• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۷۷۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۴
فارس » علمی و فرهنگی
رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش

امتحانات نهایی با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار می‌شود

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش از برگزاری امتحانات با رعایت دستورالعمل های بهداشتی خبر داد و آغاز امتحانات نهایی دانش‌آموزان را از ۱۷ خرداد اعلام کرد.

امتحانات نهایی با رعایت دستورالعمل های بهداشتی برگزار می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، خسرو ساکی با اشاره به اینکه در برگزاری امتحانات همه دستورالعمل های بهداشتی که از سوی وزارت بهداشت و ستاد کرونا ابلاغ شده است، مدنظرگرفته خواهد شد، اظهار داشت: برای رعایت این پروتکل‌ها از مراقبان بهداشت وزارت آموزش و پرورش و شبکه‌های بهداشت محله‌های آموزش و پرورش بهره خواهیم گرفت.
رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت وزارت آموزش و پرورش افزود: اگر تا هفدهم، نظر ستاد کرونا و وزارت بهداشت تغییر کند این نظر معیار ما خواهد بود، اما تمهیدات لازم برای برگزاری امتحانات در تاریخ ۱۷ خرداد را آماده کرده‌ایم و مصمم هستیم در این تاریخ اگر شرایط فراهم باشد امتحانات را برگزار کنیم.
ساکی درباره این پرسش که آیا آئین نامه نحوه برگزاری امتحانات نهایی به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ شده است، گفت: برنامه امتحانات به همه واحد‌های آموزشی، ادارات نواحی و مناطق آموزش و پرورش اعلام شده و زمان برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم، ۱۷ خرداد است.
وی گفت: تمهیدات لازم را اندیشیده‌ایم، دانش‌آموزان را به دو گروه تقسیم کرده‌ایم که حدفاصل اجتماعی بین صندلی دانش‌آموزان باید بین ۱.۸ تا ۲ متر مربع رعایت شود یعنی دانش‌آموز تا صندلی کناری و جلو دو متر فاصله داشته باشد.
ساکی با بیان اینکه برای برگزاری امتحانات تمهیداتی اندیشیده‌ایم افزود: ازجمله این تمهیدات، مراقبان بهداشت در مبادی ورودی سالن‌های برگزاری امتحانات باید حضور داشته باشند؛ ضمن اینکه دانش آموزان را به استفاده از ماسک و دستکش و رعایت پروتکل‌ها و فاصله‌ها توصیه کرده‌ایم.
رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت با بیان اینکه برنامه امتحانات نهایی در پورتال وزارت آموزش و پرورش اعلام و در مدارس هم نصب شده است درباره منابع امتحانات خرداد اظهار داشت: آموزش‌های امسال دانش آموزان با شرایط شیوع کرونا به دو بخش تقسیم شد، بخش اول تا پایان بهمن و حتی هفته اول اسفند، حدود ۸۰ درصد کتب درسی در اکثر کلاس‌های پایه دوازدهم تدریس شده است و بخش دوم ۲۰ درصدی بود که از طریق آموزش غیرحضوری توسط شبکه‌های تلویزیونی و بستر‌های پیام‌رسان‌های موجود و شبکه «شاد» انجام گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: لذا ما ۸۰ درصد اول را برای همه دانش‌آموزان مبنا قرار دادیم و ۱۶ نمره از این بخش سوال طرح می‌کنیم و برای چهار نمره باقی‌مانده یعنی بخش دوم نیز دو نوع سوال طرح می‌کنیم. چهار نمره از ۲۰ درصدی که توسط آموزش غیرحضوری تدریس شده و چهار نمره نیز از همان ۸۰ درصد قبلی.
ساکی اضافه کرد: دانش‌آموزانی که درآموزش غیرحضوری مشارکت داشتند در صورت تسلط بر سوالات می‌توانند به سوالات ۲۰ درصد پایانی پاسخ دهند، اما اگر دانش آموزی که تعداد آن‌ها بسیار کم است، هیچ یک از شیوه‌های آموزش غیرحضوری نداشته‌اند برای آنکه حقی از آن‌ها تضییع نشود، از همان ۸۰ درصدی که ۱۶ نمره سوال طرح شده این چهار نمره نیز طرح شده است که امیدواریم انتخاب کنند و پاسخ دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح ۱۲۰ پروژه عمرانی در سوادکوه شمالی با اعتبار ۴۱۲ میلیارد تومان
اعلام محدودیت های ترافیکی ویژه مراسم نیمه شعبان در مشهد
قطعی اینترنت در قبوض مخابرات البرز با بسته هدیه جبران می‌شود
ساخت سریالی بر اساس کتاب «ماتی‌خان»
خنثی‌سازی طرح انفجار در تأسیسات انرژی مسکو
تدوین طرح راهبردی عفاف وحجاب در بویین میاندشت
غیرحضوری شدن فعالیت نوبت بعدازظهر مدارس ایذه
جشن بزرگ تا انقلاب مهدی در اردبیل برگزار شد
تولید بیش از ۷۰ درصد مواد اولیه دارویی در داخل کشور و ارائه روزانه ۵۰۰ قلم دارو به مردم
برگزاری نمایشگاهی با موضوع پیروزی «انقلاب اسلامی» در دبیرستان شاهد گرگان
فعالیت سامانه بارشی در استان کرمانشاه
حمایت قاطع فدراسیون از جهش دوچرخه‌سواری یزد
انقلاب اسلامی حق حاکمیت و مطالبه‌گری را به مردم بازگرداند
افغانستان بالاترین تلفات ناشی از انفجار مین را دارد
تمهیدات برای تردد زائران به مسجد جمکران از بزرگراه خلیج فارس
دفاع اساتید تراز اول کردستان از ولایت
میزان بارندگی سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آمادگی راهور فراجا برای ویژه مراسم نیمه شعبان در قم و تهران
اعزام ۳ هزار مددجوی کمیته‌امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی به اردوی فرهنگی
بهره‌مندی ۶ هزار نفر از آب پایدار در شهرستان زَهَک
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جشنواره تئاتر فجر به ایستگاه پایانی رسید
سامانه بارشی جدید در راه است
تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه با آرمان‌های امام و شهدا
اعلام جرم علیه مدیر وقت شبکه افق و عوامل برنامه توهین‌آمیز
تشدید سامانه بارشی در ۲۵ استان
حل مسائل و مشکلات مردم اولویت اصلی دستگاه قضا است
قوانین حوزه رمزارز تخصصی نیست
صدور سند برای بیش از ۸۰۰ هزار هکتار از تالاب‌های ایران
دریافت ۵ هزار تومان از خریداران کالابرگ، کارمزد نیست
آماده‌باش کامل در همه استان‌ها از ۱۴ تا ۱۶ بهمن
کشف مواد مخدر و داروی قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ثبت ترافیک سنگین برای ۳ آزادراه کشور
ضرورت ساخت نیروگاه‌های خودتأمین در کارخانه‌های سیمان
شهرداری‌ها، حقوق اشخاص را در اجرای طرح‌های عمرانی رعایت کنند
رفع تصرف بیش از ۱۰۰ قطعه از اراضی شورکاب
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۲ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
ایران قوی و مستقل مانع اصلی برنامه‌های استکباری است  (۱ نظر)
بیانیه جامعه ورزش در حمایت از مقام معظم رهبری  (۱ نظر)
مروری بر ابعاد فکری امام خمینی (ره)، بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
۷۰ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)