• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۲۲۶۷
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۳
سیاسی » انتخابات
#جشن_ملی

حماسه یازدهمین حضور (۲)

ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به منظور تسهیل فرآیند اخذ رأی، با موافقت شورای محترم نگهبان اخذ اثر انگشت اختیاری است.

  چهلمین ۲۲؛ از نگاه خبرنگاران (۱)
انتخابات ۹۸؛ تبلور سال‌ها اقتدار   ۱ | ۲ | ۳
ایرانِ تماشایی در انتخابات ۹۸     ۱ | ۲ | ۳ | ۴ | ۵
انتخابات ۹۸؛ از نگاه خبرنگاران    ۱ | ۲ | ۳

 

 

 جشن ملی      تدبیر ویژه شورای نگهبان برای جلوگیری از معطلی در شعب  

مدیرکل انتخابات شورای نگهبان در ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما تاکید کرد: طبق توافق با مسئولان اجرایی اگر قطعی احتمالی دستگاه احراز هویت در هر یک از شعب اخذ رای، حداکثر ده تا پانزده دقیقه رفع نشود رای گیری باید به طور دستی انجام شود.
آقای علیرضا نیلچی در ادامه افزود: طبق هماهنگی با مسئولان نهاد اجرایی، اگر مشکل قطعی این دستگاه‌ها رفع نشود باید رای گیری به شکل سنتی انجام شود تا رای دهندگان در صفوف رای معطل نشوند.
وی گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی از برخی شهرستان‌ها، چنین مشکلی روی داده بود که به آنان ابلاغ شد طبق این توافق، اقدام شود.
مدیرکل انتخابات شورای نگهبان همچنین درباره آخرین گزارش‌های دریافتی از ستاد‌های نظارت استان درباره بروز تخلفات احتمالی گفت: بنا بر گزارش‌های دریافتی از ۱۱ گروه ویژه بازرسی که به برخی استان‌ها اعزام کردیم، مساله‌ای که سبب اخلال در روند انتخابات در حوزه‌های انتخابیه شده باشد، روی نداده است.

 جشن ملی      حضور رئیس مجلس در ستاد انتخابات وزارت کشور  

رئیس مجلس شورای اسلامی در ستاد انتخابات وزارت کشور حضور یافت.
آقای علی لاریجانی را در این دیدار وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات همراهی می‌کرد. رئیس مجلس شورای اسلامی در این بازدید در جریان روند برگزاری انتخابات قرار گرفت.

 جشن ملی     رئیس دفتر مقام معظم رهبری در ستاد انتخابات کشور 
رئیس دفتر مقام معظم رهبری در ستاد انتخابات وزارت کشور حضور یافت.
حجت الاسلام والمسلمین گلپایگانی در این بازدید در جریان نحوه برگزاری انتخابات قرار گرفت.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری را در این بازدید وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات همراهی می‌کنند.

حماسه یازدهمین حضور (۲)
 
 جشن ملی    رئیس دفتر مقام معظم رهبری: انتخابات یکی از نماد‌های مبارزه با استکبار است
رئیس دفتر مقام معظم رهبری گفت: انتخابات یکی از نماد‌های مبارزه با استکبار و برای کفر جهانی ناگوار است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی در حاشیه بازدید از ستاد انتخابات وزارت کشور در جمع خبرنگاران با تقدیر از دست اندرکاران انتخابات، خبرنگاران، اصحاب رسانه و به ویژه وزیر کشور، افزود: برگزاری انتخابات بسیار استرس زاست، چون انعکاسی جهانی دارد.
وی با اشاره به داستان جنگ خندق و مبارزه طلبی عمر بن عبدود در این جنگ، گفت: پیامبر (ص) وقتی با حریف طلبی و طعنه‌های عمر بن عبدود مواجه شدند، فرمودند همه کفر در مقابل همه اسلام ایستاده است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی افزود: امروز هم این چنین است و ما الان می‌توانیم ادعا کنیم که همه کفر با مظاهر مختلف در مقابل اسلام ایستاده است.
وی امریکا را سردمدار کفر جهانی خواند و گفت: برخی ایادی امریکا و حکومت‌های منطقه در مقابل اسلام کمر بسته اند و جرم ایرانیان این است که در مقابل استکبار سر تعظیم فرود نمی‌آورند.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری افزود: انتخابات یکی از نماد‌های مبارزه با استکبار است و کفر جهانی نمی‌تواند تحمل کند.
حجت الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی گفت: هر برگه رای که در صندوق انداخته می‌شود، بیعت با نظام و تجدیدبیعت با نظام است.
وی افزود: امریکا و ایادی اش نمی‌توانند این حضور را تحمل کنند و با همه ابزار‌های نظامی، اجتماعی، فرهنگی و رسانه‌ای شان علیه ایران مخالفت می‌کنند و هر چه در توان دارند به کار بسته اند و خواهند بست.
 
 جشن ملی     تمدید زمان انتخابات تا ساعت ۲۰  
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره (۳۳) اعلام کرد: زمان اخذ رأی به مدت دو ساعت یعنی تا ساعت ۲۰ (۸ شب) در سراسر کشور به جز استان چهارمحال و بختیاری تمدید می‌شود.
متن اطلاعیه به این شرح است:
اطلاعیه شماره (۳۳)
ستاد انتخابات کشور ضمن تشکر از حضور گسترده ملت شریف ایران که در پیروی از امر مقام معظم رهبری در اولین انتخابات گام دوم انقلاب، در آستانه‌ی خلق حماسه‌ی دیگری هستند و با عنایت به گزارش‌های دریافتی از حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور مبنی بر حضور مردم در شعب اخذ رأی و درخواست تمدید مدت زمان اخذ رأی، نظر به موافقت وزیر محترم کشور، به استناد تبصره یک ماده ۸ آیین نامه اجرایی قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری و تبصره ۴ ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، زمان اخذ رأی به مدت دو ساعت یعنی تا ساعت ۲۰ (۸ شب) در سراسر کشور به جز استان چهارمحال و بختیاری تمدید می‌شود.
قابل ذکر آن که پایان زمان اخذ رأی در حوزه انتخابیه لردگان و خانمیرزا اعلام و در حوزه انتخابیه اردل، فارسان، کوهرنگ وکیار به مدت یک ساعت یعنی تا ساعت ۱۹ (۷شب) تمدید می‌شود.
ستاد انتخابات کشور
 
 جشن ملی    وزیر اطلاعات: حضور مردم در انتخابات خوب بوده است
وزیر اطلاعات گفت: حضور مردم در انتخابات خوب بوده است.
سیدمحمود علوی در ستاد انتخابات کشور افزود: از اول صبح مرتب از طرق مختلف در جریان اخذ رأی در سراسر کشور بوده و با مدیران کل وزارت اطلاعات و ستاد انتخابات در تماس بودم. روند خوبی در حال برگزاری است. رعایت برخی مسائل از سوی مجریان و ناظران روند اخذ رأی را شاید کند کند، اما سلامت انتخابات را تضمین می‌کند.
وی اضافه کرد: مردم از ساعات اولیه، در شعب حضور دارند و هرچه به ساعات آخر نزدیک می‌شویم، حضور مردم هم بیشتر می‌شود.
وزیر اطلاعات در پایان گفت: حضور مردم در انتخابات خوب بوده است. مردم همیشه نقش خود را به بهترین نحو ایفا کرده اند و امیدوارم با حضور مردم در ساعات آخر رای گیری، آمار شرکت کنندگان به نرم قابل قبولی برسد.
 
 
 جشن ملی     حضور وزیر اطلاعات در ستاد انتخابات وزارت کشور 
وزیر اطلاعات در ستاد انتخابات وزارت کشور حضور یافت.
حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود علوی با حضور در کمیته‌های ستاد، در جریان روند نحوه برگزاری و نظارت بر انتخابات قرار گرفت.
 
 جشن ملی     اختصاص چهار شعبه در دادسرای تهران برای رسیدگی به جرایم انتخاباتی 
جلسه مشترک ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان تهران و ستاد امنیت انتخابات استان تهران با حضور ستایشی معاون رئیس کل دادگستری، معاون دادستان تهران و یوسفوند معاون اول دادستان نظامی تهران برگزار شد.
 
 جشن ملی    بازدید دبیر ستاد رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان تهران از حسینیه ارشاد و مسجد قبا
مسعود ستایشی معاون رئیس کل دادگستری تهران دبیر ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان تهران و رئیس کمیته حقوقی ستاد انتخابات استان تهران از حوزه‌های انتخابیه حسینیه ارشاد و مسجد قبا بازدید کرد.
رئیس کمیته حقوقی ستاد انتخابات استان تهران، یوسفوند معاون دادستان نظامی تهران و نجفی معاون دادستان تهران هم اقای ستایشی را همراهی می‌کردند.
 
 جشن ملی    کدخدایی: استقبال و مشارکت مردم تاکنون خیلی خوب بوده است
سخنگوی شورای نگهبان گفت: تاکنون استقبال و مشارکت مردم در انتخابات خیلی خوب بوده است؛ گاهی اوقات در رابطه با کمبود تعرفه گزارش‌هایی داشتیم که با دوستانمان در وزارت کشور هماهنگ کردیم و این کار انجام شد.
آقای کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان با حضور در شعبه اخذ رأی مسجد لرزاده ضمن بازدید از فرایند اخذ رأی و روند نظارت بر انتخابات، در پاسخ به خبرنگار شبکه خبر، گفت: مردم سرافزار جمهوری اسلامی ایران با مشارکت خودشان جشن ملی را رقم زدند، خوشبختانه ما هم در ستاد نظارت لحظه‌به‌لحظه اخبار و گزارش‌هایی را که برایمان ارسال می‌شود رصد می‌کنیم؛ تا الآن یک سری تخلفات جزئی گزارش شده است که دوستان ما پیگیری کردند و اقدام لازم را انجام دادند.
وی افزود: خوشبختانه تاکنون تخلفی که منجر به اخلال در روند برگزاری انتخابات شود، نداشتیم؛ البته گاهی اوقات در رابطه با کمبود تعرفه گزارش‌هایی را داشتیم که با دوستانمان در وزارت کشور هماهنگ کردیم و تامین شد.
کدخدایی با بیان اینکه تاکنون استقبال و مشارکت مردم در انتخابات خیلی خوب بوده است، اظهار داشت: ان شاءالله تا پایان ساعات رأی‌گیری هم همچنان استقبال ادامه خواهد داشت، البته از مردم خوبمان درخواست داریم که اگر تاکنون رأی ندادند در اولین فرصت به شعب انتخاباتی بروند و رأی خودشان را به صندوق بیندازند.
قائم مقام دبیر شورای نگهبان تأکید کرد: مردم شریف ایران اسلامی با هر رأیی که به صندوق می‌اندازند، مشت محکمی به دهان یاوه‌گویان و دشمنان خارجی می‌زنند.
 
 جشن ملی    ارتباط ویدئو کنفرانسی سخنگوی شورای نگهبان با هیئت نظارت بر انتخابات در سیستان و بلوچستان
سخنگوی شورای نگهبان در ارتباط ویدئو کنفرانسی با هیئت نظارت بر انتخابات در سیستان و بلوچستان از روند برگزاری انتخابات در این استان مطلع شد.
عباسعلی کدخدایی در این ارتباط ویدئویی از روند امن انتخابات، توزیع کافی تعرفه های انتخاباتی و همکاری نهادهای اجرایی با ناظران این استان اطمینان حاصل کرد.
مسئول دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان سیستان و بلوچستان شورای نگهبان هم با ارائه گزارشی، مشارکت مردم این استان در انتخابات و همکاری دونهاد اجرایی و نظارتی را مطلوب دانست.
 
 جشن ملی     مشارکت مردم در انتخابات بسیار چشم‌گیر است 
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: مشارکت مردم در انتخابات بسیار چشمگیر است و این حضور توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب می‌کند.
دکتر هادی طحان‌نظیف با حضور در شعبه اخذ رأی مسجد النبی نارمک و در جریان بازدید از فرایند اخذ رأی و روند نظارت بر انتخابات در پاسخ به سئوال خبرنگار صدا و سیما (شبکه سه) با اشاره به حضور گسترده مردم در انتخابات گفت: در این انتخابات همانند انتخابات‌های گذشته شاهد حضور پرشور مردم در آغازین ساعات رأی‌گیری بودیم و مردم شریف ایران از لحظات ابتدایی آغاز رأی‌گیری در حوزه‌های اخذ رأی حضور پیدا کردند و در برخی از حوزه‌ها هم قبل از شروع رأی‌گیری شاهد حضور مردم در شعب بودیم.
 
 جشن ملی     بازدید معاون رئیس کل دادگستری تهران از حوزه انتخابیه فرمانداری تهران 
مسعود ستایشی معاون رئیس کل دادگستری تهران، دبیر ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان تهران و رئیس کمیته حقوقی ستاد انتخابات استان تهران، یوسفوند معاون دادستان نظامی تهران و نجفی معاون دادستان تهران از حوزه انتخابیه شهر تهران در فرمانداری تهران بازدید کردند.
دبیر ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم انتخاباتی استان تهران در طی این بازدید، در جریان نحوه برگزاری فرایند انتخابات در تهران، تعداد شعب فعال و نحوه اتصال شعب به سیستم قرار گرفت.
وی در حاشیه این بازدید، فرماندار تهران و معاون سیاسی-اجتماعی فرمانداری تهران، در خصوص فرآیند برگزاری انتخابات گفتگو کرد.
 
 جشن ملی     اطلاعیه شماره ۳۲ ستاد انتخابات کشور 
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره (۳۲) اعلام کرد: نمایندگان شعب در صورت نیاز به دریافت تعرفه‌های بیشتر به فرمانداری یا بخشداری مربوطه جهت تأمین کسری تعرفه و برگ رأی اطلاع دهند.
متن اطلاعیه به این شرح است:
اطلاعیه شماره (۳۲)
با توجه به حضور گسترده ملت حماسه ساز ایران اسلامی در شعب اخذ رأی به نمایندگان فرماندار و اعضای شعب ابلاغ می‌شود تعرفه‌ها و برگ‌های رأی مصرف نشده شعبه را شمارش کنند و در صورت نیاز به دریافت تعرفه‌های بیشتر به فرمانداری یا بخشداری مربوطه جهت تأمین کسری تعرفه و برگ رأی اطلاع دهند.
ستاد انتخابات کشور
 
 جشن ملی     معاون امنیتی وزارت کشور: مراجع رسمی منبع موثق اخبارند 
سردار ذوالفقاری گفت: از مردم می‌خواهیم در فضای مجازی به اخباری ناصحیح، ناقص و در خیلی از مواقع جعلی که اعلام می‌شود، توجه نکنند و هر موردی که هست حتما از مراجع و مسئولان رسمی که در شعب نیز هستند سوال کنند.
معاون امنیتی وزارت کشور در خصوص اخبار جعلی که در فضای مجازی منتشر می‌شود اشاره و متذکر شد: برخی‌ها به دنبال ایجاد تردید در میان مردم هستند تا برای رای دادن اقدام نکنند. از مردم می‌خواهیم در فضای مجازی به اخبار ناصحیح، ناقص و در خیلی از مواقع جعلی که دارد اعلام می‌شود، توجه نکنند و هر موردی که هست حتما از مراجع رسمی و از مسئولان رسمی که در شعب نیز هستند سوال کنند و نگرانی نداشته باشند.
سردار ذوالفقاری با بیان اینکه نقطه کانونی در امنیت انتخابات امنیت شعب اخذ رای است، در این حال گفت: اگرچه امنیت فقط به شعب اخذ رای ختم نمی‌شود. ما وقتی می‌خواهیم شعبه اخذ رای را امن کنیم باید از مرز‌ها و آن سوی مرز‌ها کار امنیت را انجام دهیم تا خیابان‌ها و تا کوچه‌ها و بعد داخل شعب. [ ادامه خبر + لينک ]

 جشن ملی    گزارش شماره سه سامانه «مردم ناظر» به ملت ایران
۱۵۴ مورد گزارش مردمی از تخلفات انتخاباتی تا صبح امروز جمعه (۲ اسفند ۱۳۹۸) جهت بررسی دقیق‌تر و اقدامات قانونی لازم به دفاتر نظارت و بازرسی انتخابات در استان‌ها ارجاع شده است.
به منظور ارتقای سلامت انتخابات و نظارت بیشتر و دقیق‌تر بر فرآیند برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری، شورای نگهبان سامانه گزارش‌های مردمی تخلفات انتخاباتی به نام «مردم ناظر» را راه اندازی کرده است که سومین گزارش از جزئیات گزارش‌های دریافتی از طریق سامانه «مردم ناظر» به شرح زیر به اطلاع ملت شریف ایران می‌رسد:
از زمان آغاز رسمی تبلیغات انتخاباتی تا ساعت ۸:۰۰ صبح روز جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۸ از میان ۱۴۸۳ گزارش واصله مردمی، تعداد ۱۵۴ مورد گزارش از تخلفات انتخاباتی که با جزئیات دقیق و قابل پیگیری و با پیوست مدارک و مستندات از تخلف توسط مردم عزیز از سراسر کشور به سامانه مردم ناظر شورای نگهبان اعلام شده بود، جهت بررسی دقیق‌تر و اقدامات قانونی لازم به دفاتر نظارت و بازرسی انتخابات در استان‌ها ارجاع شده است.
تبلیغات غیرمجاز ۶۷ گزارش، جانبداری عوامل اجرایی یا مقامات محلی از داوطلبان ۲۳ گزارش، خرید و فروش رأی ۲۶ گزارش، سوء استفاده از امکانات دولتی ۱۲ گزارش، تهدید یا تطمیع مردم در امر انتخابات ۲۰ گزارش، جانبداری عوامل نظارتی از داوطلبان ۴ گزارش و کوتاهی عوامل برگزاری انتخابات در انجام وظایف قانونی ۲ گزارش به استان‌ها ارجاع شده است.
شورای نگهبان به مردم عزیز اطمینان می‌دهد با استفاده از کمک مردم و هزاران ناظر در سراسر کشور، سلامت انتخابات را تأمین و از آرای مردم پاسداری و صیانت خواهد کرد.
 
 جشن ملی     اطلاعیه شماره ۳۱ ستاد انتخابات کشور 
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره (۳۱) اعلام کرد: هموطنان عزیزی که از نعمت سواد خواندن و نوشتن محرومند یا به دلیل نقص عضو قادر به نوشتن رأی خود نیستند می‌توانند به همراه شخصی مورد اعتماد به شعب مراجعه کنند.
متن اطلاعیه به این شرح است:
اطلاعیه شماره (۳۱)
به اطلاع آن دسته از هموطنان عزیزی که از نعمت سواد خواندن و نوشتن محرومند و یا به دلیل نقص عضو قادر به نوشتن رأی خود نیستند می‌رساند: برای شرکت در انتخابات و دادن رأی می‌توانند به همراه شخصی با سواد از افراد خانواده و یا فردی مورد اعتماد، به یکی از شعب اخذ رأی مراجعه و پس از انتخاب نامزد موردنظر با کمک وی نام و نام خانوادگی و کد نامزد را در برگ رأی بنویسند و سپس آن را شخصاً به صندوق رأی بیندازند.
ضمناً مسئولان شعب، اعم از نمایندگان فرماندار، اعضاء شعبه، ناظران هیئت نظارت، عوامل انتظامی، نمایندگان نامزد‌ها و بازرسان به هیچ وجه مجاز نیستند برای رأی دهندگان اقدام به نوشتن رأی کنند.
ستاد انتخابات کشور
 
 جشن ملی    بازدید سخنگوی شورای نگهبان از ستاد انتخابات کشور
سخنگوی شورای نگهبان بعدازظهر امروز از ستاد انتخابات کشور بازید کرد.
دکتر عباسعلی کدخدایی قائم مقام دبیر و سخنگوی شورای نگهبان در بازدید از ستاد انتخابات کشور از نزدیک در جریان روند برگزاری انتخابات قرار گرفت.
جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور، سخنگوی شورای نگهبان را در بازدید از ستاد انتخابات کشور همراهی می‌کرد.
 
 جشن ملی     اطلاعیه شماره ۱۰ هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات 
هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات طی اطلاعیه شماره ۱۰ آمادگی خود را جهت دریافت گزارش‌های مردمی اعلام کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری طی اطلاعیه‌ای آمادگی خود را جهت دریافت گزارش‌های مردمی اعلام کرد.
متن این اطلاعیه به شرح زیر می‌باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
با توجه به اهمیت نظارت بر انتخابات و نقش تعیین کننده گزارش‌های مردمی در حفظ سلامت انتخابات و صیانت از آراء ملت، بدینوسیله هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری آمادگی خود را جهت دریافت گزارش‌های مستند و مستدل عموم مردم از طرق زیر اعلام می‌نماید:
۱) شماره تلفن‌های ۶۴۳۶۳۵۳۵ ـ ۶۴۳۶۳۶۳۶ ـ ۶۴۳۶۳۷۳۷ ـ ۶۴۳۶۳۸۳۸،
۲) تلفن گویا به شماره ۶۶۴۰۱۰۱۲ جهت دریافت پیام‌های صوتی و نمابر.
۳) سامانه «مردم ناظر» به نشانی: mardomnazer.shora-gc.ir
۴) پست الکترونیکی به نشانی: info@shora-gc.ir
۵) نشانی پستی: تهران، خیابان امام خمینی (ره)، روبروی دانشکده افسری امام علی (ع)، خیابان فلسطین جنوبی، شورای نگهبان.
هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات
یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
و اولین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری.
 
 جشن ملی    اطلاعیه‌ی شماره ۹؛ نظارت بر انتخابات صرفاً بر عهده شورای نگهبان است
هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات با صدور اطلاعیه‌ای تاکید کرد: نظارت بر انتخابات صرفاً بر عهده شورای نگهبان است و هیچ شخص یا مجموعه‌ای تحت عنوان نظارت و یا هر عنوان دیگری حق دخالت در امر نظارت بر انتخابات را ندارد.
هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میاندوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری اطلاعیه شماره ۹ را صادر کرد.
متن این اطلاعیه به شرح زیر است.
بسمه تعالی
ضمن حمد و سپاس الهی و ارج نهادن به حضور پرشور ملت قهرمان ایران اسلامی، به اطلاع می‌رساند: از آنجا که نظارت بر انتخابات صرفاً بر عهده شورای نگهبان می‌باشد لذا هیچ شخص یا مجموعه‌ای تحت عنوان نظارت و یا هر عنوان دیگری حق دخالت در امر نظارت بر انتخابات را نخواهد داشت.
 
 جشن ملی     رئیس ستاد انتخابات کشور: مشارکت خوبی در کشور داریم 
رئیس ستاد انتخابات کشور از عملکرد قابل قبول دستگاه‌های احراز هویت خبر داد.
جمال عرف، معاون سیاسی و و رئیس ستاد انتخابات کشور در گفتگوی زنده با شبکه یک سیما با اظهار این که با استفاده از سامانه‌های جدید الکترونیکی، به نحو هوشمند مسئله احراز هویت‌ها را رصد می‌کنیم، گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته تا الان مشخص شده که بهره برداری از این دستگاه‌ها در ۳۱ استان کشور، عملکردی حدود ۱۰۰ درصدی داشته است.
وی همچنین گفت: البته در برخی استان‌ها این شرایط عملکردی مناسب به ۱۰۰ درصد هم رسیده است؛ لذا دستگاه‌های الکترونیکی تاکنون به درستی کارشان را در احراز هویت‌ها انجام داده اند.
رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: کارکرد اصلی دستگاه‌های احراز هویت این است که بتوانیم همه مراکز شعب اخذ رای گیری را از مرکز رصد و کنترل کنیم.
معاون سیاسی وزیر کشور در خصوص میزان مشارکت مردمی نیز گفت: طبق آمار‌ها میزان مشارکت از مرز دو رقمی عبور کرده است و امید داریم با حضور حداکثری مردم، روزی باشکوه را در کشور رقم بزنیم.
وی در پایان گفت: طبق آمار و اطلاعات، مشارکت خوبی در همه نقاط کشور در انتخابات مجلس شورای اسلامی شده و تمام تلاش ما و همکارانمان در وزارت کشور و نهاد‌های تابعه، معطوف به این است که این میزان مشارکت افزایش یابد.
 
 جشن ملی     اطلاعیه شماره ۳۰ ستاد انتخابات کشور 
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۳۰ اعلام کرد: هموطنان عزیز مشخصات نامزد‌های مورد نظر خود را به صورت کامل و خوانا قید نمایند تا حقی از نامزد‌های محترم در هنگام شمارش و محاسبه آراء ضایع نگردد.
متن اطلاعیه به این شرح است:
اطلاعیه شماره (۳۰)
به آگاهی هموطنان عزیز می‌رساند با عنایت به ماده ۲۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و به منظور جلوگیری از تضییع حق نامزد‌های انتخابات، خواهشمند است در هنگام نوشتن آراء، مشخصات نامزد‌های موردنظر خود را که شامل نام، نام خانوادگی، کد و یا شهرت ایشان می‌باشد، به صورت کامل و خوانا قید نمایند تا حقی از نامزد‌های محترم در هنگام شمارش و محاسبه آراء ضایع نگردد.
ستاد انتخابات کشور
 
 جشن ملی    کدخدایی: مشارکت تا این لحظه گسترده بوده است
سخنگوی شورای نگهبان گفت: مشارکت تا به این لحظه گسترده بوده است.
عباسعلی کدخدایی در حاشیه بازدید از ستاد انتخابات وزارت کشور در جمع خبرنگاران، گفت: در ستاد نظارت دوستان و همکاران ما مشغول هستند و اخبار را لحظه به لحظه رصد می‌کنند و همکاری خوبی با دوستانمان در وزارت کشور داریم و هماهنگی خوبی در رابطه با انتخابات برقرار شده است.
وی افزود: گزارش‌ها و شکایاتی که به دست ما می‌رسد را بررسی و در جایی که لازم است پیگیری می‌کنند تا دستورات لازم صادر شود.
وی بیان کرد: خوشبختانه روند انتخابات تا این لحظه بسیار خوب بوده و مشکل خاصی گزارش نشده است. همه دوستان و عوامل از جمله عوامل در وزارت کشور، هیئت‌های اجرایی همچنین نیروی انتظامی و سایر عوامل به خوبی انتخابات را مدیریت می‌کنند.
سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه روند انتخابات روال مطلوب را طی کرده است، یادآور شد: مشارکت تا به این لحظه گسترده بوده و حتی در برخی از جا‌ها گزارش‌هایی آمده است که احتمالا کمبود تعرفه وجود داشته باشد، با دوستان وزارت کشور هماهنگ و این مشکل نیز برطرف شد.
وی به کسانی که تا به این لحظه رای نداده اند، توصیه کرد: اگر کسانی تاکنون رای نداده اند حتما برای تعیین سرنوشتشان و برای مشارکت در جشن ملی و نشان دادن اقتدار ملی ایرانیان در انتخابات شرکت کرده و رای دهند.
کدخدایی در پاسخ به پرسشی در رابطه با تحریم اعضای خبرگان رهبری،  اظهار کرد: به هر حال آمریکا خوی درندگی و استکباری خودش را دارد و در طول ۴۱ سال گذشته از هر حربه‌ای علیه منافع و مردم جمهوری اسلامی استفاده کرده است، لذا این تحریم‌ها را هم همانند ۴۱ سال گذشته انجام داده و مثل ترور ناجوانمردانه شهید سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی است.
وی ادامه داد: من فکر می‌کنم مردم خوب ما پاسخ محکمی را به آمریکا خواهند داد.

 جشن ملی     کدخدایی: جشن ملی محقق شد 
سخنگوی شورای نگهبان گفت: جشن ملی با حضور مردم سرافراز ایران اسلامی پای صندوق‌های رای محقق شد.
آقای عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در فضای مجازی نوشت: ”جشن ملی محقق شد. امروز مردم سرافراز ایران اسلامی برای تعیین سرنوشت خود و برای ساختن ایران قوی به پای صندوق‌های رای رفتند. “
به نوشته کدخدایی، ”خبر‌ها حکایت از مشارکت گسترده مردم در شعب اخذ رای دارد. احسنت به این همت و عزم راسخ ملت سربلند ایران. “

 جشن ملی    سردار اشتری: مردم شرکت در انتخابات را به ساعات پایانی موکول نکنند
فرمانده نیروی انتظامی گفت: از همان ساعات اولیه مردم با شور و نشاط در پای صندوق‌های رای حضور یافته اند؛ امیدواریم که مردم عزیز نیز حضور در انتخابات را به ساعات پایانی موکول نکنند.
سردار "حسین اشتری" در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس با بیان اینکه از همان ساعات اولیه مردم با شور و نشاط در پای صندوق‌های رای حضور یافته اند، اظهار داشت: امیدواریم که مردم عزیز حضور در انتخابات را به ساعات پایانی موکول نکنند و این تکلیف شرعی و الهی را هر چه سریعتر به انجام برسانند.
وی با بیان اینکه تاکنون هیچ مشکل امنیتی در شعب اخذ رای در سراسر کشور گزارش نشده است، افزود: بحمدالله انتخابات در حال حاضر با امنیت و آرامش در حال برگزاری است و قطعاً این روند تا پایان برگزاری انتخابات ادامه دارد. [ ادامه خبر + لينک ]
 
 جشن ملی     اطلاعیه شماره ۲۹ ستاد انتخابات کشور 
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه ۲۹ اعلام کرد: حضور نمایندگان محترم نامزد‌ها در شعب اخذ رأی به همراه کارت شناسایی صادره از سوی هیئت نظارت مربوطه مجاز است.
متن اطلاعیه به این شرح است:
اطلاعیه شماره (۲۹)
براساس ماده ۵۵ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و تبصره الحاقی ماده ۶۳ آیین نامه اجرایی انتخابات مجلس خبرگان رهبری، حضور نمایندگان محترم نامزد‌ها در شعب اخذ رأی به همراه کارت شناسایی صادره از سوی هیئت نظارت مربوطه مجاز است و این افراد می‌توانند تا پایان زمان اخذ رأی و شمارش آراء و تنظیم صورت جلسه در محل شعبه حضور داشته باشند.
نمایندگان محترم نامزد‌های انتخاباتی در صورت مشاهده هر گونه تخلف، بدون دخالت در امور اجرایی، مراتب را به هیئت‌های اجرایی یا نظارت بخش یا مرکز شهرستان گزارش نمایند.
ستاد انتخابات کشور

 جشن ملی    رئیس ستاد انتخابات: زدن انگشت در ته برگ‌های انتخاباتی اختیاری است
رئیس ستاد انتخابات کشور از اختیاری بودن زدن انگشت در ته برگ‌های انتخاباتی خبر داد.
جمال عرف رئیس ستاد انتخابات کشور در گفتگو با برنامه «زنده باد مردم» رادیو انتخابات با اعلام اینکه مشارکت مردم در انتخابات خوب بوده است، گفت: مشارکت مردم در انتخابات دو رقمی شده است و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند و مردم حماسه دیگری را بیافریند.
وی بیان کرد: به منظور پیشگیری از بیماری، به همه استان ها، فرمانداری‌ها و حوزه‌ها و شعب اعلام کردیم استامپ‌ها بابت مهر کردن شناسنامه‌ها روی میز باشد، ولی افراد در انگشت زدن مخیر هستند.
رئیس ستاد انتخابات کشور همچنین از اختیاری بودن زدن انگشت در ته برگ‌های انتخاباتی، بیان کرد: با توجه به اینکه سلامتی مردم مهم است و با توجه به اینکه مرجع تشخیص موضوع وزارت بهداشت است آن‌ها تشخیص دادند که استفاده کردن از استامپ می‌تواند تاثیرگذار باشد به همین دلیل به همه استان ها، فرمانداری‌ها و حوزه‌ها و شعب اعلام کردیم استامپ‌ها بابت مهر کردن شناسنامه‌ها روی میز باشد، ولی افراد در انگشت زدن مخیر هستند.
وی خاطرنشان کرد: در هر صورت توصیه کردیم تا در داخل استامپ‌ها الکل بریزند تا ضدعفونی باشد.

 جشن ملی    مشارکت مرزنشینان و مرزبانان در جشن ملی انتخابات
فرمانده مرزبانی ناجا با بیان اینکه هر رای ملت ایران تیری بر قلب بدخواهان انقلاب اسلامی است، گفت: امروز مرزبانان به همراه مرزنشینان حضور گسترده‌ای در جشن ملی انتخابات دارند.
سردار "قاسم رضایی" در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس با حضور در پای صندوق اخذ با بیان اینکه امروز روز بزرگی برای ملت ایران و انقلاب اسلامی است، اظهار داشت: دوم اسفند ماه، روز وحدت مردم ایران و هر رای ملت بزرگ ایران تیری بر قلب بدخواهان و دشمنان است.
وی با تأکید بر اینکه ملت ایران انقلابی است و انقلابی خواهد ماند، افزود: افتخار داریم به عنوان مرزبان، از مرز‌های کشور مقدس ایران اسلامی دفاع می‌کنیم و امروز نیز مرزبانان در جشن ملی انتخابات نیز همراه با مرزنشینان در انتخابات مشارکت می‌کنند.
سردار رضایی انتخابات را بخشی از قدرت نرم انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: این انتخابات یکی از قدرت‌های نرم کشور است که روح بلند و ملکوتی امام خمینی (ره)، شهدای اسلام و به ویژه سردار رشید اسلام سپهبد شهید حاج "قاسم سلیمانی" را شاد خواهد کرد؛ نتیجه مجاهدت‌های سردار دل‌ها و شهدای مقاومت، امنیت آنسوی مرز‌های ایران اسلامی و امنیت انتخابات مردمی ایران است.
 
 جشن ملی     القاصی مهر: کشور نیازمند مجلس کارآمد و انقلابی است 
دادستان تهران گفت: کشور امروز نیازمند یک مجلس قوی، کارآمد و انقلابی است.
«علی القاصی مهر» در گفتگو با رادیو اقتصاد افزود: کسانی باید به مجلس راه پیدا کنند که دغدغه رفع مشکلات مردم و کشور را داشته باشند.
وی ادامه داد: مردم باید اشخاصی را روانه مجلس کنند که به دنبال تقویت ارزش‌های دینی، انقلابی و در عین حال استکبارستیز و دشمن شناس باشد.
دادستان تهران گفت: پایبندی به اصول، ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی از دیگر ویژگی‌های مهم و اساسی یک نماینده خوب است.
وی افزود: نماینده مجلس باید مخلص، خداترس، دست پاک و خدمتگذار باشند و در ضمن منافع ملی و انقلابی را بر منافع شخصی خود ترجیح دهند.
 
 جشن ملی    آیت الله بطحایی گلپایگانی: مجلس کارآمد با انتخاب افراد اصلح
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: لازمه تشکیل یک مجلس قوی، کارآمد و اثرگذار انتخاب صحیح است.
آیت الله «سید هاشم بطحایی گلپایگانی» در گفتگو با رادیو اقتصاد خطاب به تمامی آحاد ملت، افزود: افرادی را انتخاب و روانه مجلس کنید که اصلح، کارآمد، پاک دست و خدمتگذار باشند.
وی اظهار داشت: مجلس قوی و کارآمد، دولت قوی و کارآمد را به همراه دارد از این رو ضرورت ایجاب می‌کند انتخاب افراد برای چنین جایگاهی توام با احساس مسئولیت، فکر و اندیشه باشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: سرنوشت نه تنها ملت ایران بلکه سرنوشت بشریت در گرو حفظ و استقلال انقلاب اسلامی است برای اینکه در طول تاریخ و در پنج قاره روی زمین تاکنون ملتی با رهبر الهی خود مانند پیامبران و ائمه اطهار (ع) این چنین با وفا و با همه مشکلات و دردسر‌ها نمانده اند، این قرعه به نام ملت ایران افتاده است و نباید این قرعه را از دست داد.
وی در ادامه افزود: دشمنان به دنبال این هستند که این مدال و امتیاز ارزشمند را از چنگ ملت ایران در آورند.
آیت الله بطحایی گلپایگانی تصریح کرد: دشمن به خصوص آمریکای در حال زوال خیلی از ملت ایران عصبانی و ناراحت است چرا که تنها ملتی که توانسته ابهت پوشالی این کشور را بشکند و او را به دریوزگی وادارد، همین ملت است.
وی ادامه داد: تنها راه مایوس کردن دشمن برای همیشه حضور حداکثری مردم در تمامی صحنه‌ها به خصوص انتخابات است.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: چشم دشمن به سنگر انتخابات است اگر این سنگر خلوت باشد به یقین احساس امید خواهد کرد.
وی افزود: کشور و انقلاب مربوط به همه مردم ایران است و متعلق به شخص خاصی نیست منتها هرکس در موقعیت خود وظیفه‌ای دارد و باید به وظیفه خود عمل کند.
آیت الله بطحایی گلپایگانی یادآور شد: امروز مردم باید با حضور پرشور و انقلابی در پای صندوق‌های رای حاضر تا دشمن احساس یاس و ناامیدی کند.
 
 جشن ملی     انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری برای ۷ کرسی 
معاون اجرایی و امور انتخابات شورای نگهبان گفت: در انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری نامزد‌ها برای گرفتن ۷ کرسی باهم به رقابت می‌پردازند.
به گزارش شبکه رادیویی ایران، «محمد حسن صادقی مقدم» معاون اجرایی و امور انتخابات این شورا، در گفتگویی درباره انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری، گفت: پنجمین انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری در پنج استان تهران، خراسان رضوی، قم، فارس و خراسان شمالی در حال برگزاری است.
وی در ادامه افزود: در انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان رهبری نامزد‌ها برای گرفتن ۷ کرسی باهم به رقابت می‌پردازند.
 
 جشن ملی     اطلاعیه شماره ۲۸ ستاد انتخابات کشور 
ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره ۲۸ اعلام کرد: کلیه متولدین روز ۲ اسفند ماه سال ۱۳۸۰ و قبل از آن می‌توانند با حضور در شعب اخذ رأی اولین حضور خود در انتخابات را به ثبت برسانند.
متن اطلاعیه به این شرح است:
اطلاعیه شماره (۲۸)
به اطلاع کلیه جوانان عزیز و برومند ایران اسلامی می‌رساند، براساس بند ۲ ماده ۲۷ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، سن انتخاب کنندگان در روز اخذ رأی ۱۸ سال تمام می‌باشد. یعنی کلیه متولدین روز ۲ اسفند ماه سال ۱۳۸۰ و قبل از آن می‌توانند با حضور در شعب اخذ رأی اولین حضور خود در انتخابات را به ثبت رسانده و رأی بدهند.
ستاد انتخابات کشور
 
 جشن ملی     اطلاعیه شماره ۲۷ ستاد انتخابات کشور 
بر اساس اطلاعیه شماره ۲۷ ستاد انتخابات کشور ملاک‌های اصلی تشخیص واجدین شرایط اخذ رأی و صدور تعرفه برای ایشان اعلام شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، متن اطلاعیه به این شرح است:
اطلاعیه شماره (۲۷)
به اطلاع اعضای محترم شعب اخذ رأی می‌رساند، ملاک اصلی جهت تشخیص واجدین شرایط اخذ رأی و صدور تعرفه برای ایشان، اصالت شناسنامه و کارت ملی یا شماره ملی
- متولدین ۲/۱۲/۱۳۸۰ وماقبل آن
- استعلام شماره ملی رأی‌دهنده از دستگاه احراز هویت می‌باشند.
ضمناً یادآور می‌شود عکس دار بودن شناسنامه الزامی نیست.
ستاد انتخابات کشور

 جشن ملی     اطلاعیه شماره ۲۶ ستاد انتخابات کشور 
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، متن اطلاعیه به این شرح است:
اطلاعیه شماره (۲۶)
به اطلاع کلیه مجریان و دست اندرکاران انتخابات می‌رساند.
با توجه به احراز هویت رأی دهندگان بوسیله دستگاه‌های الکترونیک و ثبت کد ملی افراد در سامانه انتخابات و به منظور تسهیل فرآیند اخذ رأی با موافقت شورای محترم نگهبان اخذ اثر انگشت اختیاری است.
ستاد انتخابات کشور
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)