• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۸۵۴۰
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۰
بین الملل » تحلیلی
آخرین اخبار شیوع کرونا در آمریکا

ترامپ تزریق ضدعفونی کننده به بدن را به عنوان درمان کرونا معرفی کرد

به گزارش پایگاه اینترنتی اکسپرس، دونالد ترامپ به رغم هشدارهای مکرر پزشکان، باردیگر توصیه های نگران کننده ای درباره ویروس کرونا به مردم آمریکا کرده است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در آمریکا به شرح زیر است:
 
ترامپ تزریق ضدعفونی کننده به بدن را به عنوان درمان کرونا معرفی کرد
 
ترامپ تزریق ضدعفونی کننده به بدن را به عنوان درمان کرونا معرفی کرد
به گزارش پایگاه اینترنتی اکسپرس، دونالد ترامپ به رغم هشدارهای مکرر پزشکان، باردیگر توصیه های نگران کننده ای درباره ویروس کرونا به مردم آمریکا کرده است.
به موجب این گزارش، ترامپ در واکنش به اظهارات بیل برایان از وزارت امنیت داخلی آمریکا درباره چگونگی مبارزه با کووید–19 در اظهار نظری عجیب گفت: تزریق مایعات ضد عفونی کننده به بدن ممکن است به عنوان درمان کرونا معرفی شود.
بیل برایان در بخشی از اظهارات خود گفت: الکل ایزوپروپیل می تواند در عرض 30 ثانیه، ویروس کرونا را نابود کند. وی افزود: آمریکا در حال حاضر در حال آزمایش بر روی ضد عفونی کنندهایی است که سریع در دسترس قرار می گیرند و قبلا مایع سفید کننده روی ویروس آزمایش شده است.
این کارشناس ادعا کرد مایع سفید کننده می تواند ظرف 5 دقیقه ویروس کرونا را بکشد. وی مدعی شد مالیدن الکل ویروس را سریعتر می کشد.
گفته می شود آمریکا همچنین در حال تحقیق درباره وضعیت این بیماری در بزاق است.
 
 
۷۰ درصد کارکنان هتل های آمریکا اخراج شده اند
پایگاه اینترنتی هیل گزارش داد: بر اساس آماری که روز پنجشنبه منتشر شد، صنعت هتلداری آمریکا ۷۰ درصد کارکنان خود را یا اخراج کرده یا به مرخصی بدون حقوق فرستاده است.
بر اساس گزارش اتحادیه هتلداری و اقامتگاه‌های آمریکا، هتل‌های دارای خدماتِ کامل، که معمولا به صورت متوسط ۵۰ نفر را به کار می‌گرفتند، در شرایط کنونی فقط ۱۴ نیروی کار در اختیار دارند و هتل‌های تفریحی نیز که به صورت متوسط ۹۰ نفر را به کار می‌گرفتند، در شرایط کنونی فقط ۵ نفر در استخدام دارند.
بر اساس گزارش این نهاد، هشت اتاق از هر ده اتاق هتل‌ها خالی است و پیش بینی می‌شود که سال ۲۰۲۰ بدترین سال برای آمار اقامت افراد در هتل‌ها در تاریخ آمریکا باشد.
چیپ راجرز مدیر اجرایی ارشد این اتحادیه در بیانیه‌ای با اشاره به طرح کمک مالی به صنایع آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا گفت: «هتل‌ها یکی از اولین صنایعی بودند که از همه گیری کرونا آسیب دیدند و یکی از آخرین صنایعی نیز خواهند بود که به شرایط عادی باز گردند. طرح کمک مالی به صنایع آسیب دیده یک گام اول مهم است که دارای اقدامات حمایتی زیادی جهت صنعت هتلداری است، ولی ما نیاز داریم که کنگره تغییرات مهمی را دراین طرح اجرا کند تا واقعیت اقتصادی موجود در آن لحاظ شود و به کارکنان آندسته از صنایعی که بیشترین آسیب را دیده اند کمک شود.»
بر اساس طرح کمک مالی که در ماه مارس به تصویب کنگره رسید ۳۷۷ میلیارد دلار در قالب وام و بخشودگی‌های وامی در اختیار شرکت‌های کوچک بخش سفر قرار می‌گیرد. اتحادیه هتلداری آمریکا درخواست ۱۵۰ میلیارد دلار کمک برای بخش مسافرت کرده بود.
بر اساس آمار این اتحادیه، تاثیر ویروس کرونا روی صنعت گردشگری ۹ برابر بدتر از حملات ۱۱ سپتامبر بوده است و نرخ اقامت در هتل‌ها در سال ۲۰۲۰ بدتر از سال ۱۹۳۳ یعنی دوره رکود اقتصادی بزرگ آمریکا، خواهد بود.
 
 
ازدحام شدید در مراکز توزیع غذای رایگان
مراکز توزیع غذای رایگان در آمریکا شاهد مراجعه فزاینده شهروندان این کشور و ازدحام شدید مردمی است که از پیامدهای شیوع ویروس کرونا، آسیب دیده اند.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، در پی شیوع ویروس کرونا، حدود 26 میلیون نفر در آمریکا در دو ماه گذشته، شغل خود را از دست دادند و این مسئله باعث مراجعه فزاینده مردم و ازدحام شدید در مراکز توزیع غذای رایگان شده است.
منال ابوعبس گزارشگر الجزیره در حالی که تصاویری از صف طولانی در یکی از مراکز توزیع غذا در آمریکا پخش می شد، گفت: اینجا ثروتمندترین کشور جهان است. در اینجا صدها نفر از هر رنگ و نژادی در صف ایستاده اند. افرادی که اخیرا بیکار شده اند به بی خانمان هایی اضافه شدند که قبلا برای دریافت بسته های غذایی، به این مراکز مراجعه می کردند. تفاوتی بین تگزاس در جنوب آمریکا با ماساچوست در ساحل شرقی این کشور یا شهر نیویورک نیست. اهالی همه این ایالت ها، تحت تاثیر بلای کرونا قرار گرفته اند. مراکز توزیع کمک های رایگان غذایی، تنها راه تامین معیشت برای بسیاری از این افراد است. این بسته های رایگان غذایی با کمک های افراد داوطلب تامین می شود و دولت آمریکا در این معادله، به صورت مستقیم هیچ نقشی ندارد. فقط نیروهای گارد ملی آمریکا به این مراکز می آیند تا به انتقال کمک های غذایی کمک کنند.
 
موافقت کنگره با طرح کمک ۴۸۳ میلیارد دلاری برای مقابله با کرونا
به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن، کنگره آمریکا با طرح کمک ۴۸۳ میلیارد دلاری برای مقابله با ویروس کرونا موافقت کرد.

نشست خبری ترامپ
شبکه تلویزیونی الحدث گزارش داد، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در نشستی خبری درباره مبارزه با ویروس کرونا گفت به دستیابی به واکسن ویروس کرونا نزدیک شده ایم و آزمایشات به شکل خوب پیش می‌رود.
ترامپ گفت به تلاش بر اساس راهبرد خود برای بازگرداندن کشور به مسیر طبیعی ادامه می‌دهیم.

مرگبارترین روز شیوع ویروس کرونا در کالیفرنیا
به گزارش خبرگزاری رویترز، فرماندار ایالت کالیفرنیا اعلام کرد، ۲۴ ساعته گذشته با ثبت ۱۱۵ مورد مرگ، مرگبارترین روز از زمان شیوع ویروس کرونا در این ایالت بود.

فرماندار نیویورک اظهارات مک کانل را غیرمسئولانه و زشت دانست
اندرو کومو، فرماندار نیویورک گفت: اظهارات مک کانل غیرمسئولانه و زشت است. به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، کومو گفت: زمانی که سناتور مک کانل می‌گوید این کمکی به ایالت‌های دموکرات است، مطلبی نادرست است. اگر شما نگاهی به ایالت‌هایی که ویروس کرونا در آن‌ها شیوع پیدا کرده است داشته باشید، آن‌ها ایالت‌هایی هستند که به دموکرات‌ها تمایل دارند. ایالت‌های نیویورک، کالیفرنیا، میشیگان و ایلینوی، ایالت‌های دموکرات هستند؛ بنابراین شما زمانی که منابع مالی را در اختیار ایالت‌هایی که ویروس کرونا در آن‌ها شیوع یافته و از آن رنج می‌برند، قرار می‌دهید آن‌ها ایالت‌های تحت هدایت دموکرات‌ها هستند. اگر نیویورک یک ایالت دموکرات است پس به آن کمک نکنید.
وی افزود: این طرز فکر تا چه اندازه زشت است. تنها به آنچه که وی (مک کانل) می‌گوید، توجه کنید.۱۳ هزار نفر از مردم در نیویورک مرده اند، اما اکثر آن‌ها طرفدار دموکرات‌ها بوده اند. چرا شما باید به آن‌ها کمک کنید؟ در حال حاضر باید تعلقات حزبی خود را کنار بگذارید. شما باید لنزی را که از راه آن به دموکرات‌ها و جمهوری خواهان می‌نگرید و می‌گویید ما باید به جمهوری خواهان کمک کنیم و به دموکرات‌ها کمک نکنیم، کنار بگذارید. ما هم اکنون در این وضع قرار نداریم. اگر شما می‌خواهید انسانیت و نجابت خود را نشان دهید حالا زمان نشان دادن آن است. حالا زمان آن است که تعلقات متعصبانه حزبی خود را کنار بگذارید. حالا زمان آن است که شما باید عصبانیت‌های سیاسی خود را کنار بگذارید. شما هم اکنون با همه آنچه که روی می‌دهد به دنبال شکاف‌های حزبی هستید. این تا چه اندازه می‌تواند غیرمسئولانه و زشت باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش مظلومیت قربانیان بمباران شیمیایی سردشت با راه‌اندازی موزه صلح
صالح‌آباد و جنت آباد یکپارچه در بدرقه شهید گمنام
لرستان،سوگوار شهادت ام ابیها
بازدید ۳۷ هزار گردشگر داخلی و خارجی از قلعه بسطام چایپاره
استقبال دانش اموزان و دانشجویان از پیکر مطهر شهدای گمنام
بازگشت پول به حساب سیزده مالباخته در فضاي مجازي
الگوی مصرف سوخت صنایع در مهر ۱۴۰۴ اعلام شده بود
بازگشت مسافرانی که هم میمهانند و هم میزبان
بهره برداری از طرح جهادی ساخت مدرسه در شهرستان شوشتر
وداع با پیکر پاک و مطهر شهدای گمنام در شهرکرد
توقف روند افزایشی ابتلا به آنفلوآنزا در خراسان رضوی
کارآفرینی موفق در بالاجاده؛ توسعه واحد پرورش قارچ با تکیه بر صبر و باور
ضبط پوشاک مستعمل قاچاق درمیاندوآب
افتتاح و کلنگ زنی طرح‌های عمرانی فرماندهی انتظامی گیلان
برخورد با واحد‌های آلاینده شهرک صنعتی چرمشهر
جمع آوری بیش از ۲۳۱ هزار برگ از اسناد شهدا در آذربایجان غربی
آغاز هفته دوم لیگ برتر والیبال با برتری خانگی شهداب
بازدید مسئولان از کتابخانه سردار شهید سیاوش امیری
شکارچی مسلح نیمه‌شب در بهاباد زمین‌گیر شد
شکست گیتی پسند صدرنشین در روز برتری مس سونگون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)