پخش زنده
امروز: -
آمادگی کامل برای خرید تضمینی گندم و کلزا از کشاورزان خوزستانی فراهم شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت : بر اساس دستورالعمل های ابلاغی از سوی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران تمامی مراحل پیش از خرید با موفقیت طی شده است.
خدا رحم امیری زاده افزود : با تعیین نمودن مراکز خرید در سراسر استان آمادگی کامل برای آغاز خرید 2 محصول استراتژیک کشاورزی یعنی گندم و کلزا در استان فراهم شده است.
وی ادامه داد : بر اساس مصوبه هیأت محترم دولت آخرین نرخ تعیین شده برای خرید تضمینی گندم معمولی در سال جاری به ازای هر کیلو 25 هزار، گندم دروم 26 هزار ریال و نرخ مصوب برای خرید هر کیلو دانه روغنی کلزا 46 هزار و 602 ریال است.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان بیان کرد : سال گذشته وجه فروش محصولات کشاورزی در سریعترین زمان ممکن به حساب کشاورزان واریز گردید و در سال جاری برنامه ریزی ها بگونه ای می باشد که مجددا بتوانیم در سریع ترین زمان ممکن حتی بصورت روزانه وجه حاصل از فروش محصولات کشاورزی به حساب کشاورزان محترم خوزستانی واریز گردد.