• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۰۹۴۶
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۳
بین الملل » اروپا
آخرین خبر‌ها از شیوع ویروس کووید ۱۹ در فرانسه

فرانسه سفیر چین را احضار کرد

وزارت امور خارجه فرانسه از احضار سفیر چین در اعتراض به اظهارات سفارت این کشور در پاریس پیرامون ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ سازمان جهانی بهداشت آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا در فرانسه را منتشر کرد. 
فرانسه سفیر چین را احضار کرد
آمار کرونا در فرانسه تا ساعت ۱۶
 
فرانسه سفیر چین را احضار کرد
خبرگزاری رویترز گزاش داد؛ "ژان ایو لودریان" وزیر امور خارجه فرانسه روز سه شنبه "لو شای"، سفیر چین در فرانسه را احضار کرد تا مخالفت خود را با برخی اظهارات اخیر نمایندگان چین در فرانسه در رابطه به همه گیری ویروس کرونا اعلام کند.
لودریان با اشاره به همبستگی متقابل میان چین و فرانسه از زمان ظهور ویروس کرونا در ماه دسامبر و تبادل تجهیزات حفاظتی میان دو کشور با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد برخی موضع گیری‌های اخیر نمایندگان سفارت چین در فرانسه با کیفیت روابط دو جانبه میان دو کشور مطابقت ندارد.
لودریان گفت من به طور واضح مخالفت خود را با برخی اظهارات اخیر سفیر چین در فرانسه زمانی که روز سه شنبه ۱۴ آوریل به وزارت امور خارجه احضار شده بود اعلام کردم.
جزئیات بیشتری در این باره ارائه نشد.
 
مکرون به دنبال برگزاری نشست حمایت از آتش بس جهانی
"امانوئل مکرون"، رئیس جمهور فرانسه در گفتگو با رادیو بین المللی فرانسه ابراز امیدواری کرد در روز‌های آینده کنفرانس ویدئویی با حضور پنج عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل متحد به منظور حمایت از فراخوان آتش بس جهانی تشکیل شود. وی مدعی شد که تنها در انتظار چراغ سبز روسیه است.
رئیس جمهور فرانسه گفت من امیدوارم طی روز‌های آینده بتوانیم در این مسیر پیش برویم.
"شی جین پینگ" رئیس جمهور چین، "دونالد ترامپ" رئیس جمهور آمریکا و "بوریس جانسون" نخست وزیر انگلیس موافقت خود را در این زمینه اعلام کرده اند. من فکر می‌کنم ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه هم موافق باشند. 
مکرون گفت در روز مقرر ما می‌توانیم کنفرانس ویدئویی را برگزار کنیم و از این فراخوان آتش بس با قدرت زیاد و کارآیی بالا حمایت کنیم.
کمک مالی دولت فرانسه به ایرفرانس 
"برونو لومر"، وزیر اقتصاد فرانسه روز چهارشنبه در گفتگو با ار ت ال گفت در حالی که شرکت تابعه ایر فرانسه – کی ال ام از توقف حمل و نقل هوایی به دلیل بحران سلامتی ناشی از شیوع ویروس کرونا رنج می‌برد دولت فرانسه آماده است تا تدابیر پشتیبانی از شرکت ایرفرانس را ارائه دهد.
لومر افزود، باید به ایر فرانس کمک کرد و ما این کار را در روز‌های آینده انجام خواهیم داد. وی افزود فر انسه اعتبار ۲۰ میلیارد یورویی برای حمایت از شرکت‌های دچار مشکل فرانسوی اختصاص خواهد داد.
هفته گذشته شرکت ایر فرانس – کی ال ام که دولت فرانسه ۱۴.۳ درصد از سهام آن را در اختیار دارد اعلام کرد برای دریافت کمک از دولت‌های فرانسه و هلند در حال رایزنی است. بحران کرونا ذخیره پولی این شرکت را در ماه‌های آتی به خطر می‌اندازد.
 
کرونا تنها جهانگرد این روزهای فرانسه
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 تاکید مکرون بر ضرورت کمک به کشور‌های آفریقایی 
"امانوئل مکرون"، رئیس جمهور فرانسه در گفتگو با رادیو بین المللی فرانسه گفت اعطای مهلت برای بدهی‌های کشور‌های آفریقایی یک گام ضروری برای کمک به قاره آفریقاست تا از بحران ویروس کرونا عبور کند.
مکرون از وزیران دارایی کشور‌های گروه ۲۰ که روز چهارشنبه تشکیل جلسه می‌دهند خواست در حالی که کووید ۱۹ نظام‌های بهداشتی متزلزل فقیرترین کشور‌ها را تحت الشعاع قرار داده است این مهلت را اعطا کنند.
رئیس جمهور فرانسه گفت این مهلت برای نخستین بار در سطح جهانی خواهد بود زمان بحران ما به اقتصاد‌های آفریقایی اجازه تنفس می‌دهیم و بهره وام را دریافت نمی‌کنیم. این یک مرحله ضروریست و من فکر می‌کنم این یک گام بزرگ رو به جلوست.
 
نگرانی‌ها در فرانسه به دلیلی بازگشایی مدارس
تصمیم دولت فرانسه برای بازگشایی تدریجی مدارس، نگرانی والدین دانش آموزان و کادر آموزشی را به دنبال داشته است.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: در فرانسه سوالات زیادی در خصوص چگونگی پایان قرنطینه مطرح شده است. این تصمیم دیروز توسط امانوئل مکرون رئیس جمهور اعلام و قرار شد روند پایان قرنطینه از ۱۱ ماه مه آغاز شود.
بر اساس این گزارش، سندیکای آموزگارانی که قرار است کار خود را شروع کنند در باره تمهیدات محافظتی و همچنین در باره امنیت در حمل و نقل عمومی، تولید ماسک و گرفتن آزمایشات سوالاتی را مطرح می‌کنند. رئیس جمهور برای تنظیم برنامه‌ای در باره خروج از قرنطینه به دولت ۱۵ روز فرصت داده است.
مهد‌های کودک، مدارس، دبیرستان‌ها و کالج‌ها می‌بایست ظرف یک ماه آینده مجددا فعال شوند، اما نه مثل سابق. وزیر آموزش صبح دیروز خاطرنشان کرد تغییراتی در ساعات فعالیت‌ها ایجاد می‌شود، تجهیزات و لوازم بهداشتی می‌بایست تهیه می‌گردد و از همه مهم‌تر می‌بایست از برگزاری کلاس‌ها با جمعیت بالا جلوگیری کرد.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان ژان - میشل بلانکه وزیر آموزش را پخش کرد. وی گفت: با توجه به شرایط موجود بی شک نمی‌بایست کلاس‌ها مملو از جمعیت باشند. اما چطور می‌توان به این خواسته دست یافت. می‌توان به تشکیل گروه‌هایی کوچک با هدف رعایت فاصله به ویژه برای دانش آموزان بزرگتر فکر کرد.
گزارشگر ادامه داد، اما اعضای خانواده‌ای که ۴ فرزند دارند و از یک ماه پیش در خانه درس می‌خوانند، به بازگشایی مدارس در ۱۱ ماه مه در گروه‌های کوچک اطمینانی. فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان یکی از والدین را پخش کرد. وی گفت، تا از جلوگیری از انتشار ویروس مطمئن نشوم، فکر نمی‌کنم بچه هایم را به مدرسه بفرستم. دختر این زن نیز خاطر نشان کرد که در مدرسه امکان رعایت فاصله ۱ متری از آموزگار وجود ندارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)