانده شدند تا روز دوشنبه آینده پایان خواهد یافت.
 
افرادی که به پکن باز می‌کردند باید ۱۴ روز در قرنطینه باشند
بنابر اعلام نشریه حزب کمونیست چین، همه افرادی که از این جمعه به پکن باز می‌گردند باید به مدت ۱۴ روز در قرنطینه قرار بگیرند تا شیوع ویروس کرونا تحت کنترل قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پکن، به نقل از نشریه حرب کمونیست چین کسانی که حاضر نشوند در این قرنطینه قرار بگیرند و یا سایر توصیه‌ها را برای کنترل بیماری رعایت نکنند، مجازات خواهند شد.
ویروس کرونا در ماه دسامبر در استان ووهان واقع در مرکز چین ظاهر شد و بر اساس آماری که روز جمعه از سوی مقامات چین منتشر شد، تاکنون باعث مرگ ۱.۳۸۰ نفر در این کشور شده است.
 
ضربه کروناویروس به اقتصاد اروپا و فرانسه
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مرگ شش عضو پرسنل پزشکی و آلودگی ۱۷۱۶ نفر از آنان در چین
بر اساس آماری که دولت چین روز جمعه اعلام کرد شش عضو پرسنل بیمارستانی در این کشور از ویروس جدید کرونا (Covid-۱۹) جان باختند و در مجموع یک هزار و ۷۱۶ نفر از آنان به این ویروس آلوده شده‌اند.
این خبر یک هفته پس از جان باختن پزشکی که تلاش کرده بود در همان ابتدای شیوع این ویروس به مقامات هشدار دهد، اما با اخطار پلیس مواجه شده بود‏، اعلام می‌شود.
مرگ این پزشک که ناشی از آلودگی به همین ویروس جدید بود، خشم عمومی را در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت.
زنگ ییشین Zeng Yixin معاون رئیس کمیسیون ملی بهداشت چین اعلام کرد ۱۱ فوریه تا ساعت ۲۴، یک هزار و ۷۱۶ مورد آلودگی در کشور در بین پرسنل پزشکی تأیید شد.
وی افزود در بین آن‌ها متأسفانه شش نفر جان باختند.
بیشتر موارد آلودگی کارکنان بیمارستانی (۱۱۰۲ مورد) در شهر ووهان مرکز استان هوبی و کانون شیوع این ذات الریه ویروسی گزارش شده است. ۴۰۰ تن از پزشکان و پرستاران دیگر مناطق این استان نیز به این ویروس آلوده شده اند.
 
 آمادگی آمریکا برای معافیت تحریم‌های کره شمالی به منظور مقابله با ویروس کرونا
پس از آن که صلیب سرخ جهانی خواستار معافیت فوری تحریم‌های پیونگ یانگ برای کمک به جلوگیری از شیوع ویروس کرونا شد، مورگان اورتاگوس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: "ما به سازمان‌های امدادی و بهداشتی بین المللی و آمریکایی برای مقابله و جلوگیری از شیوعی ویروس کرونا در کره شمالی کمک و از این تلاش‌های به شدت حمایت می‌کنیم. "
وی افزود: "آمریکا آماده است با سرعت کمک‌های این سازمان‌ها را تسهیل کند. "
فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر پیشتر اعلام کرده بود معافیت از تحریم‌ها به تبادلات بانکی با دفتر این فدراسیون در کره شمالی برای نجات جان انسان‌ها ضروری است.
کره شمالی هیچ موردی از ویروس کرونا را تایید نکرده است، اما رسانه‌های دولتی گفته اند این کشور مدت قرنطینه کسانی را که نشانه‌هایی از آلودگی به این ویروس را دارند تا ۳۰ روز افزایش داده است .
به گفته فدراسیون بین المللی صلیب سرخ، شعبه این فدراسیون در کره شمالی ۵۰۰ داوطلب را بسیج کرده است و تنها سازمان امدادرسانی است که به چهار استان نزدیک به چین در کره شمالی دسترسی دارد.
 
کرونا هزینه سنگینی برای شرکت‌های هواپیمایی دارد
سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی روز پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد شیوع ویروس کرونای جدید موجب کاهش ۴ تا ۵ میلیارد دلاری درآمد شرکت‌های هوایی جهان شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مونترال، این شرکت اعلام کرد ۷۰ شرکت هواپیمایی همه پرواز‌های بین المللی خود را به مقصد چین لغو کردند و ۵۰ شرکت هواپیمایی دیگر نیز فعالیت‌های هواپیمایی خود را کاهش دادند. در نتیجه طبق برآورد‌های اولیه این سازمان این اقدام موجب کاهش ۸۰ درصدی ظرفیت هوایی خارجی برای مسافران از مبدا چین یا به مقصد این کشور شده است و ظرفیت هوایی شرکت‌هایی هواپیمایی چین را هم ۴۰ درصد کاهش داده است. 
 
احتمال رکود اقتصادی
نخست وزیر سنگاپور رکود اقتصادی را به علت تاثیر اقتصادی ویروس کرونا محتمل دانسته و گفته است ضربه‌ای که هم اکنون بر اثر شیوع کرونا به اقتصاد وارد شده خیلی بیشتر از آسیب‌های اقتصادی ناشی از شیوع سارس در سال ۲۰۰۳ بوده است.
 
قربانیان کرونا به ۱۴۸۳ نفر رسید
شبکه تلویزیونی اروپا یک @Europe۱ در توئیتی نوشت: تازه‌ترین آماری که مقامات چینی اعلام کردند از آلودگی ۶۴ هزار نفر به ویروس کرونا حکایت دارد.
کمیسیون بهداشت استان هوبی، کانون شیوع ویروس کرونا در آمار روزانه خود در روز پنجشنبه از ۲۴۲ مرگ جدید ناشی از ویروس کرونا و همچنین ۱۴ هزار و ۸۰۰ مورد جدید آلودگی به این ویروس خبر داده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ساخت نیروگاه‌های خودتأمین در کارخانه‌های سیمان
چهل‌وچهارمین جشنواره‌ فیلم فجر - روز دوم
اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
غربالگری بینایی و شنوایی کودکان در مراکز تحت نظارت بهزیستی زنجان رایگان است
سرمایه گذاری بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی زنجان
اوقات شرعی اهواز، ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
افتتاح ۳۹ طرح عمران روستایی با هزار میلیارد ریال اعتبار در دهه فجر
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز مطالعات ساخت موزه باستان‌شناسی و مردم‌شناسی در پلدختر
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی قرار گرفته اند
کشف بیش از ۱۰ تن شکر احتکاری در مراغه
دیدار استاندار لرستان از مادر شهید محمد بیرانوند در خرم‌آباد
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۲ بهمن
ضرورت همکاری دستگاه‌ قضا و مسؤلان اجرایی در لرستان
مسدود بودن راه ارتباطی ۷۰ روستا در هشترود
دفاع از نیرو‌های مسلح کشور، دفاع از امنیت، استقلال و کرامت ملی ایران
نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی خرم‌دخت در خرم‌آباد
استاندار خراسان جنوبی: مسئولان باید با روحیه خدمتگزاری، پیگیر مشکلات مردم باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فقط در حوزه هسته‌ای توافق ممکن است
نوری المالکی تنها گزینه ما برای نخست‌وزیری است
۳۴۰ پروژه توزیع برق همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)