• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۹۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۵
بین الملل » تحلیلی

مهمترین خبر‌های جهان (۷-۱۹)

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در چین رو به کاهش است.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، مهمترین عناوین خبری جهان در ۱۲ ساعت گذشته به شرح زیر است:
 
ایران
//وزیر بهداشت درمان و اموزش پزشکی ایران در اخرین روز قرنطینه دانشجویان بازگشته از چین گفت: هم اکنون هیچ مورد مشکوک به ویروس کرونا در کشور نداریم. (خبرگزاری صدا و سیما)
// با احداث شهرک صنعتی مشترک ایران و جمهوری آذربایجان در مرز پارس آباد، بستر مناسبی برای اشتغالزایی، جذب سرمایه گذاری و افزایش صادرات فراهم می‌شود (خبرگزاری صدا و سیما)
//وزیر راه و شهرسازی گفت: اگر نتوانیم اطلاعات جعبه سیاه هواپیمای اوکراینی را بازخوانی کنیم با هماهنگی اوکراین این جعبه سیاه به کشور ثالث برای بازخوانی ارسال خواهد شد. (خبرگزاری صدا و سیما)

لیبی
// شرکت ملی نفت لیبی اعلام کرد تولید نفت این کشور روز دوشنبه هفده فوریه به ۱۳۵ هزار و ۷۴۵ بشکه در روز کاهش یافته است. این شرکت افزود: کل ضرر‌های ناشی از تعطیلی میادین و بنادر، از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار فراتر رفته است. (خبرگزاری رویترز)

کوبا
// دولت کوبا یک کارخانه تولید سیمان واقع در مرکز کشور را موظف به سوزاندن هزاران حلقه لاستیک کهنه برای تولید یک سوخت جایگزین نمود. کوبا به دلیل تحریم‌های آمریکا چند ماهی است از کمبود بنزین رنج می‌برد.
(خبرگزاری فرانسه از هاوانا)

هنگ کنگ
// جریمه شش ماه زندان در انتظار کسانی است که در هنگ کنگ مقررات قرنطینه‌ای مربوط به ویروس کرونا را نقض کنند. (شبکه تلویزیونی سی ان ان)

نروژ
// دادسرای نروژ روز دوشنبه عامل تیراندازی در یک مسجد در اطراف اسلو را گناهکار شناخت و جرم او را آدم کشی و اقدام تروریستی دانست. وی همچنین به قتل خواهر ناتنی خود متهم شده است. تیراندازی در مسجد در تابستان گذشته روی داد. (خبرگزاری فرانسه از اسلو)

چین
// سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: شمار مبتلایان به ویروس کرونا در چین رو به کاهش است. (شبکه تلویزیونی العربیه)
//نشست مهم سالانه کنگره ملی خلق چین در اقدامی بی سابقه در نیم قرن اخیر، به علت ویروس کرونا به تعویق می‌افتد. (شبکه تلویزیونی سی ان ان)
//حدود هشتصد میلیون نفر در چین به علت ویروس کرونا با محدودیت در جابجایی مواجهند. (شبکه تلویزیونی سی ان ان)
// ویروس کرونا، شهر شانگ‌های چین را نیمه جان کرده است.
(شبکه تلویزیونی سی ان ان)
// منابع رسمی در چین اعلام کردند شمار قربانیان ابتلا به ویروس کرونا در این کشور از مرز ۱۸۰۰ نفر گذشت. (خبرگزاری فرانسه از پکن)

سوریه
// بر اساس آمار سازمان ملل ۹۰۰ هزار نفر بر اثر خشونت‌ها در شمال غرب سوریه آواره شده اند. (خبرگزاری فرانسه)
// بشار اسد، رئیس جمهور سوریه اعلام کرد، حملات تحت حمایت روسیه علیه تروریست‌ها در منطقه شمال غرب سوریه نشان می‌دهد جنگ در این کشور هنوز پایان نیافته است. (خبرگزاری رویترز)
// بشار اسد، رئیس جمهور سوریه اعلام کرد، ارتش سوریه به حمله تحت حمایت روسیه برای بازپس گیری مناطق تحت کنترل تروریست‌ها ادامه خواهد داد. (خبرگزاری رویترز)
//عمرو موسی از بازگشت قریب الوقوع سوریه به اتحادیه عرب و پس گرفتن کرسی خود خبر داد. (روزنامه رأی الیوم)

پاکستان
// مقامات پاکستانی اعلام کردند در پی وقوع یک انفجار انتحاری که یک خودروی پلیس را در جنوب غربی این کشور هدف قرار داد، دست‌کم ۱۰ نفر کشته شدند. دو مامور پلیس از جمله کشته شدگان این انفجار در شهر کویته مرکز استان بلوچستان هستند. یک مقام بیمارستانی در این باره خاطر نشان کرد: ”ما تاکنون در بیمارستان‌ها ۱۰ جسد و ۳۵ زخمی تحویل گرفته ایم“. (خبرگزاری رویترز)

ایتالیا
// وزیر امور خارجه ایتالیا گفت، این کشور پیشنهاد المان را برای پیوستن ایتالیا به سه کشور اروپایی مذاکره کننده هسته‌ای با ایران بررسی می‌کند. (خبرگزاری صدا و سیما از رم)

یمن
// ارتش و کمیته‌های مردمی یمن یورش مزدوران متجاوز سعودی به منطقه جبل تویلق را ناکام گذاشتند. در این عملیات شماری از مزدوران سعودی به هلاکت رسیدند. (شبکه تلویزیونی المسیره)
// وزارت بهداشت دولت نجات ملی یمن از افزایش شمار شهدای حمله ائتلاف متجاوز سعودی به جوف به ۳۵ نفر خبر داد و افزود در این حمله ۲۳ نیز زخمی شدند که بیشتر آن‌ها کودک هستند. (شبکه تلویزیونی المیادین)

انگلستان
// مذاکره کننده انگلیسی اعلام کرد لندن اجازه نخواهد داد اتحادیه اروپا قواعد خود را برای خروج انگلیس از این اتحادیه تحمیل کند. (خبرگزاری فرانسه)

مصر
// اقدام مصر برای ساخت دیوار حائل در مرز این کشور با نوار غزه (شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر)

ترکیه
// وزارت امور خارجه ترکیه روز دوشنبه اعلام کرد، این کشور بر لزوم کاهش تنش‌ها در استان ادلب در شمال غرب سوریه در طول مذاکرات با همتایان روس در مسکو تاکید کرده است. طبق اعلام وزارت امور خارجه ترکیه این مذاکرات روز سه شنبه ادامه خواهد یافت. (خبرگزاری رویترز)

امریکا
// اتهام‌های تازه‌ای ضد دستیاران و نزدیکان، رودی جولیانی، وکیل شخصی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مطرح شده و قضات فدرال دارند این اتهام را بررسی می‌کنند تا صحت آن را مشخص نمایند. (سی ان ان)
// نتایج تازه‌ترین بررسی‌ها نشان می‌دهد نیمی از ساکنان شهر نیویورک از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ زیر خط فقر زندگی کرده اند. (پایگاه اینترنتی نیویورک دیلی نیوز)

لبنان
// سید حسن نصر الله دبیر کل حزب الله لبنان در دیدار با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ایران درباره تحولات اخیر و راه‌های مقابله با چالش‌های سیاسی؛ امنیتی و اقتصادی گفتگو کرد. (شبکه تلویزیوین المیادین)


سوئیس
//نمایشگاه بین المللی اختراعات ژنو که قرار بود ماه آینده با حضور مخترعان زیادی از آسیا و مشخصاَ از چین برگزار شود به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد. (خبرگزاری فرانسه از ژنو)

ونزوئلا
// هیپولیتو آبرو وزیر حمل و نقل ونزوئلا گفت کشورش پرواز‌های خطوط هواپیمایی تی‌ای پی TAP پرتغال را به مدت سه ماه تعلیق کرد.
علت این تعلیق، سفر یکی از بستگان خوان گوایدو با این خطوط همراه با مواد منفجره اعلام شد. (خبرگزاری فرانسه)

عراق
// اوارگان فلسطینی مقیم بغداد در اعتراض به متعهد نبودن کمیساریای عالی پناهندگان در پرداخت اجاره بهای مسکن ان‌ها، تظاهرات کردند. (خبرگزاری صدا و سیما از بغداد)
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برخورد پژو با گاردریل در محور شوش–اهواز و مصدوم شدن پنج نفر
سرکشی نماینده ولی فقیه در استان از خانواده شهیدان عیوضی
میانگین عملکرد دولت در اجرای برنامه هفتم ۳۷ درصد است
افتتاح و آغاز ساخت ۴ طرح شهری در تربت‌حیدریه
صعود چشمگیر دختران پینگ‌پنگ ایران در رده بندی جهانی
هنرمند دزفولی مسئول انتخاب رویداد هنری بین المللی اندونزی شد
سوخت نیروگاه‌ها تأمین شود، مشکل برق نداریم
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان
دستگیری سارق ۲ تن شالی برنج در بابل
انتصاب نماینده رئیس‌جمهور در هیئت امنای دانشگاه بین‌المللی اهل بیت (ع)
برگزاری چهارمین جلسه علنی برای ارزیابی نحوه اجرای برنامه هفتم
آسمانی صاف و آرام تا پایان هفته در گلستان
شناسایی ۵۲ نقطه کور ارتباطی در خوزستان
راه اندازی نخستین خط برقی اتوبوسرانی در منطقه ۷
ضرورت انجام امور اظهار و ترخیص توسط کارگزاران رسمی گمرک
رییس فدراسیون ناشنوایان: درپی افزایش پاداش مدال آوران هستیم
تاکید بر تسریع عملیات اجرایی طرح مس جانجا
گامی نو در تحلیل داده‌های زیستی با هوش مصنوعی در دانشگاه تهران
آغاز طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع در خوزستان
انتخابات مجلس در عراق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)