• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۷۰۲۵
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۶
اجتماعی » جامعه و شهری
در آستانه ماه مبارک رمضان

توزیع ۳.۵ میلیون بسته معیشتی از فردا

۳ و نیم میلیون بسته معیشتی به همت بسیجیان، مردم نوع دوست و خیرین محترم در ۱۴ استان از فردا توزیع می‌شود.

شناسایی سه‌ونیم میلیون خانوار برای اهدای کمک‌های مومنانهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به همت سازمان بسیج مستضعفین در آستانه ماه مبارک رمضان به همت بسیجیان، مردم نوع دوست و خیرین در قالب رزمایش "کمک مومنانه" فردا (پنجشنبه ۴ اردیبهشت) در ۱۴ استان ۳ و نیم میلیون بسته معیشتی به ارزش هر بسته حداقل ۳۰۰ هزار تومان تهیه و توزیع می‌شود.
با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در روز ۲۱ فروردین مبنی بر حمایت از برخی قشر‌های ضعیف که زندگی شان با سختی در حال گذران است؛ بسیج با برگزاری رزمایش " کمک مومنانه" با اعلام شماره کارت ۵۸۹۲۱۰۱۲۱۴۴۸۵۲۰۹ و جمع آوری کمک‌های غیر نقدی از طریق ۵۴ هزار پایگاه بسیج در سراسر کشور به دنبال تحقق این امرمهم است.
برنامه محوری، فردا در مصلی امام خمینی (ره) تهران ساعت ۱۶:۳۰ برگزار می‌شود.

 شناسایی سه‌ونیم میلیون خانوار برای اهدای کمک‌های مومنانه 
دبیر و سخنگوی رزمایش ملی کمک‌های مومنانه از شناسایی سه‌ونیم میلیون خانوار برای اهدای کمک‌های رزمایش مومنانه خبر داد.
محمد زهرایی به برنامه‌ی "تهران من" گفت: مردم کشور ما ثابت کردند که همیشه در مواقع غیرمترقبه همدلی و کمک‌های مومنانه‌ی خود را از یکدیگر دریغ نکرده‌اند و در بحران کرونا نیز در صحنه حضور داشتند.
زهرایی افزود: کرونا با وجودی که مشکلات بسیاری را برای مردم کشور ما و جهانیان بوجود آورد، اما باعث شد برانگیختگی اجتماعی در کشورمان قوام و ثبات بالایی پیدا کند و شاهد مثال آن هم رزمایش کمک مومنانه بود که این روز‌ها در حال اجراست.
وی افزود: این رزمایش توسط مردم و پیرو دستورالعمل مقام معظم رهبری که در نیمه شعبان امسال فرمودند چه خوب می‌شد رزمایش گسترده‌ای تحت عنوان کمک‌های مومنانه در سراسر کشورمان برگزار می‌شد، انجام گرفت. با توجه به این سخنان در همین چند روز شاهد بودیم که مردم چقدر ایثارگرانه در این رزمایش شرکت و کمک‌های نقدی و غیرنقدی خود را به آسیب‌دیدگان اهدا کردند.
زهرایی اظهار داشت: اهداف رزمایش یکی پس از دیگری در حال محقق شدن است. این رزمایش جامعه هدفی را مورد نظر دارد که قبلا زیر نظر نهاد‌های حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی نبودند. تقریبا بین سه تا سه و نیم میلیون خانوار یک نفره و چندنفره در حال حاضر شناسایی شدند که یا از کرونا آسیب دیده بودند یا فقر بر آنان مستولی شده بود یا کسب و کار‌هایی داشتند که روزمزد بوده است.
وی افزود: در این طرح در حال گذر از مرحله مقدماتی آن هستیم و قرار است به رزمایش مهم و بزرگ "جهش تولید" منتهی شود و مبنای آن خود مردم و کمک‌های مردمی است. همچنین در دو مرحله قرار است به این جامعه سه و نیم میلیون خانواری بسته‌های معیشتی ارائه شود.
این مسئول مرحله دوم را تعریف سه قله برای این رزمایش خواند و گفت: یکی از آن‌ها در اولین پنجشنبه اردیبهشت صورت می‌گیرد و قرار است نخستین بسته‌ها برای افراد شناسایی شده ارسال شود و به طور همزمان انعکاس رسانه‌ای از این فعالیت انجام خواهد گرفت.
تاکنون در استان‌های کشور بالغ بر ۵۰۰ هزار بسته آماده شده که در روز پنجشنبه ۴ اردیبهشت میان نیازمندان توزیع خواهد شد.
وی اظهار داشت: مرحله توزیع از چهارم اردیبهشت تا نیمه اول ماه مبارک رمضان ادامه خواهد یافت و از نیمه‎ دوم ماه مبارک تا عید فطر نیز مرحله دوم واگذاری بسته‌های معیشتی این رزمایش انجام خواهد گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)