• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۴۸۹۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در زمینه تولید و اشتغال

آمادگی بسیج برای همکاری با وزارت صمت

جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین: بسیج این آمادگی را دارد تا در جهت حمایت از تولید با تمام توان به کمک وزارت صمت بیاید.

آمادگی بسیج برای همکاری با وزارت صمتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار «محمدحسین سپهر» جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در نشست هیئت اندیشه‌ورز سازمان بسیج مهندسین صنعتی با اشاره به اینکه بسیج نه جایگزین و نه هم‌عرض دستگاه‌های حاکمیتی است، اظهار داشت: ما امتداد نقش‌آفرینی و حضور مردم در دستگاه‌های حاکمیتی هستیم و نقش تصدی‌گری نداریم.
وی به اهمیت نقش مردم در مدیریت کشور اشاره کرد و افزود: یک ایراد بزرگ که همه ساختار‌های حاکمیتی دنیا دارند، نقش ندادن به مردم یا کم‌رنگ بودن نقش مردم در حاکمیت‌هاست؛ اما اگر به تمدن‌های دینی بنگریم، متوجه می‌شویم که خداوند به نقش مردم در سرنوشت خودشان تاکید می‌کند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین به نقش‌آفرینی و حضور مردم بعد از انقلاب اسلامی پرداخت و تاکید کرد: در انقلاب اسلامی ما چند مقطع بزرگ به مردم نقش دادیم و موفق شدیم، اما در جا‌هایی که نقش مردم را بی اثر کردیم، توفیقات بزرگی نداشتیم. یک انقلاب اتفاق افتاد و می‌خواهد در برابر جهان مادی بایستد و به پیروزی برسد که برای رسیدن به این آرمان بزرگ، الزاماتی نیاز است و یکی از این الزامات نقش دادن به مردم است.
سردار سپهر با بیان اینکه بدون نقش دادن به مردم امکان عبور از تنگه‌ها وجود نداشته است، اظهار داشت: همین مردم اراده کردند تا شاه را بیرون کنند، همین مردم اراده کردند و هشت سال در برابر دشمن ایستادند و پیروز شدند و با همین مردم در برابر بیماری کرونا ایستادیم و از این تنگه عبور کردیم.
وی به انعقاد تفاهم‌نامه سازمان بسیج با وزارت بهداشت در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: وزیر بهداشت طی دو نامه از بسیج به خاطر تلاش‌های فراوانی که در مدیریت این بیماری کشیده است، تشکر کرد. تمام پایش‌ها نشان داد که ۸۲ درصد مردم آماده همکاری با حاکمیت در تمام عرصه‌های سختگیرانه هستند.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین اضافه کرد: بیش از ۴۰ درصد مردم ما اعلام کردند با هر نوع قرنطینه سخت مشکلی ندارند و همچنین بیش از ۸۰ درصد گفتند تمام پروتکل‌های بهداشت را رعایت می‌کنیم.
سردار سپهر به موضوع غربالگری توسط بسیج پرداخت و افزود: در موضوع غربالگری وزارت بهداشت ساز و کار لازم را نداشت و ما با تشکیل ۶۰ هزار تیم سه نفره، غربالگری را بدون هزینه و نگرانی انجام دادیم.
وی عنوان کرد: در عرصه‌های دیگر مانند اقتصاد مقاومتی، فرهنگی، کاهش آسیب‌های اجتماعی و غیره، اگر به مردم نقش بدهیم، مشکلات حل می‌شود.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان این اینکه کشور‌های دنیا امروزه با یک رکود عجیب اقتصادی مواجه هستند، گفت: ما نسبت به تمام کشور‌ها آمادگی بیشتری داشتیم و این آمادگی حاصل حضور مردم بود.
سردار سپهر افزود: بزرگترین مولفه تاب‌آوری نقش دادن و مشارک مردم با حاکمیت است، اگر مردم با ما همراهی کردند نشانه‌های مثبتی را در مدیریت چالش‌هایی مانند کرونا می‌بینیم.
وی با بیان اینکه بسیج آماده حمایت و کمک به وزارت صمت است، گفت: بسیج ظرفیت جذب، آموزش، سازماندهی، بکارگیری، گفتمان‌سازی، حمایت، هدایت و پشتوانه مردم از دستگاه‌ها را دارد. هر انتظاری شما دارید که موفقیت شما را تضمین می‌کند و آن ظرفیت در بسیج هست، آن را برای ما تعریف کنید تا با تمام توان به شما کمک کنیم.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین نگاه به درون و ظرفیت‌های موجود را تنها راه حل برون‌رفت از تمام مشکلات دانست و خاطرنشان کرد: ما در بسیج ظرفیت‌های زیادی داریم؛ به‌عنوان مثال این آمادگی هم‌اکنون وجود دارد که در زمینه بهداشت، درمان، پاکسازی محیط کارگاه‌ها و کارخانجات، بسیج وارد شود و همچنین حقوقدانان بسیجی ما در خدمت تولید، اشتغال و تجارت آماده همکاری هستند.
سردار سپهر تاکید کرد: ما آمادگی این را داریم که در عرصه اشتغال خرد و خانگی، ایجاد روحیه و نشاط در مردم تلاش‌های هدفمند داشته باشیم.
وی همچنین به راه‌اندازی یک سامانه ایده‌پرداز در دوران کرونا اشاره کرد و گفت: معاونت علمی بسیج و بسیج دانشجویی ما اعلام کرد که تمام افرادی که ایده‌ای در عرصه مقابله با کرونا در بخش درمان، بهداشت، تجهیزات پزشکی و مدیریتی دارند را به سامانه‌ای که طراحی شده است ارسال کند که بیش از چهار هزار نفر ایده و محصول خود را در سامانه ما ثبت کردند و اگر هرکدام از این ایده‌ها به محصول و نتیجه برسد، یک کار بزرگی در دنیا شکل می‌گیرد.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پایان پیشنهاد داد که وزارت صمت جهت تعالی اقتصادی و توانمندسازی مردم در این شرایط، ایده‌ها را جمع و از آن‌ها استفاده کند و اعلام کرد که بسیج حاضر است در این زمینه امکانات خود را در اختیار این وزارتخانه قرار دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)