• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۹۹۴۷
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

::دهلی نو-مصاحبه با سفیر ایران

سفارت ایران در هند با رایزنی های مداوم در پی برقراری چند پرواز اختصاصی برای حل مشکلات چهار هزار گردشگر ایرانی وهندی است.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو, سفارت ایران در هند با رایزنی های مداوم در پی برقراری چند پرواز اختصاصی برای حل مشکلات چهار هزار گردشگر ایرانی وهندی است. 

سفیر جمهوری اسلامی ایران در دهلی نو در مصاحبه با خبرگزاری صداوسیما گفت: متاسفانه قطع یکباره پرواز‌ها موجب شد که حدود دوهزار نفر از زائران، گردشگران، تجار و اتباع هندی در ایران که قرار بود در این روز‌ها به کشورشان برگردند، دچار مشکل شوند.
"علی چگنی" افزود: از طرف دیگر حدود دو هزار نفر از گردشگران، دانشجویان و تجار ایرانی که با دو خط مستقیم دهلی و بمبئی وارد هند شده بودند نیز دچار مشکل شده اند.
سفیر ایران با اشاره به تلاش‌های مشترک برای حل مشکلات اتباع دو کشور، افزود: از همان لحظه لغو پرواز‌ها و به محض اعلام دولت هند شبانه روزی در تماس مستقیم و فشرده با دوستان هندی بودیم و اکنون هم تلاش می‌کنیم تا پرواز‌های جایگزین به صورت چند پرواز اختصاصی برقرار شود تا هم اتباع ایرانی به کشور برگردند وهم زائران، ماهیگیران و تجار هندی به کشورشان برگردند.
وی گفت: با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان هماهنگی‌های لازم صورت گرفته و قرار شد در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) غربالگری از مسافران خروجی و از جمله اتباع هندی انجام شود تا نگرانی طرف هندی در زمینه انتقال ویروس کرونا برطرف شود.
چگنی افزود:این همکاری‌ها در جریان و هم افزایی است.
وزارت بهداشت کشورمان نیز با استقرار تیم‌های تخصصی در فرودگاه مسافران خروجی را مانند مسافران ورودی پس از تست و غربالگری می‌کند تا به کشورشان بازگردند. در صورت وجود موارد مثبت در ایران تحت درمان قرار گیرند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در هند با اشاره به مشکلات گردشگران ایرانی در این کشور گفت:
امور مرتبط با هموطنان در هند به صورت شبانه روزی مدیریت و نظارت می‌شود، غالب این عزیزان در هتل‌هایی که از قبل مدنظر بود، اسکان داده شده اند و همکاران سفارت و کنسولگری ۲۴ ساعته بسیج شده اند و در خدمت هموطنان هستند تا مشکلی برای آن‌ها ایجاد نشود و بتوانند با خیال راحت و هر چه سریعتر به کشور برگردند.
"چگنی" لغو پرواز‌ها را روندی طبیعی و محدود خواند و ابراز امیدواری کرد: با توجه به فصل گردشگری هند و ایران هرچه سریع‌تر این موضوع پایان یابد و با بهبود اوضاع پرواز‌ها از سر گرفته شود.
گفتنی است سفارت ایران از چهارشنبه ۷ اسفند بلافاصله پس از قطع پرواز‌ها از سوی هند، آمادگی تنظیم پرواز‌های ویژه برای بازگردانیدن شهروندان هندی و ایرانی را که به این واسطه در دو کشور گرفتار شده اند، اعلام کرده است.
وزارت امور خارجه ایران، سفارت ایران در هند و دیگر نمایندگی‌های کشورمان در شبه قاره همچنین مکرراً خواهان یاری فوری دولت هند برای بازگرداندن حدود دو هزار نفر از مسافران ایرانی گرفتار در هند شده اند که با وجود پاسخ مثبت و حسن نیت و همکاری مقامات هواپیمایی و بهداشت این کشور تاکنون عملی نشده است و امید می‌رود که به زودی این پرواز‌ها اجازه انجام بگیرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
خشک شدن تالاب بین المللی کانی برازان شهرستان مهاباد
امیدی سبز؛ در دل خشک بیابان‌های مهران
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
درگذشت دروازه بان سابق تیم فوتبال صنعت نفت آبادان
تجلیل از فعالان برگزیده حوزه استاندارد، کیفیت و سلامت کیش
انهدام باند قاچاق سوخت گازوئیل در نور با درآمد ۶ میلیارد تومانی
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
داغ جریمه و مُهر هزارآفرین؛ دو روی سکه تنور‌های دهلران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
انتقاد عراقچی از عملکرد سه کشور اروپایی در شورای امنیت
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)