• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۷۴۳۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۵
اقتصادی » مسکن
جهانگیری:

مسکن مهم ترین اولویت اقتصادی کشور

معاون اول رئیس جمهور، رونق بخشیدن به مسکن به عنوان موتور محرکه اقتصاد را، اصلی‌ترین اولویت اقتصادی دولت برای امسال دانست.

مسکن مهمترین اولویت اقتصادی کشوربه گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما، آقای اسحاق جهانگیری در مراسم آغاز عملیات اجرایی احداث طرح‌های مسکن فرهنگیان در ۱۱ استان که از طریق ارتباط ویدئو کنفرانسی با استان‌های تهران، فارس، اصفهان، خوزستان، آذربایجان شرقی و کهگیلویه و بویراحمد، برگزار شد فرمان آغاز به کار برنامه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن فرهنگیان در ۱۱ استان کشور را صادر کرد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین در این مراسم با تبریک ماه رمضان و با تبریک هفته بزرگداشت معلم به همه معلمان و جامعه فرهنگی کشور، ابتکار وزارتخانه‌های آموزش و پرورش و راه و شهرسازی برای آغاز عملیات اجرایی تفاهم نامه فیمابین برای تولید و عرضه مسکن به فرهنگیان را ابتکاری ارزشمند توصیف و ابراز امیدواری کرد نتیجه اجرای این برنامه رفع دغدغه معلمان و فرهنگیان نسبت به تامین مسکن مناسب باشد.
جهانگیری همچنین از استانداران این ۱۱ استان خواست با جدیت هرچه بیشتر پای کار باشند تا این طرح‌ها در زمانی کوتاه به نتیجه برسد و در اختیار فرهنگیان و معلمان کشور قرار گیرد.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه همه جامعه و مسئولان کشور به نوعی مدیون معلم هستند گفت: همانطور که امروز فرزندان ما تحت آموزش معلمان و نظام تعلیم و تربیت قرار دارند، خودمان نیز زمانی تحت تعلیم و آموزش جامعه فرهنگی و معلمان بوده ایم و نتیجه تعلیم و تربیت و آموزش معلمان کشور است که امروز جامعه روند توسعه و پیشرفت را طی می‌کند.
وی با اشاره به اینکه توسعه کشور چه زمانی که در حال پیشرفت است و چه زمانی که با قدری توقف در سرمایه‌های انسانی، فیزیکی و طبیعی مواجه است، تحت تاثیر کارکرد آموزش و پرورش قرار دارد و به همین دلیل باید توجه داشته باشیم که سرمایه گذاری در آموزش و پرورش به سرعت تاثیر خود را بر همه بخش‌ها نمایان می‌کند.
جهانگیری وضعیت زندگی معلمان را یکی از مهمترین عوامل موفقیت نظام تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش دانست و افزود: اگر به دنبال اصلاح و بهبود نظام تعلیم و تربیت در کشور هستیم باید به زندگی و وضعیت معیشتی معلمان کشور به عنوان تعیین کننده‌ترین بخش در آموزش و پرورش توجه داشته باشیم.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه وضعیت معیشتی معلمان همواره یکی از دغدغه‌ها و موضوعات مورد توجه در کشور بوده است، گفت: دولت تدبیر و امید تلاش کرده است در حد بضاعت به وضعیت معیشتی معلمان توجه کند که نمونه آن رتبه بندی معلمان بود که در این دولت پایه گذاری و اجرا شد و نمونه دیگر پرداخت فوق العاده شغل به دستگاه‌های اجرایی است که تاکید شد این پرداخت‌ها باید در وزارت آموزش و پرورش نیز اجرایی شود.
وی افزود: البته این موارد به معنای بالا بودن حقوق معلمان نیست و به دلیل گستردگی نیروی انسانی در این بخش، ارتقاء وضعیت معیشتی همچنان یک مطالبه به حق این قشر زحمت کش از دولت است که باید مورد توجه قرار گیرد.
جهانگیری در ادامه با اشاره به شرایط کرونایی در کشور گفت: در این شرایط مسئولیت بسیار سنگینی بر دوش تک تک ما قرار دارد تا به اقشار آسیب پذیر جامعه بیش از پیش توجه کنیم چرا که در این گونه شرایط به دلیل الزامات و پروتکل‌های بهداشتی نظیر در خانه ماندن که البته بسیار لازم و ضروری است و مردم نیز به خوبی در این زمینه همکاری کردند، وضعیت معیشتی و درآمدی اقشار آسیب پذیر بیش از سایرین با مشکل مواجه می‌شود.
معاون اول رئیس جمهور افزود: شرایط کرونایی در دنیا نشان داد که رویکرد و سیاست برخی کشور‌ها و نظام‌های اقتصادی که معتقد به اقتصاد و بازار آزاد هستند و برنامه‌ای برای حمایت از اقشار آسیب پذیر ندارند چندان مطلوب نیست و در دوران پسا کرونا این فرآیند‌ها باید اصلاح شود.
وی با تاکید بر اینکه مسئولان آموزش و پرورش کشور باید برای دوران پسا کرونا برنامه جدی داشته باشند، گفت: آموزش و فراگیری علم و دانش در هیچ مقطعی نباید متوقف شود و معلمان و جامعه فرهنگی کشور نیز در مقطع فعلی که با شرایط کرونایی مواجه هستیم، کار مهمی انجام دادند و با استفاده از فضای مجازی به تدریس فرزندان کشور پرداختند.
آقای جهانگیری همچنین از برنامه ریزی‌های وزارت آموزش و پرورش برای استفاده از ظرفیت‌های صدا و سیما برای تدریس به دانش آموزان قدردانی کرد و افزود: آموزش و پرورش در این مقطع توانست از فرصت‌هایی که صدا و سیما در اختیار قرار داد، به بهترین شکل ممکن برای آموزش دانش آموزان استفاده کرده و نظام تعلیم و تربیت را فعال نگه دارد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اقدام زیبا و شایسته برخی معلمان در مناطق محروم کشور گفت: در این مقطع شاهد اقدامات زیبای برخی معلمان در مناطق محروم کشور بودیم که برای تدریس به دانش آموزانی که به فضای مجازی و اینترنت دسترسی ندارند، به خانه این دانش آموزان مراجعه و به آن‌ها تدریس کردند.
وی افزود: حتی برخی از این معلمان از تخت بیمارستان با استفاده از فضای مجازی اجازه ندادند که دانش آموزان از درس و مدرسه عقب بمانند که این اقدامات در تاریخ کشور ماندگار خواهد بود.
جهانگیری با تاکید بر ضرورت توجه هر چه بیشتر به وضعیت معیشتی جامعه و به خصوص اقشار آسیب پذیر گفت: اگر روزی بتوانیم برای همه مردم کشور مسکن قابل قبول و سرپناه مطمئن فراهم کنیم، کار بزرگی انجام شده و منجر به رضایتمندی جامعه خواهد شد.
معاون اول رئیس جمهور با تقدیر از انعقاد تفاهم نامه میان وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و آموزش و پرورش برای اجرای برنامه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن فرهنگیان افزود: وزارت راه و شهرسازی برنامه احداث مسکن را در کشور در دستور کار خود دارد و می‌تواند مشابه این تفاهم نامه را با سایر دستگاه‌های اجرایی و برای اقشار مختلف جامعه اجرایی کند.
وی با اشاره به اینکه امروز کشور تحت تاثیر شرایط کرونایی قرار دارد و بخش‌های مختلف تولید با افت مواجه شده اند، اضافه کرد: به همین دلیل مقام معظم رهبری سال جاری را سال جهش تولید نامگذاری کرده اند و همه مسئولان باید تمرکز ویژه‌ای برای تحقق این شعار معطوف کنند.
جهانگیری با بیان اینکه بخش‌های پیشران اقتصاد می‌توانند ده‌ها فعالیت اقتصادی دیگر را به حرکت وادار کنند، گفت: مهمترین بخش اقتصادی کشور در سال جاری بخش مسکن است، زیرا اگر در این بخش جهش ایجاد شود، ۱۲۰ رشته و فعالیت اقتصادی را به حرکت وادار می‌کند که این امر می‌تواند نقش موثری در خارج شدن از رکود و جهش تولید و اقتصاد داشته باشد.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی عزم و اراده‌ای جدی برای رونق بخش مسکن و جهش تولید در این بخش دارد و برنامه‌ای برای احداث یک میلیون واحد مسکونی را در دستور کار خود قرار داده است و همه دستگاه ها، نظام بانکی و ستاد اقتصادی دولت نیز اگر به دنبال تحقق جهش تولید هستند باید از این وزارتخانه حمایت کنند چرا که برنامه‌هایی دقیق و آماده‌ی اجرا برای جهش تولید در بخش مسکن در این وزارتخانه تدوین شده است.
وی گفت: خوشبختانه صد در صد نیاز‌های احداث مسکن در داخل کشور تامین می‌شود و پیمانکاران ساختمانی نیز از توانمندی خوبی در کشور برخوردار هستند و اگر در بخش مسکن جهش ایجاد شود، در سایر بخش‌های زیرمجموعه آن نظیر کارخانه‌های فولاد، سیمان و دیگر صنایع و مصالح ساختمانی جهش ایجاد خواهد شد.
جهانگیری با اشاره به اختصاص ۴ هزار میلیارد تومان منابع مالی از سوی بانک ملی ایران برای اجرای برنامه اقدام ملی تولید و عرضه مسکن فرهنگیان، افزود: همه دستگاه‌ها باید برای اجرای مناسب این برنامه همکاری و همراهی کنند و وزارت آموزش و پرورش نیز با جدیت این طرح را پیگیری کند تا اعتبارات و منابع مالی به موقع برای اجرای این طرح پرداخت شود.
معاون اول رئیس جمهور همچنین از وزارت راه و شهرسازی خواست موضوع کیفیت، قیمت و کاهش هزینه‌ها را در احداث واحد‌های مسکونی مورد توجه قرار دهد چرا که برای کمک به اقشار ضعیف جامعه لازم است واحد‌های مسکونی با کمترین هزینه و در عین حال با کیفیت مناسب احداث شوند.
وی نقش استانداران را نیز در اجرای این برنامه اقدام ملی پراهمیت ارزیابی کرد و گفت: استانداران رسالت بسیار مهمی در مقطع پسا کرونا دارند تا چرخ اقتصاد و اشتغال کشور را به حرکت درآورند و اجازه ندهند که نرخ بیکاری در کشور افزایش پیدا کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
شما که میکفتید مسکن مهر مزخرف است . امان از شما منافقین اعتدال .
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم غبار روبی و عطرافشانی قبور شهدا
کرمان میزبان جشنواره بین‌المللی ستاره‌های صحنه
امام جمعه کرمانشاه:
برتری دانشگاه آزاد و پالایش نفت آبادان در هفته دوم لیگ برتر واترپلو
مهار آتش‌سوزی باغ‌های چای مخروبه در کومله
بهسازی مدرسه شهید نارویی روستای سرتپه رامیان با کمک گروه جهادی
بهسازی و ترمیم راههای روستایی فیروزکوه
تأکید بر اجرای مصوبات کاهش آلودگی و بی‌اعتمادی به آمریکا
توزیع هزار بسته لوازم التحریر در بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان شمالی
سی و ششمین جشنواره تئاتر کردستان
نقش تربیتی معلم امروز بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد 
ذوب آهن و خیبرخرم آباد
فصل جدید همکاری‌های ایران و سازمان جهانی دریانوردی
تکذیب شایعه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان در روز شنبه ۸ آذرماه
ترافیک سنگین شبانه و یک طرفه شدن دو محور ارتباطی مازندران 
تیم ملی وزنه برداری، قهرمان مسابقات بین المللی جام فجر
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
گردهمایی ارکان فعال مساجد شاهرود
اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای صنفی در اسلامشهر
اعلام برنامه های سومین روز جشنواره جهانی فیلم فجر شیراز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)