• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۲۴۱۴
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵
اجتماعی » جامعه و شهری
مدیرعامل شرکت مخابرات اعلام کرد

افزایش دو برابری میزان اعتبار کارکرد تلفن ثابت

میزان اعتبار کارکرد هزینه تلفن ثابت مشتریان اعتباری از ۳۰ هزار به ۶۰ هزار تومان و مشتریان ودیعه دار از ۸۰ هزار به ۱۶۰ هزار تومان افزایش می‌یابد.

سید مجید صدری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، درباره برنامه‌های شرکت مخابرات برای کاهش مراجعان با هدف کاهش شیوع بیماری کرونا افزود: شرکت مخابرات از خود شروع کرد و با بخشنامه‌ها و آیین نامه‌ها از همان ابتدا بحث دورکاری برای کارکنان شرکت اجرایی شد و در همین راستا در بخش پاسخگویی بیش از ۷۰۰ نفر از کارکنان این شرکت از منزل مامور پاسخگویی به مردم شدند و در هر جای شرکت مخابرات که نیازی به حضور کارکنان ما نباشد فعالیت شان از طریق دورکاری از منزل انجام می‌شود.
وی گفت: از همه کسانی که مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای قلبی، ریوی، کلیوی و دیابت هستند، خواستیم کارهایشان را از منزل دنبال کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران افزود: تلاش کردیم همه مراکزی که مردم مراجعه می‌کنند تا حد امکان ضدعفونی شود که البته در بخش‌هایی دچار کمبود هستیم.
صدری گفت: از آغاز شیوع این بیماری از مردم و مشترکان خواستیم از مراجعه حضوری به مراکز و دفاتر پرهیز کنند و همه خدمات از طریق درگاه‌های غیر حضوری از طریق سامانه‌های ۲۰۲۰ (سامانه فروش و پشتیبانی سرویس اینترنت پرسرعت)، سامانه مخابرات من، سامانه ۲۰۰۰ (سامانه پرداخت غیر حضوری هزینه تلفن ثابت)، سامانه ۲۰۲۱ (سامانه پاسخگویی به شکایات)، سامانه ۱۱۸ (سامانه دریافت شماره تلفن)، سامانه ۲۰۱۰ (سامانه پاسخگویی به مشتریان) و سامانه ۲۰۱۱۷ (سامانه اعلام خرابی تلفن) انجام می‌شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: تلاش کردیم کیفیت این سامانه‌ها تا حد امکان افزایش پیدا کند و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز این روز‌ها کمک زیادی به شرکت مخابرات در زمینه پهنای باند و دیگر خدمات کرده است.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران گفت: پیش از این اگر میزان مکالمات تلفن ثابت به ۳۰ هزار تومان می‌رسید برای مشترک قطع یک طرفه صورت می‌گرفت و اخطار داده می‌شد، اما به واسطه کاهش مراجعه به مراکز مخابرات این اعتبار از ۳۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان و اعتبار مشتریان ودیعه دار نیز از ۸۰ هزار به ۱۶۰ هزار تومان افزایش یافت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
صدری افزود: بر همین اساس دستور داده شد هر جایی که پیام قطعی برای مشترکان تجاری و خانگی ارسال می‌شود این پیام فعلاً ارسال نشود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به تعطیلی مدارس چه اقدامی برای ارتباط هر چه بیشتر دانش آموزان با فضای مجازی انجام داده اید؟ گفت: هر جایی که مراجعه کردند تلاش شد امکانات در اختیارشان قرار گیرد و اگر کسی در حوزه آموزش از راه دور امکان فنی از شرکت مخابرات اعم از زیرساخت یا پهنای باند بخواهد، آمادگی خدمت رسانی داریم.
مدیر عامل شرکت مخابرات ایران افزود: یکی دیگر از اقدامات شرکت مخابرات ایران پشتیبانی از سامانه ۴۰۳۰ (سامانه پاسخگویی به سوالات درباره بیماری کورونا) است.
صدری گفت: این سامانه با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و وزارتخانه‌های بهداشت و ارتباطات ایجاد شده و شرکت مخابرات در راه اندازی زیرساخت‌های فنی این سامانه همکاری کرده است.
وی افزود: ما برای اینکه بتوانیم ارتباط همزمان تا ۱۵ هزار مورد را فراهم کنیم امکانات فنی را در اختیار گذاشته ایم و هم اکنون تعداد بالایی از متخصصان از طریق این سامانه پاسخگوی سوالات هستند و ما دیروز دو هزار کانال همزمان برای سامانه ۴۰۳۰ داشتیم که رقم قابل توجهی است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران گفت: تلاش کردیم برای همه اپراتور‌هایی که نیاز دارند ارتقای پهنای باند صورت گیرد تا مردم هر چه بیشتر بتوانند از داخل منزل خدمات دریافت کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)