• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۹۵۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۰
صفحه نخست » کل اخبار
در نیروی هوایی ارتش

تولید روزانه پنج هزار ماسک و دو تُن مواد شوینده

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی هوایی ارتش از تولید روزانه پنج هزار ماسک و بیش از دو تُن مواد شوینده توسط واحدهای این نیرو خبر داد.

تولید روزانه پنج هزار ماسک و دو تُن مواد شویندهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی ارتش، سرهنگ شهروز ناصری گفت: ویروس کرونا یک مقوله جدید بود و نیاز داشت تا ابداعات جدید در سطح نیروی هوایی صورت گیرد. ما در بحث کرونا متوجه شدیم که به چند تخصص جدید چون تخصص‌های آزمایشگاهی خاص و بیوتکنولوژی نیاز داریم، البته این تخصص‌ها پیشتر هم وجود داشت، اما پس از کرونا روی آنها سرمایه‌گذاری بیشتری صورت گرفت.
وی افزود: پس از کرونا در بحث ساختار نیروهای مسلح نیز تغییراتی ایجاد شد چرا که اعتقاد داریم جنگ آینده بیولوژیکی خواهد بود البته ما سامانه‌های جنگ‌ بیولوژیک را در اختیار داشتیم اما پس از این ویروس جهت ارتقای آنها اقدام کردیم.
ناصری گفت: نیروهای بهداشت و درمان همیشه در جنگ شرکت می‌کنند اما ما در مقوله کرونا توانستیم در ساختار خود تغییر ایجاد کنیم و تنظیمات کاری خود را به سمت جنگ بیولوژیک تغییر بدهیم.
رئیس اداره بهداشت امداد و درمان نهاجا اضافه کرد: فرصت دیگری که کرونا را در اختیار ما قرار داد مقایسه توانمندی‌های جمهوری اسلامی با کشورهای دیگر بود. ساختارهای سازمانی و لشکری ما نشان داد که از بسیاری از کشورها جلوتر هستیم و هیچ کمبودی وجود ندارد. در عین حال نباید فراموش کرد که کرونا آخرین ویروس نخواهد بود و ما باید آماده مقابله با هر نوع ویروس حتی خود کرونا در آینده هم باشیم.
وی تاکید کرد: نخستین جلسات مقابله با ویروس کرونا پیش از ورود این ویروس به کشور در سطح نیروهای مسلح و ارتش برگزار شد، چون پیش‌بینی ورود این ویروس به کشور را می‌کردیم به همین خاطر وسایل مورد نیاز به مقابله با آن را از قبل آماده کردیم.
سرهنگ ناصری با بیان اینکه مبتلایان به کرونا در نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بسیار کمتر از بسیاری کشورهای پیشرفته است که حتی ناو آنها هم درگیر کرونا شد، بیان کرد: نیروی هوایی در بحث پیشگیری کرونا بسیار موفق عمل کرد، به طوری که به محض برگزاری جلسه قرارگاه زیستی ارتش به ریاست امیر سیاری جلسات در سطح نیروها هم برگزار شد و این جلسات تا امروز هم ادامه دارد.
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نهاجا افزود: ما در نیروی هوایی جهت پیشگیری، تمامی غربالگری‌ها را در پایگاه‌های عملیاتی و کوی‌های مسکونی انجام دادیم و مراکز آموزشی ما از همان لحظه اول تعطیل شدند و در صورت بازگشایی هم مطمئنا تمامی دستورهای بهداشتی رعایت خواهد شد.
وی با اشاره به اجرای عملیات ضدعفونی از سوی واحدهای نیروی هوایی گفت: ماموریت اصلی نیروی هوایی به صورت پروازی است اگر این پروازها ادامه پیدا می‌کرد شیوع کرونا بیشتر می‌شد، اما امروز تمامی پروازهای جنگی، ترابری و مسافری با رعایت نکات بهداشتی و انجام فرآیند عفونت زدایی صورت می‌گیرد و این کار ادامه خواهد داشت.
ناصری با بیان اینکه نیروی هوایی امروز با تولید پنج هزار ماسک و بیش از دو تُن مواد شوینده در حوزه مقابله با ویروس کرونا به خودکفایی رسیده است، خاطر نشان کرد: خوشبختانه ابتلای کارکنان به ویروس کرونا در نیروی هوایی بسیار کم بوده و هیچ مورد فوتی هم وجود ندارد.
رئیس اداره بهداشت، امداد و درمان نهاجا افزود: پژوهش در سطح نیروی هوایی و دانشگاه علوم پزشکی ارتش فعال است و طرح‌های پژوهشی متعددی در بُعد مهندسی جهاد خودکفایی و علمی به معاونت آموزش دانشگاه علوم پزشکی ارتش ارائه شده که در حال دریافت کد است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
درخشش بوکسورهای خردسال قمی در رقابت های کشوری
نشست تنش آبی و برق آذربایجان شرقی با حضور وزیر نیرو
آغاز عملیات ایمن‌سازی سه‌راهی حادثه‌خیز آیدانه در محور چالدران – خوی
معاون رئیس‌جمهور: لزوم تدوین طرح جامع گردشگری برای روستای تاریخی حسنلو
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
خوی یک شهر تاریخی با ریشه‌های فرهنگی غنی است
پرواز هواپیمای بارورسازی ابر‌ها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه 
طرح اصلاح دور برگردان‌های مسیر مسکن مهر کهک در بسته «به کسی برنخوره»
تجهیزات خدمات شهری ملکشاهی؛ به روزرسانی شد
آغاز دومین مرحله بهسازی مسیر گردشگری باغ فین کاشان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)