• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۹۶۴۱
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۹
سیاسی » دولت
روحانی در تماس تلفنی با پوتین:

تاکید بر همکاری برای مبارزه با تروریسم

رئیس جمهور گفت: همکاری برای مبارزه با تروریسم وظیفه همه ماست.

تاکید بر همکاری برای مبارزه با تروریسمبه گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آقای روحانی روز شنبه در گفت و گوی تلفنی با رئیس جمهور روسیه، روابط دو کشور را خوب و رو به توسعه در همه بخش‌ها توصیف کرد و افزود: آمادگی داریم در همه بخش‌های مورد علاقه دو کشور، همکاری‌ها را افزایش دهیم.

رئیس جمهور با قدردانی از اعلام همکاری دولت و وزارت بهداشت روسیه در بخش مقابله با ویروس کرونا در ایران، وضع ایران در این باره را کنترل کامل شرایط توصیف کرد و گفت: آمادگی اجرای سریع پروتکل بهداشتی مشترک بین دو کشور برای مبارزه با این ویروس را داریم.

آقای روحانی با اشاره به تحولات اخیر درخصوص توافق هسته ای، ضمن قدردانی از مواضع مسکو درخصوص برجام، افزود: تازمانی که از منافع این توافق برخودار باشیم به تعهدات خود پایبند هستیم و امیدواریم که با همکاری سایر طرف‌ها این توافق حفظ شود.

رئیس جمهور در ادامه با اشاره به تحولات اخیر در ادلب سوریه و مکالمه تلفنی امروز خود با رئیس جمهور ترکیه در این باره گفت: شرایط ادلب نگران گننده است و باید هر چه سریعتر توافقات روند آستانه عملیاتی شود تا شاهد آرامش و امنیت و همچنین ریشه کن شدن تروریسم در این منطقه باشیم.

آقای روحانی با تاکید بر اینکه قابل قبول نیست بخشی از کشور سوریه برای سال‌ها در اختیار تروریست‌ها باقی بماند، تصریح کرد: همانطور که بار‌ها تاکید شده، راه حل معضل سوریه صرفا سیاسی است و از طریق گفتگو برطرف خواهد شد و نباید اجازه دهیم شرایط ادلب به بهانه‌ای برای مداخله و سوء استفاده آمریکایی‌ها از موضوع سوریه تبدیل شود.

رئیس جمهور با اعلام آمادگی برای میزبانی نشست سران سه کشور ایران، روسیه و ترکیه در تداوم روند آستانه، افزود: در سال‌های اخیر با همکاری ایران و روسیه و سوریه اقدامات بسیار بزرگی در مبارزه با تروریسم انجام شده است که باید آثار و نتایج آن را حفظ کنیم و در زمینه مسئله ادلب کاملا آماده ایم در سطوح سیاسی و امنیتی به یک راه حل مورد توافق هر سه کشور برسیم.

رئیس جمهور روسیه نیز در این گفت و گوی تلفنی با همدردی با دولت و مردم ایران به خاطر جان باختن تعدادی به علت ابتلا به ویروس کرونا و استقبال از پیشنهاد رییس جمهور ایران در اجرای سریع پروتکل بهداشتی، گفت: آمادگی همه گونه همکاری در مقابله با ویروس کرونا از جمله همکاری‌های بهداشتی و درمانی را داریم.

آقای ولادیمیر پوتین با تاکید بر همکاری و تعامل ایران و روسیه در زمینه توافق برجام، افزود: اجلاس اخیر کارشناسان در وین فضای خوبی را مهیا کرد تا بتوانیم به سمت گره گشایی در این زمینه حرکت کنیم با توجه به اینکه تهران با همکاری با آژانس بین المللی انرژی اتمی زمینه مساعد را برای این کار مهیا کرده است.

رئیس جمهور روسیه توافقات براساس چارچوب روند آستانه را برای حل و فصل موضوع سوریه بسیار موثر خواند و افزود: ایجاد مناطق کاهش تنش نباید به معنای مبارزه نکردن با تروریسم تلقی شود و امیدواریم در آینده هماهنگی‌ها برای حل و فصل موضوع ادامه یابد.

آقای پوتین در ادامه با تاکید بر حفظ تمامیت ارضی سوریه، گفت: این حق دولت سوریه است که برای مبارزه با تروریست‌ها در سرزمین خود عکس العمل نشان دهد.

رئیس جمهور روسیه با استقبال از اعلام آمادگی ایران برای میزبانی اجلاس آتی سه جانبه سران سه کشور در روند آستانه، ابراز امیدواری کرد که با گفتگو‌ها اختلافات بوجود آمده به سرعت برطرف شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آیین نکوداشت سردار شهید رضا شکری پور
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شه‌بخش دومین برنز ایران را به نام خود زد
نیرو‌های مسلح باوجود خطر، پای لانچر‌های پرتاب موشک ایستادند
شهسواری: بازی با اوگاندا دشوارتر از انتظار بود
آغازعملیات مرمت حمام تاریخی کوی خورد قمصر
مله؛ محصولی منحصر‌به‌فرد از خراسان جنوبی در آستانه ثبت جهانی
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ عبدلی: خوشحالم نخستین طلایی ایران شدم
طرح دوم مسیر چشمه‌چاهی سیروان- ورمیان در انتظار تامین اعتبار
رشد شاخص‌های عملکرد اقتصادی مناطق آزاد در هفت ماه گذشته
خام فروشی در زنجیره فولاد
آغاز آموزش رانندگان عمومی حمل و نقل در اصفهان
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
کشف زمین خواری ۱۱ میلیاردی در فریدن
ادامه تلاش ها برای نجات کوهنورد گیلانی
اجرای طرح «اهدای کتاب به کتابخانه‌های عمومی» در زنجان
انتشار اطلاعات شخصی زمینه‌ساز سوءاستفاده مجرمان سایبری
بزرگداشت شهید رویداد تسخیر لانه جاسوسی در شاهرود
عرضه مکمل‌های سوخت در جایگاه‌های ایلام، ممنوع!
معرفی نفرات برتر رقابت‌های جودو و دفاع شخصی انتخابی گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
نشست سران قوا برگزار شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)