یزد
محلول ضدعفونی کننده «لایفوزوم طبیعی» فاقد مجوز است
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد : محلول ضدعفونی کننده دست با نام تجاری «لایفوزوم طبیعی» فاقد مجوز است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، مصدق گفت: مواد ضدعفونی کننده دست یکی از اقلام اساسی پیشگیری از ابتلا به بیماری کروناست، اما این روزها به دلیل تقاضای زیاد برای این کالا، عدهای از سودجویان اقدام به عرضه مواد تقلبی در بازار کشور از جمله استان یزد کرده اند که مشکلات جسمی و پوستی، کمترین عارضه مصرف آن است.

وی افزود: متاسفانه با توجه به بازرسیهای انجام شده، محلول ضدعفونی کننده دست با عنوان «لایفوزوم طبیعی و لوگو حاوی NBTF» فاقد هر گونه مجوز از سازمان غذا و داروست و مورد تایید این معاونت نیست.
مصدق از معاون بهداشتی استان یزد نیز خواست تا بر اساس مقررات و ضوابط، نسبت به جمع آوری فوری این فرآوردهها از سطح عرضه اقدام و این معاونت را از نتایج به دست آمده مطلع کنند.
وی گفت : شهروندان هنگام خرید مواد ضدعفونی کننده هوشیار باشند و به برچسب مندرج بر روی محصولات توجه و از مجاز بودن محلول برای مصرف ضدعفونی دست یا سطوح، اطمینان داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با شماره تلفن ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تماس بگیرند.