• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۶۸۳۶
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۲
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در بازدید از قرارگاه مردمی مدافعان سلامت تهران مطرح شد

انقلاب اسلامی تهدید کرونا را به فرصت تبدیل می‌کند

فرمانده قرارگاه فرهنگی قرب بقیه الله (عج): بحران کرونا تهدیدی است که می‌توان آن را هوشمندانه به فرصتی برای خدمت به مردم و انقلاب اسلامی تبدیل کرد.

انقلاب اسلامی تهدید کرونا را به فرصت تبدیل می‌کندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر محمد علی جعفری فرمانده قرارگاه فرهنگی قرب بقیه الله (عج) در بازدید از قرارگاه مردمی مدافعان سلامت تهران اظهار داشت: جنگ یک تهدید برای ملت ما و کشور ما بود، اما به فرموده حضرت امام (ره) برای ما نعمت هم بود، زیرا ما هنر سازماندهی را در جنگ آموختیم و با همان تجربه مردم به رهبری حضرت امام (ره) تهدید جنگ را به فرصت تبدیل کردند.
وی افزود: مسائل زیادی در این ۴۰ ساله ملت ایران را تهدید کرده است، اما با هوشیاری و هوشمندی و همراهی مردم به فرصت تبدیل شده‌اند که از آن جمله فتنه‌ها، جنگ‌ها و مسائل مختلف از جمله بلایای طبیعی است.
سرلشکر جعفری تصریح کرد: در ماجرای داعش هم که تهدید منطقه‌ای بود و مردم و کشور‌های منطقه را تهدید می‌کرد، فرصتی برای همدل شدن مردم ایران، عراق، سوریه و سایر ملت‌ها شد و با همدلی منطقه ای، فرصت از آنان گرفته شد و با همراهی خوب مردم منطقه، نیرو‌های مردمی موفق به شکست داعش شدند.
فرمانده سابق کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اوج همدلی مردم در همراهی با انقلاب را تشییع بی نظیر و باشکوه سردار حاج قاسم سلیمانی خواند که این همدلی به نقطه اوج خود رسید.
وی افزود: پس از ۴۰ سال حوادثی مانند سیل و زلزله به تجارب جدیدتری از انسجام و همدلی مردمی مبدل شد و اگر بحران کرونا را در امتداد همان حوادث بدانیم خواهیم دید که انسجام و همدلی مردم برای مقابله با این ویروس بسیار جدی و همگانی و مثال زدنی است.
سردار جعفری ضمن اشاره به اثرات اجتماعی کرونا در همه زوایای زندگی مردم از جمله بسیج شدن همگانی برای حل مشکلات و دستگیری مردم از یکدیگر، یادآور شد: کرونا فرصت گسترده‌ای برای نقش آفرینی مؤثر و فراگیر مردم به وجود آورده است که امروز در همه دنیا از این همدلی و هم افزایی عمومی به عنوان سند افتخار ملت ایران و جمهوری اسلامی یاد می‌شود.
فرمانده قرارگاه فرهنگی قرب بقیه الله (عج) تاکید کرد: در مقابله با جنگ نرم نیز همین هسته‌های مردمی کوچک باید به صورت آتش به اختیار و هم افزا شکل بگیرد.
سرلشکر جعفری با تقدیر از زحمات جهادگران قرارگاه مدافعان سلامت، تصریح کرد: برای عبور از مشکلات و بحران‌های این چنینی باید تلاش کرد هسته‌های مردمی، محله‌ای شکل بگیرد و همانگونه که شما به موقع به میدان خدمت به مردم آمدید و تجربه‌ای بسیار خوب کسب کردید، این تجربه را به دیگران هم منتقل کنید.
وی افزود: باید این رزمایش و تمرینات را جدی گرفت و از آن به عنوان تجربه استفاده کرد، زیرا کرونا‌های خطرناک تری در جامعه وجود دارد که برایمان ملموس نیست و آن را حس نمی‌کنیم و این هنر ماست که بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم که در بیانیه گام دوم انقلاب، شکل گیری یک حرکت بزرگ اجتماعی مورد توجه قرار گرفته است.
فرمانده قرارگاه فرهنگی قرب بقیه الله (عج) در پایان گفت: خوشبختانه در مردم، باوری ایجاد شده است که می‌توان در سایر مسائل اجتماعی نقش آفرینی کرد و با این خودباوری می‌توان تهدیدات فرهنگی، اجتماعی را به فرصت تبدیل کرد.
در این بازدید حجت الاسلام حمیدرضا دانایی مسئول قرارگاه مردمی مدافعان سلامت تهران و مسولان کمیته‌های پنج گانه گزارشی از اقدامات این قرارگاه در ۲۲ منطقه و ۲۹۰ محله تهران در دوماه گذشته در راستای مقابله با کرونا ارائه کرد.
همچنین گزارشی از فعالیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی مردمی تهران را رسول شکری نیا مسئول مرکز سراج استان تهران ارائه کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ سومین نشان طلای کاروان ایران بر گردن صادقی
درخشش ورزشکار خراسان رضوی در بازی‌ های همبستگی کشورهای اسلامی
سفیر جدید غنا رونوشت استوارنامه خود را تسلیم وزیر امور خارجه کشورمان کرد
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در گلستان
تأکید وزیر امور خارجه بر احصاء ظرفیت‌های فرهنگی، تاریخی و اقتصادی استان یزد
سفیر جدید اتریش رونوشت استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد
برگزاری جشنواره نخستین واژه «آب» در مدارس ابتدایی لرستان
آمادگی ۹۵ درصد نانوایی‌های بردسکن در مقابله با بحران سوخت
حمایت از واحد‌های تولیدی
سقوط هواپیمای نظامی ترکیه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
راهیابی عباسی به فینال ۵۰ متر کرال پشت
خرید بیش از ۸۰ تابلوی علایم و چراغ راهنمایی و رانندگی در هوراند
بازرسی و کنترل خودرو‌های حمل دام در محور سوادکوه
بهشتی در یک‌ضرب صاحب نشان برنز شد
پیام تسلیت رهبر انقلاب، مرهمی بر دل خانواده و دوستداران مرحوم صابر کاظمی
اجرای استانداردهای اجباری در حوزه‌های غذایی و زیستی ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی و داروخانه‌های طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
لیگ کانوپولو بانوان؛ صدرنشینی نوین تهران در نیم فصل نخست
تشییع پیکر ذاکر اهل بیت در شهرستان هامون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)