• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۵۲۶۷
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۹
علمی و فرهنگی
در آستانه ۲۰ فروردین

پیام دکتر صالحی به مناسبت فرا رسیدن روز ملّی فناوری هسته‌ای

دکتر صالحی به مناسبت فرا رسیدن روز ملّی فناوری هسته‌ای پیامی صادر کرد.

پیام دکتر صالحی به مناسبت فرا رسیدن روز ملّی فناوری هسته‌ایبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان انرژی اتمی ایران؛معاون رییس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران به مناسبت فرارسیدن «روز ملی فناوری هسته‌ای» در پیامی ضمن ابراز همدردی با بازماندگانِ جانباختگان و آسیب دیدگان سوانح و حوادث اخیر، از فعالیت مستمر و در خور تحسینِ یکایک اعضای خانواده بزرگ و افتخارآفرین صنعت هسته‌ای کشور قدردانی کرد.

متن پیام آقای دکتر علی اکبر صالحی معاون رئیس جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران به این شرح است:
در این ایّام پر مخاطره و به رغم مبارزة سلحشورانۀ شیرزنان و دلاورمردان حوزة سلامت جهت کاستن از درد و رنج بیماران و نیازمندان، اینجانب ضمن ابراز همدردی با بازماندگانِ جانباختگان و آسیب دیدگان سوانح و حوادث اخیر، بر خود فرض می‌دانم تا بدین‌وسیله فرا رسیدنِ بیستم فروردین ماه، روز ملّی فنّاوری هسته‌ای را که امسال با لیله‌القدرِ میلادِ فرخندة جانِ جهان و قطب عالمِ امکان، حضرت بقیه الله الاعظم (ارواحنا فداه) مقارن گشته است، گرامی بدارم و از تلاش مستمر و در خور تحسینِ یکایک اعضای خانوادة بزرگ و افتخارآفرین صنعت هسته‌ای کشور قدردانی نمایم.
اینجانب لازم می‌دانم تا با افتخار اعلام نمایم که ۱۲۲ دستاوردِ جدیدِ این سازمان در طول یکسال گذشته که رهاورد کوشش‌های خستگی‌ناپذیرِ خیل عظیمی از پژوهشگران و محققانِ سازمان انرژی اتمی ایران می‌باشد، نوید بخش آغاز فصلی جدید در توسعة همه جانبه فعالیت‌های غرور‌آفرینِ سازمان انرژی اتمی ایران است.
در این میان، به طور اجمالی به استحضار می‌رساند که گسترشِ بیش از پیش تولیدات و خدماتِ مربوط به بخش پزشکی هسته‌ای و تأمین نیاز‌های دارویی مراکز درمانی و بهداشتی کشور در حجم گسترده و فرا‌گیر و با سرعتی قابل قبول در حال انجام می‌باشد. بدیهی است در شرایط خطیرِ کنونی که ایران اسلامی تحت تأثیرِ تحریم‌های ظالمانة استکبار جهانی قرار گرفته است، تأمین نیاز‌های جامعة پزشکی کشور به عنوان وظیفه‌ای ملّی و اخلاقی تلقّی شده و برای ما از اهمیّت ویژه‌ای برخوردار می‌باشد. همچنین پیشبردِ اهدافِ کلانِ تعیین شده در بخش چرخة سوخت هسته‌ای - از جمله گسترشِ فعالیت‌های مربوط به اکتشاف و استخراجِ مواد اولیة صنعت هسته ای، شتاب بخشیدن به فعالیت‌های بخش تحقیق و توسعه و غنی سازی اورانیوم - و نیز پیشرفتِ برنامة احداث واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر و توسعة فنّاوری‌های نوین هسته‌ای با جدیّت و همّتِ مضاعف دنبال می‌شود. افزون بر این، شایان ذکر است که نوسازی و تکمیل راکتور آب سنگین خنداب (اراک) براساس مفاد مندرج در برنامة جامع اقدام مشترک (برجام) در حال انجام می‌باشد. لازم به توضیح است که تلاشگران صنعت هسته‌ای با عطف توجّه به چشم‌اندازِ ترسیم شده از سوی رهبر فرزانۀ انقلاب اسلامی (مدظلّه العالی) و تدابیر ریاست محترم جمهوری، توسعة روزافزونِ دستاورد‌های این صنعت راهبردی را با تمام توان و در حوزه‌های مختلف در دستور کار قرار داده‌اند.
همچنین شایان ذکر است که براساس برنامه ریزی انجام شده، اقدامات مقتضی جهت برگزاری مراسم با شکوه روز ملّی فنّاوریِ هسته‌ای همچون سال‌های گذشته با حضور جناب آقای دکتر روحانی، ریاست محترم جمهوری و سایر میهمانان داخلی و خارجی از جمله مقاماتِ کشوری و لشکریِ جمهوری اسلامی ایران صورت پذیرفت تا همزمان با افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های این سازمان، آیینِ رونمایی از گزیده‌ای از دستاورد‌های جدید در محضر ریاست محترم جمهوری برگزار شود، امّا به واسطة شیوع ویروس کووید ۱۹ و به منظور ممانعت از بروز مخاطرات احتمالی و براساس تأکیدات و مقررّاتِ وضع شده از سوی ستاد ملّی مبارزه با کرونا، تقدیر با تدبیرِ ما همراه نشد و پس از کسبِ تکلیف از جناب آقای دکتر روحانی، مقرّر شد تا جشن این روز ملّی، در فرصت و فضایی مناسب برگزار شود.
امید است در پرتو الطاف خداوندی و در سایة عنایات و توجّهات خاصّه حضرت، ولی عصر (عج) در کوتاهترین زمان ممکن، شرایط مناسب برای ارائة مستقیم دستاورد‌ها و تشریح جزئیات آن به پیشگاه عموم مردم شریف کشورمان فراهم آید. امّا در حال حاضر، این سازمان در نظر دارد تا از طریق همکاری و همراهی همدلانة رسانه‌ها و وسائط ارتباط جمعی کشور، نسبت به اطلاع‌رسانی در خصوص این دستاورد‌ها اقدام نماید. اینجانب یقین دارم که در سایة اتحّاد، همیاری و همدلیِ آحاد ملّت بزرگ ایران و از رهگذر مدیریت هوشمندانۀ مسؤولان نظام مقدّس اسلامی به ویژه مدیران ارشد حوزة سلامت و به برکتِ جانفشانی‌ها و ایثارگری‌های فراموش ناشدنیِ مدافعان حریم سلامت، این روزگارِ محنت و مرارت خواهد گذشت و ملّت بزرگ ایران با سربلندی و موفقیّت این آزمونِ دشوار را پشت سر نهاده و به ساحل صحّت و سعادتِ روزافزون قدم خواهد نهاد.
رسید مژده که ایّام غم نخواهد مانـــد       چُنان نماند و چنین نیز هم نخواهد ماند
بر این رواقِ زبرجد نوشته اند به زر              که جز نکویی اهل کَرَم نخواهد مانــد

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)