• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۸۴۸۳
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی
امروز ؛

دو بیانیه به مناسبت سالروز واقعه طبس

موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به مناسبت ۵ اردیبهشت، سالروز واقعه طبس بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما متن این بیانیه به شرح زیر است:

پنجم اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۹ در تاریخ کشور، مصداق آیه شریفه "وَ مَکرُوا مکْراً و مَکَرْنا مکراوهُمْ لا یَشْعرونَ" است. روزی که شیطان بزرگ، بار دیگر در دستیابی به توطئه‌های شوم خود ناکام ماند و با اراده خداوند متعال شکست خفت بار دیگری را متحمل شد.

بالاترین مقامات سیاسی و نظامی کاخ سفید با نظارت مستقیم جیمی کارتر رئیس جمهور وقت آمریکا با اطمینان به نیرو‌های به اصطلاح! ویژه ارتش این کشور (دلتا فورس) عملیاتی را با هدف آزادسازی جاسوسان خود که در بند دانشجویان پیرو خط امام (ره) بودند طراحی و اجرا کردند؛ اما غافل از اینکه این بار ماجرای حمله لشکر ابرهه به کعبه در عمق صحرای طبس در ایران تکرار می‌شود و ارتش پوشالی آمریکا توسط ذرات شن زمینگیر خواهد شد. این حادثه ثابت نمود که انقلاب اسلامی ایران به یمن وجود امام خمینی (ره) مورد عنایت و لطف الهی بوده و صد البته که هیچ نیرویی بالاتر از یدالله نیست.

امروز که درست ۴۰ سال از آن واقعه می‌گذرد، فرصت مناسبی است تا رهبران کاخ سفید از خواب غفلت برخواسته و از ۴ دهه توطئه‌ها و بداندیشی‌هایی که در حق ملت ایران روا داشته اند درس عبرت گیرند. مقایسه چهل سال رشد، افتخار و بالندگی جمهوری اسلامی ایران با شکست‌های متعدد ارتش آمریکا که در طول این سال‌ها کیلومتر‌ها دورتر از مرز‌های خود در نقاط مختلف جهان متحمل شده اند، به روشنی بن بست استراتژیک آمریکا را در قبال ایران اسلامی و ملت‌های مسلمان منطقه نمایان می‌سازد.

جمهوری اسلامی ایران از بدو پیروزی انقلاب ثابت کرده که حفظ عزت سیاسی و تمامیت ارضی کشور، همواره از اولویت‌های نظام بوده و خواهد بود. سرنگونی پهپاد‌های جاسوسی آمریکا در آسمان کشور و دستگیری نیرو‌های متجاوز آمریکایی در مرز‌های آبی کشور در خلیج فارس گواه این مدعا در سال‌های اخیرند. ملت بزرگ ایران نشان داده که همواره در تنگنا‌ها و شرایط دشوار، دست به کار‌های بزرگ زده است و پیشرفت‌های کشور در حوزه‌های مختلف علیرغم تحریم‌های خصمانه آمریکا نشان پیروزی اراده ملت بر توطئه‌های شیطان بزرگ است. امروز "آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند" نه صرفا یک شعار بلکه حقیقتی اثبات شده برای تمامی ملت‌های آزاده جهان است.

موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ضمن گرامیداشت سالروز این واقعه، یاد و خاطره شهید منتظر قائم را گرامی می‌دارد و یکی از رسالت‌های خود را نمایش صادقانه و بدون تحریف توطئه‌ها و شکست‌های آمریکا در تاریخ انقلاب اسلامی می‌داند.

موزه بین المللی استکبار ستیزی طبس هم به مناسبت سالروز واقعه طبس بیانیه‌ای صادر کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی
«در صحرای طبس، شن‌ها مامور خدا بودند»
امام خمینی (ره)

با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر به ویژه شهید منتظر قائم.

درست ۴۰ سال پیش در چنین روزی، زبده‌ترین کماندو‌های آمریکایی با مدرن‌ترین هواپیما‌ها و بالگرد‌های خود با هدف ضربه زدن به انقلاب نوپای اسلامی ایران و آزادی جاسوسان در بندشان طی عملیاتی پیچیده وارد عمق خاک کشور شده و در محلی که امروز با نام "موزه بین المللی استکبار ستیزی صحرای طبس" شناخته می‌شود فرود آمدند. همه چیز برای انجام این عملیات مهیا به نظر می‌رسید و مقامات کاخ سفید با همکاری عوامل نفوذی خود در ایران از ماه‌ها قبل خود را برای آن آماده کرده بودند. اما آن‌ها در محاسباتشان از نیروی ریزدانه‌های شن که با مشیت الهی به پا خواسته و همچون پر کاه بالگرد‌های غول پیکرشان را در هم کوبید غافل مانده بودند. امداد غیبی، این بار در صحرای طبس به یاری جمهوری اسلامی ایران آمد و شکست ذلت باری بر ارتش پر ادعای آمریکا تحمیل کرد. این واقعه نشان داد که هیچ نیرویی برتر از قدرت خداوند نیست و چهره پلید شیطان بزرگ را بیش از پیش آشکار ساخت.

با بازخوانی این واقعه پس از گذشت ۴ دهه، به خوبی می‌توانیم سابقه شکست راهبرد‌ها و سیاست‌های آمریکا در قبال کشورمان را مرور کنیم. بیش از چهل سال خباثت و کینه توزی که خود را به اشکال مختلف در طی سالیان بروز داد؛ گاهی با حمایت از تروریست‌ها و عناصر تجزیه طلب، گاهی به شکل نظامی در دوران ۸ سال دفاع مقدس، گاهی با فعالیت‌های جاسوسی و خرابکارانه و گاهی در قالب تحریم‌های اقتصادی. اما جمهوری اسلامی ایران با یاری خداوند متعال، در سایه توجهات حضرت، ولی عصر (عج) و درایت مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، از یکایک این آزمون‌ها سربلند بیرون آمده و این دشمنی‌ها نه تنها باعث تضعیف کشور نشده بلکه خودباوری، عزت نفس و اقتدار نیز برای جمهوری اسلامی ایران به ارمغان داشته است.

امروز موزه بین المللی استکبار ستیزی صحرای طبس مکانی است مستند برای یادآوری این خاطرات؛ یادمانی که نه تنها برای ایرانیان، بلکه برای تمامی ملت‌های آزادیخواه جهان در برگیرنده روایت‌هایی عبرت انگیز و پند آموز است. اینجا، محلی است برای یادآوری واقعیت "آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند".

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نسل جوان و نوجوان با عصر شعر فاطمی
پیام رئیس جمهور به اولین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل
رونمایی از کتاب «سیبل صورتی» در یزد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت شده سرخ‌آباد زنجان
حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد
جنوب غرب خوزستان در وضع قرمز آلودگی هوا
تفکر بسیجی؛ رمز پیروزی ملت ایران است
حضور ۸ وزیر در جلسات هفته آینده کمیسیون‌های مجلس
اردبیل،کانون سرمایه‌گذاری و صادرات به بازار قفقاز است
ادامه آلودگی هوای مشهد برای بیستمین روز متوالی
غلامان در سوگ یاس نبوی
ممنوع شدن ورود به جنگل‌های سوادکوه
مرگ با ترشی در کاشان
«رادیو تاکسی»، از رادیو تهران
افتتاح طرح اچ‌ دی‌ سازی استودیو پخش خبر صدا و سیمای استان گلستان
صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
چشمه آب گرم وننق زنجان، فرصتی برای توسعه گردشگری درمان
هشدار فرماندار شاهیندژ به پیمانکار تصفیه‌خانه شهرک صنعتی
صعودشهرداری ارومیه به رده دوم جدول لیگ برتر
یادواره ۱۵۷ شهید غواص استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)