• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۵۹۳۷
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰
سیاسی » دولت
معاون اول رئیس جمهور:

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از جهت گیری‌های اصلی دولت است

جلسه دیدار اعضای هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی با معاون اول رئیس جمهور عصر امروز (دوشنبه) برگزار شد.

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از جهت گیری‌های اصلی دولت استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رئیس جمهور، آقای اسحاق جهانگیری یکی از جهت گیری‌های اصلی دولت را حمایت از شرکت‌های دانش بنیان عنوان کرد و افزود: صندوق نوآوری و شکوفایی باید بتواند با گسترش خدمات خود به شرکت‌های دانش بنیان، حمایت‌های خود را از این شرکت‌ها از مرحله ایده تا بازار افزایش دهد.
آقای جهانگیری با اشاره به گزارش عملکرد یکساله صندوق نوآوری و شکوفایی، اقدامات انجام شده از سوی این صندوق را مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: تحول ایجاد شده در خدمات این صندوق به شرکت‌های دانش بنیان ظرف یکسال اخیر قابل تقدیر است و نشان می‌دهد که دست اندرکاران این صندوق از روحیه ریسک پذیری و نوآوری برخوردار هستند.
معاون اول رئیس جمهور افزود: کمک به شرکت‌های دانش بنیان و بسترسازی برای حضور در بازار‌های داخلی و خارجی ضروری است و از اهمیت فراوانی برخوردار است که نهاد‌هایی مثل صندوق نوآوری و شکوفایی می‌توانند با همکاری معاونت علمی و فناوری رییس جمهور در این زمینه پیشتاز باشند.
آقای جهانگیری افزود: میزان تسهیلاتی که نظام بانکی در سال ارائه می‌دهد بیش از بودجه دولت است ضمن آنکه پرداخت منابع مالی گسترده‌ای نیز در قالب تسهیلات روستایی و تسهیلات اشتغالزایی در دستور کار دولت قرار دارد که صندوق نوآوری و شکوفایی نیز می‌تواند از طریق تعامل با نظام بانکی تلاش کند تا بخشی از این تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت شود.
در این جلسه رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی گزارشی از عملکرد یکساله این صندوق در چهار بخش سرمایه گذاری، توانمندسازی، ارائه ضمانت نامه و پرداخت تسهیلات به شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان ارائه کرد.
بر اساس این گزارش، عملکرد صندوق نوآوری و شکوفایی در بخش تسهیلات از آذر ۱۳۹۷ تا کنون حدود ۲.۴ برابر کل عملکرد گذشته این صندوق بوده و مبلغ ضمانتنامه صادر شده در سال ۹۸ از سوی صندوق نیز بیش از ۲۲ برابر کل عملکرد گذشته آن بوده است.
رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین به تشریح انواع خدمات این صندوق به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت و افزود: کمک به تحقق و توسعه اقتصاد دانش بنیان، تکمیل زنجیره ایده تا بازار، تجاری سازی نوآوری ها، دستاورد‌های پژوهشی و اختراعات، کاربردی کردن دانش از طریق ارائه کمک‌ها و خدمات مالی و پشتیبانی به شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان از جمله ماموریت‌های صندوق نوآوری و شکوفایی است.
وی همچنین از کمک‌ها و حمایت‌های این صندوق برای پیشبرد طرح‌های ملی در حوزه سلامت، آب و محیط زیست، حمل و نقل، صنایع غذایی، صنایع لوازم خانگی و سایر حوزه‌ها خبر داد و اظهار داشت: با کمک‌های صندوق نوآوری و شکوفایی طرح‌های مهمی نیز در حوزه‌های واکسن و سرم، تجهیزات پزشکی و حوزه فناوری اطلاعات به اجرا رسیده است.
رئیس هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: این صندوق علاوه بر ارائه تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان، کمک‌های بلاعوض نظیر ارائه خدمات آموزشی، مشاوره و عارضه یابی به این شرکت‌ها ارائه می‌دهد.
در ادامه این جلسه اعضای هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی به بیان دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود پرداختند و خواستار توجه بیش از پیش دولت به این صندوق برای تقویت منابع مالی و افزایش امکان تسهیلات دهی به شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان شدند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقش بانوان مبلغ در حفظ حیات جنین
یلدا به رنگ همدلی؛ دیدار صمیمانه استاندار کرمان با خانواده‌های مددجوی کمیته امداد
لزوم فعال سازی رمز اول پویا برای جلوگیری از کلاهبرداری
توضیحات دادستان کردستان در خصوص پروژه تقاطع کمال الملک
وزیر کشور سوئیس: با ممنوعیت شبکه‌های اجتماعی برای کودکان موافقم!
فرار درآمد‌های ارزی با کارت‌های بازرگانی یک بار مصرف
فاکتور‌های کاغذی از فردا اول دی اعتبار ندارد
توافق استانداران کرمان و یزد برای توسعه اقتصاد منطقه‌ای
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۳۰
ادامه پیروزی‌های بارسلونا در لیگا
هدف نهایی جهاد تبیین، تربیت سرباز تراز نظام مقدس اسلامی
آیین دانش آموختگی پاسداران جوان
انتصاب رئیس جدید هیئت دوچرخه سواری خوزستان
تلاش برای وصل برق ۶٠ روستای ساردوئیه
ساماندهی غرفه‌های فروش گلزار شهدای کرمان آغاز شد
ذخیره‌سازی بیش از ۱۰۰ هزار تن کیوی در سردخانه‌های گیلان
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان از اول دیماه
خبر‌هایی از مصوبات شورای امر به معروف در شاهرود
حزب‌الله لبنان: تسلیم‌پذیری در قاموس ما جایی ندارد
بازدید رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از آمادگاه ملخ صحرایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از اول دی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
محرومیت دوساله خواهران منصوریان
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)