• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۹۲۷۶
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
از امروز

آغاز به کار مجدد مراکز شماره گذاری

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا از آغاز به کار مراکز شماره گذاری به صورت زوج و فرد و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.

آغاز به کار مجدد مراکز شماره گذاری پلیس راهوربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرهنگ "علی محمدی" گفت: با هدف حفظ سلامت هموطنان، تمهیدات و پروتکل‌های بهداشتی در تمام مراکز شماره گذاری خودرو لحاظ شد و فعالیت دوباره این مراکز از امروز در سراسر کشور آغاز شد.
رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا افزود: خدمات ارائه شده به هموطنان در این مراکز بر اساس پلاک خودرو‌ها است؛ یعنی خودرو‌های دارای پلاک زوج باید در روز‌های زوج و پلاک‌های فرد در روز‌های فرد به مراکز مراجعه کنند؛ ساعت کاری نیز از ۷ تا ۱۴ خواهد بود.
وی به شهروندان توصیه کرد که اگر امر شماره گذاری خودرویشان ضروری نبوده و مدت وکالتشان هنوز زمان دارد، کار شماره گذاری خودروی خود را به هفته بعد موکول کنند.
سرهنگ محمدی در خصوص ازدحام در ورودی مراکز شماره گذاری، بیان کرد: بالاخره بعد از ۴۰ روز مراکز شماره گذاری باز شده است و با تعداد زیادی مراجعه کننده مواجه هستیم؛ البته پرسنل در ورودی به مراکز شماره گذاری، تعداد مراجعه کنندگان را مدیریت می‌کنند؛ بر این اساس در مرحله ورود به پارکینگ‌ها بر اساس ظرفیت سالن اصلی به مراجعان اجازه ورود می‌دهند تا با ازدحام جمعیت مواجه نشویم.
وی درباره چگونگی انجام فاصله گذاری اجتماعی و جلوگیری از ازدحام، اعلام کرد: قبل از ورود به پارکینگ مراجعان غربالگری و تب‌سنجی می‌شوند؛ موانع فیزیکی مابین ارباب رجوع و پرسنل به صورت شیشه‌ای و پلاستیکی تعبیه شده و کلیه سطوح، دستگیره‌ها، درها، دستگاه‌های خودپرداز و... به صورت مستمر گندزدایی می‌شوند.
رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا ادامه داد: صندلی‌ها نیز برای نشستن مراجعان به صورت یک درمیان مشخص شده و جلوی باجه‌ها برای ایستادن ارباب رجوع خط‌کشی شده است؛ مهم‌تر این که سیستم نوبت‌دهی در جلوی گیت‌ها تعبیه شده تا از ازدحام مراجعان در جلوی باجه‌ها بکاهد. هم چنین ظروفی حاوی مواد ضد عفونی کننده در ورودی‌ها تعبیه شده است.
سرهنگ محمدی از مراجعه کنندگان درخواست کرد که ماسک، دستکش و خودکار به همراه داشته و فقط فروشنده و خریدار در مرکز حاضر شده و از آوردن افراد همراه بپرهیزند.
وی تأکید کرد: افرادی که با وکالتنامه در مراکز شماره گذاری حاضر می‌شوند دقت داشته باشند که وکالتنامه حتماً اعتبار داشته باشد در غیر این صورت حضور فروشنده الزامی است.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: پروتکل‌های بهداشتی در کلیه مراکز شماره گذاری پلیس راهور در سراسر کشور ابلاغ شده است و از هموطنان درخواست می‌کنیم که صبر و حوصله به خرج داده و سیستم نوبت‌دهی و اصول خط‌کشی‌ها را رعایت کنند؛ چراکه اجرای تمام این موارد در راستای سلامتی شهروندان است.
رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور گفت: مدارک هویتی شخص از جمله کارت ملی و شناسنامه، مدارک هویتی خودرو از جمله سند و کارت ماشین، بیمه شخص ثالث و معاینه فنی و همچنین مدارک احراز سکونت اعم از اجاره‌نامه یا سند ملک به نام خود فرد یا همسر یا پدر و مادر از جمله مدارک اصلی مورد نیاز در مراکز شماره گذاری پلیس راهور ناجا است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
تیراندازی قهرمانی جهان؛ تیم تپانچه مردان ایران یازدهم، فروغی هشتادم
اجرای موسیقی عرفانی در سیستان وبلوچستان
لغو یک دیدار از هفته چهارم لیگ بسکتبال دختران
نشست هم اندیشی دبیرخانه های شورای سلامت و امنیت غذائی منطقه ۵ کشور
تسویه بدهی ۴۸ میلیارد تومانی جهاد کشاورزی به شرکت‌های تولید کننده بذر خراسان رضوی
نشست بررسی راهکار‌های رفع چالش آبی کشور برگزار شد
هیئت گزیر نحوه فروش سهام سهامداران بانک آینده را تصویب کرد
ششمی کریمی در حرکت یک‌ضرب وزنه برداری بانوان
توسعه خطوط برقی در جنوب پایتخت؛ گامی مؤثر در مسیر حمل‌ونقل
برپایی نمایشگاه سوغات و صنایع دستی در گرمسار
آزادراه تهران کرج مسدود است
اعزام پیرغلامان حسینی چهارمحال و بختیاری به بیست و دومین اجلاس پیرغلامان
بجنورد شهر کتابخوانی شد
اقامه نماز طلب باران در قزوین؛ نیایش جمعی برای بارش رحمت الهی
سفر به امارات به فردا موکول شد؛ ملی‌پوشان در تهران تمرین کردند
آغاز بهسازی جاده بیله‌سوار - جعفرآباد مغان
دوشنبه‌هایی به رنگ ایمان 
هیچ ناترازی از بانک آینده سابق به بانک ملی منتقل نشده است
هومر عباسی در ۱۰۰ متر کرال پشت هفتم شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
گزارش وزیر راه و شهرسازی از پیشرفت طرح‌های حمایتی مسکن
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
شهادت ستوانیکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)