• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۲۱۶۰
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰
سیاسی » امنیتی و دفاعی
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه:

تشریح اقدامات نیروی زمینی سپاه در مقابله با ویروس کرونا

سردار پورجمشیدیان: بیمارستان‌های صحرایی و آماده به کار نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا خدمت رسانی می‌کنند.

تشریح اقدامات نیروی زمینی سپاه در مقابله با ویروس کرونابه گزارش خبرگزاری صدا و سيما و به نقل از سپاه نیوز، معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه درخصوص اقدامات انجام شده در مقابله با ویروس کرونا گفت: بیمارستان‌های صحرایی، آماده به کار و نقاهتگاه‌های نیروی زمینی سپاه در ۱۰ استان برای مقابله با ویروس کرونا خدمت رسانی می‌کنند.
سردار سرتیپ پاسدار علی اکبر پورجمشیدیان افزود: بیمارستان‌های صحرایی نیروی زمینی سپاه در استان‌های قم، گلستان، کاشان، خراسان رضوی، مازندران، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، خوزستان، سیستان و بلوچستان و کرمانشاه فعال هستند.
وی با تاکید بر فعالیت بیمارستان‌های صحرایی نیروی زمینی سپاه در استان قم گفت: یک بیمارستان در استان قم آماده است تا در صورت نیاز خدمات پزشکی لازم را ارائه دهد؛ همچنين ۳۱ پزشک عمومی و متخصص و ۱۴ پرستار نیروی زمینی سپاه به منظور کمک برای مقابله با ویروس کرونا به دانشگاه علوم پزشکی قم خدمات لازم را ارائه کردند و سردار مرتضوی به عنوان نماینده تام الاختیار وزارت بهداشت در قم انتخاب شد.
سردار پورجمشیدیان با بیان فعالیت بیمارستان ۲۵۰ تخت خوابی نیروی زمینی سپاه در استان گلستان، یادآور شد: ۳۵ بهیار و پرستار نیروی زمینی سپاه نیز به دانشگاه علوم پزشکی گرگان در زمینه مقابله با ویروس کرونا کمک کردند.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه تاکید کرد: در کاشان، بیمارستان حضرت فاطمه الزهرا (س) به استعداد ۱۵۰ تخت خواب مستقر شده است.
وی افزود: بیمارستان صحرایی ۲۰۰ تختی و نقاهتگاه ۴۰۰ تختی در استان خراسان رضوی و شهر مشهد؛ بیمارستان ۱۵۰ تخت بستری و نقاهتگاهی در شهر بابل در مازندران با محوریت بیمارستان شهید محلاتی تبریز؛ بیمارستان ۲۰۰ تختی و نقاهتگاهی در استان آذربایجان غربی و شهر ارومیه و یک نقاهتگاه به استعداد ۱۵۰ تخت در استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز توسط نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا مستقر شده است.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه با بیان استقرار بیمارستان ۱۰۰ تخت خوابی در استان خوزستان یادآور شد: این بیمارستان با محوریت بیمارستان شهید بقایی نیروی زمینی سپاه راه‌اندازی شده است.
وی افزود: همچنین در استان سیستان و بلوچستان و شهر زاهدان هم بیمارستان نبی اکرم (ص) نیروی زمینی سپاه یک بیمارستان و نقاهتگاه به استعداد ۱۰۰ تخت را راه اندازی کرده است.
سردار پورجمشیدیان با تشریح اقدامات بهداری نیروی زمینی سپاه در استان کرمانشاه گفت: یک بیمارستان صحرایی به استعداد ۱۰۰ تخت توسط بیمارستان امام حسین (ع) نیروی زمینی سپاه در استان کرمانشاه راه اندازی شده است.
وی با بیان تلاش نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا در ابعاد پزشکی تجهیزاتی و بیمارستانی یادآور شد: طبق دستور فوری سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه ۷۰ درصد تخت‌های بیمارستان‌های نیروی زمینی سپاه به ویروس کرونا اختصاص یافت.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه با بیان حضور ۴۰۰ نیروی متخصص پزشکی، بهیار و پرستار نیروی زمینی سپاه برای مقابله با ویروس کرونا تاکید کرد: ۵۰ یگان نیروی زمینی سپاه نیز برای ضدعفونی معابر در سراسر کشور فعالیت می‌کنند.
وی با بیان اینکه خدمت به ملت نجیب ایران باعث افتخار نیروی زمینی سپاه است خاطرنشان کرد: برای از بین بردن این ویروس تا پایان در میدان خواهیم ماند و به وظیفه و تکلیف خود عمل خواهیم کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)