• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۹۰۷۶
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۹
سیاسی » مجلس
آقای اسدالله عباسی

جلس سه شنبه هفته آینده جلسه علنی خواهد داشت

سخنگوی هیات رئیسه مجلس گفت: سه شنبه هفته آینده مجلس بر اساس پروتکل‌های مناسب جلسه علنی خواهد داشت و احتمال دارد بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی در دستور کار قرار گیرد.

ببرگزاری سومین جلسه آزمایشی مجازی صحن مجلسه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،به نقل از خانه ملت، اقای اسدالله عباسی در تشریح نشست امروز هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: در این نشست کم و کیف برگزاری جلسات مجلس مورد بررسی قرار گرفت.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه ستاد مبارزه با کرونا بر ضرورت خودداری از تشکیل جلسات علنی مجلس تا دو هفته آتی برای جلوگیری از شیوع کرونا تاکید دارد، بنابراین در نشست امروز مقرر شد سه شنبه هفته آینده بر اساس پروتکل‌های مناسب جلسه علنی برگزار شود و مسائل مهم کشور به ویژه ابعاد مختلف شیوع کرونا و طرح‌ها و لوایح اعاده شده از شورای نگهبان بررسی شود.
عباسی ادامه داد: همچنین در نشست امروز مقرر شد اگر همکاران و نمایندگان مشکلی نداشته باشند و موانعی ایجاد نشود موضوع رای اعتماد به وزیر پیشنهادی وزیر جهاد کشاورزی هم در دستور کار قرار گیرد.

برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با استفاده از فناوری دیجیتال
سخنگوی هیات رئیسه مجلس با اعلام برگزاری جلسه غیرعلنی امروز مجلس با استفاده از فناوری دیجیتالی دوسویه، از بررسی طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، ابعاد مقابله با شیوع کرونا و حمایت از قشر‌های آسیب پذیر در جلسه امروز مجلس خبر داد.
 آقای اسدالله عباسی عباسی امروز یک شنبه در جمع خبرنگاران از برگزاری جلسه غیرعلنی مجلس با استفاده از فناوری دیجیتال دوسویه برای بررسی مسائل جاری کشور خبر داد و گفت: در جلسه امروز در مورد طرح فاصله گذاری اجتماعی و ابعاد مقابله با شیوع کرونا، برنامه‌های دولت و اعتبارات اختصاص یافته برای نیاز‌های بهداشتی و درمانی بحث و گفتگو شد و در خصوص برگزاری کم و کیف جلسات مجلس از نمایندگان نظرخواهی صورت گرفت.
وی با بیان اینکه در ادامه نشست امروز جلسه هیات رئیسه برگزار و در مورد کم و کیف برگزاری جلسات آینده مجلس تصمیم گیری شد، افزود: امیدواریم بتوانیم وظیفه مجلس را در این شرایط سخت به خوبی ایفا و راهکار‌های مناسبی برای تسهیل امور اتخاذ کنیم.
نماینده مردم املش و رودسر در مجلس دهم ادامه داد: در جلسه غیر علنی امروز علاوه بر بررسی طرح فاصله گذاری اجتماعی که مجلس دولت را برای اجرای آن همراهی کرد، در مورد حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه و مردمی که در شرایط سخت اقتصادی قرار دارند از جمله بنگاه‌های تولیدی و همراهی نظام بانکی با مردم بحث و گفتگو شد.
اقای عباسی یادآور شد: دستور جلسات مجلس را اولویت بندی می‌کنیم و آنچه را که نیاز کشور بوده و برخی از موضوعاتی که اعاده شده از شورای نگهبان است و باید در مجلس دهم به اتمام برسد، در دستور کار قرار می‌دهیم و اعلام خواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)