• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۰۱۰۰
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷
بین الملل » مقاومت
در پی تجاوز به حریم هوایی سوریه

سرنگونی سه فروند پهپاد ترکیه

ارتش سوریه تا کنون سه پهپاد ترکیه را در شمال شرق این کشور ساقط کرده است.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه آسمان منطقه شمال غربی کشور را منطقه بسته اعلام کرد و هشدار داد، هر پرنده‌ای که در این منطقه به پرواز در آید هدف قرار می‌گیرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، این مرکز فرماندهی تاکید کرد، آسمان شمال غرب کشور به ویژه آسمان ادلب به روی هر هواپیمایی بسته است و پرواز هر هواپیما یا پهپاد در این منطقه، پرواز با اهداف عدوانی تلقی می‌شود که باید مورد هدف قرار گیرد تا نتواند اهداف خصمانه اش را محقق سازد.
فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه ادامه داد، این هشدار بر اساس تعهدات ارتش در انجام وظایف قانونی و ملی برای دفاع از حق حاکمیت کشور و پشتیبانی از امنیت و سلامت ارضی آن است.
 
تصاویر تشییع شهدای حزب الله لبنان در بیروت
بخش تصویری خبرگزاری فرانسه تصاویر تشییع شماری از نیرو‌های حزب الله در بیروت را که در حملات اخیر ترکیه و تروریست‌های مورد حمایت آن در استان ادلب سوریه به شهادت رسیدند، پخش کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
هشدار وزارت دفاع روسیه به ترکیه
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: پس از بسته شدن حریم هوایی دولت سوریه بر فراز ادلب، دیگر تضمین امنیت هواپیما‌های ترکیه در آسمان سوریه برای ما ممکن نیست.
 
ارتش سوریه تا کنون سه پهپاد ترکیه را ساقط کرده است
خبرگزاری رویترز گزارش داد: رسانه‌های سوری گفتند ارتش این کشور تا کنون سه پهپاد ترکیه را که برای حمله به اهداف ارتش سوریه از آن استفاده وسیع شده بود در شمال شرق سوریه ساقط کرده است.
 
سرنگونی یک فروند پهپاد ترکیه در ادلب
ارتش سوریه یک فروند پهپاد ترکیه‌ای را در  آسمان شهر سراقب در استان ادلب در شمال غربی سوریه سرنگون کرد.
خبرگزاری رسمی سوریه، سانا، با اعلام این خبر، خبر‌های منتشر شده در رسانه‌های ترکیه مبنی بر سرنگونی یک فروند جنگنده سوری را تکذیب کرد. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
۳ سامانه پدافند هوایی سوریه را منهدم کردیم
شبکه تلویزیونی اسکای نیوز گزارش داد؛ وزارت دفاع ترکیه اعلام کرد بعد از سرنگونی پهپاد ترکیه در ادلب، ۳ سامانه پدافند هوایی ارتش سوریه را نابود کردیم.
 
ترکیه هدف قرار دادن دو جنگنده سوریه را تایید کرد
شبکه تلویزیونی الجزیره مباشر گزارش داد؛ وزارت دفاع ترکیه هدف قرار دادن دو جنگنده سوریه را تایید کرد.
 
حمله جنگنده‌های ارتش سوریه به مواضع تروریست‌ها در سراقب
شبکه تلویزیونی المیادین گزارش داد: جنگنده‌های ارتش سوریه محل تجمع گروه‌های (تروریستی) مسلح را در سراقب بمباران کردند.
 
روسیه سرنگونی سوخو ۲۴ را تکذیب کرد
وزارت دفاع روسیه نیز سرنگونی جنگنده سوخو ۲۴ وابسته به نیروی هوایی روسیه را در آسمان ادلب تکذیب کرد.
این درحالی است که خبرهای ضدونقیضی از اقدام نیرو‌های ترکیه به هدف قرار دادن دو جنگنده سوری در منطقه ادلب منتشر شده است. همچنین گفته شده خلبان‌های این دو هواپیما با استفاده از چتر نجات به سلامت فرود آمدند.
پیشتر خبرگزاری آناتولی ادعا کرده بود یک جنگنده ارتش سوریه در ادلب ساقط شد.
ارتش سوریه هشدار داده بود هر هواپیمایی که در آسمان سوریه دیده شود به عنوان پرنده متخاصم مورد هدف قرار می‌گیرد.
جنگنده‌های ارتش سوریه همچنین محل تجمع گروه‌های تروریستی مسلح را در سراقب بمباران کردند.
 
پلیس ترکیه سردبیر خبرگزاری اسپوتنیک را بازداشت کرد
به گزارش اسپوتنیک، پس از آنکه کارکنان خبرگزاری اسپوتنیک در ترکیه روز گذشته در آنکارا بازداشت شدند، پلیس ترکیه یکشنبه اول مارس ماهیر بوزتپ، سردبیر این خبرگزاری را در دفتر خود در استانبول بازداشت کرد.
 
آغاز عملیات جدید ارتش ترکیه در شمال سوریه
در همین حال وزیر دفاع ترکیه از آغاز عملیات جدید نیرو‌های مسلح این کشور در شمال سوریه تحت عنوان "سپر بهار" خبر داد.
حلوصی آکار با اشاره به اینکه این عملیات پس از کشته شدن ۳۴ سرباز این کشور در روز ۲۷ فوریه در شمال سوریه با عنوان سپر بهار آغاز شده است گفت: تا به امروز در این عملیات یک فروند هواپیمای بدون سرنشین، ۸ فروند بالگرد، ۱۰۳ دستگاه تانک، ۷۲ دستگاه توپ از نوع‌های مختلف و سه سامانۀ ضدهوایی متعلق به ارتش سوریه منهدم و ۲ هزارو ۲۱۲ تن از نیرو‌های آنان کشته شده اند.
آکار در ادامه با بیان اینکه ترکیه قصدی برای رودرو قرار گرفتن با نیرو‌های روسیه را ندارد افزود: تنها هدف ترکیه از حضور در خاک سوریه، ممانعت از قتل عام مردم از سوی ارتش سوریه و جلوگیری از سیل مهاجرت‌ها به سوی مرز‌های ترکیه است.
وی انتظار کشورش از روسیه را متوقف کردن حملات نیرو‌های سوریه و بازگرداندن آنان به مرز‌های مشخص شده در توافقنامۀ سوچی خواند و گفت: هیچکس تردیدی به خود راه ندهد که ترکیه به هر حمله‌ای که به مقر‌های دیده بانی نیرو‌های ترکیه در ادلب صورت گیرد در چارچوب دفاع مشروع از خود پاسخ مناسب را خواهد داد و این پاسخ فقط به نیرو‌های سوریه خواهد بود که واحد‌های نظامی ما را مورد هدف قرار می‌دهند.
رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه در اوایل ماه فوریه و پس از کشته شدن تعدادی از سربازان این کشور توسط آتش توپخانۀ ارتش سوریه، به نیرو‌های این کشور تا پایان ماه فوریه (دیروز شنبه) مهلت داده بود تا مرز‌های مشخص شده در توافقنامۀ سوچی عقب نشینی کنند و اعلام کرده بود در غیر اینصورت با واکنش شدید ترکیه مواجه خواهند شد.
روز پنجشنبۀ گذشته نیز که به گفتۀ وزیر دفاع ترکیه روز آغاز عملیات "سپر بهار" می‌باشد ۳۴ تن از نیرو‌های ارتش ترکیه که در محلی غیر از مواضع مشخص شده و مورد اطلاع روسیه حضور پیدا کرده بودند در پی آتش جنگنده‌های سوریه جان خود را از دست دادند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ساخت نیروگاه‌های خودتأمین در کارخانه‌های سیمان
چهل‌وچهارمین جشنواره‌ فیلم فجر - روز دوم
اختتامیه چهل‌وچهارمین جشنواره تئاتر فجر
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
غربالگری بینایی و شنوایی کودکان در مراکز تحت نظارت بهزیستی زنجان رایگان است
سرمایه گذاری بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی زنجان
اوقات شرعی اهواز، ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۴
افتتاح ۳۹ طرح عمران روستایی با هزار میلیارد ریال اعتبار در دهه فجر
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
آغاز مطالعات ساخت موزه باستان‌شناسی و مردم‌شناسی در پلدختر
آمریکایی‌ها بین دو راهی جنگ پرهزینه و بی‌آبرویی قرار گرفته اند
کشف بیش از ۱۰ تن شکر احتکاری در مراغه
دیدار استاندار لرستان از مادر شهید محمد بیرانوند در خرم‌آباد
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۱۲ بهمن
ضرورت همکاری دستگاه‌ قضا و مسؤلان اجرایی در لرستان
مسدود بودن راه ارتباطی ۷۰ روستا در هشترود
دفاع از نیرو‌های مسلح کشور، دفاع از امنیت، استقلال و کرامت ملی ایران
نمایشگاه پوشاک ایرانی اسلامی خرم‌دخت در خرم‌آباد
استاندار خراسان جنوبی: مسئولان باید با روحیه خدمتگزاری، پیگیر مشکلات مردم باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
فهرست مشخصات ۲۹۸۵ جان‌باخته حوادث اخیر منتشر شد
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
اجرای ۴۰۰ کیلومتر عملیات روکش آسفالت در محورهای خراسان رضوی
ملت ایران همچنان سدی استوار در برابر فتنه‌ها خواهند بود
عزل مدیرشبکه افق و توقف برنامه «خط‌خطی»
جزئیات سفر وزیر خارجه قطر به تهران از زبان بقائی
اطلاعیه مهم برای گندم کاران استان اردبیل
پیش‌بینی بارش‌های پراکنده در برخی مناطق کشور
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: فقط در حوزه هسته‌ای توافق ممکن است
نوری المالکی تنها گزینه ما برای نخست‌وزیری است
۳۴۰ پروژه توزیع برق همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)