• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۹۴۱۰
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
دکتر مصطفی قانعی

جزئیات قراداد با شرکت‌های دانش بنیان برای تولید انواع واکسن

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری از انعقاد قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان برای تولید واکسن‌های مورد نیاز کشور خبر داد و گفت: این قرارداد‌ها یک ساله هستند و در این مدت زمانی به تولید می‌رسند.

جزئیات قراداد با شرکت‌های دانش بنیان برای تولید انواع واکسنبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، آقای دکتر مصطفی قانعی افزود: در ابتدای امسال ۱۰ قرارداد توسعه دانش فنی و تولید واکسن در مقیاس نیمه صنعتی و صنعتی توسط شرکت‌های دانش‌بنیان منعقد شده که انجام این قرارداد‌ها تا یکسال آتی خواهد بود.
وی با بیان اینکه این واکسن‌ها در حوزه دام، طیور، آبزیان هستند، بیان کرد: در حوزه بیماری‌های دام تولید ۲ واکسن، در حوزه بیماری‌های طیور ۴ واکسن و در حوزه آبزیان ۴ واکسن به عهده شرکت‌های دانش بنیان است که در این راستا قرارداد‌هایی یک ساله منعقد شده است.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری با اشاره به واکسن‌های بخش دام گفت: واکسن‌های «اکتیمای مسری» و «بروسلوز» جزء واکسن‌هایی هستند که قرار است توسط شرکت‌های دانش‌بنیان طی یک سال آتی به تولید برسد. با توجه به وارداتی بودن صد در صدی واکسن «اکتیما» در حوزه دام، می‌توان انتظار داشت که کشور در این زمینه برای بار نخست به تولید داخل دست یابد. از سوی دیگر واکسن «بروسلوز» نیز در کنار واکسن تولیدی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی می‌تواند کشور را از واردات آن بی نیاز کند.
آقای قانعی با اشاره به واکسن‌های طیور گفت: همچنین قرارداد‌هایی در فروردین و اردیبهشت ماه با شرکت‌های دانش بنیان برای تولید ۴ واکسن در حوزه طیور منعقد شده است.
دبیر ستاد توسعه زیست فناوری عنوان کرد: واکسن «مارک»، واکسن سه‌گانه (نیوکاسل، برونشیت و سندرم افت تخم مرغ)، واکسن سه‌گانه (آنفولانزا، گامبورو، نیوکاسل) و واکسن «کوریزا» از جمله واکسن‌هایی هستند که قرار است طی یک سال آینده به تولید رسیده و در مواردی ظرفیت تولید موجود ارتقا یابد.
وی افزود: واکسن مارک و کوریزا کاملاً وارداتی هستند، اما واکسن‌های سه‌گانه تولید داخل دارند و علاوه بر آن واردات نیز صورت می‌گیرد که هدف ارتقای میزان تولید داخل در این موارد و محدود کردن واردات است.
وی در خصوص واکسن‌های آبزیان گفت: «استرپتو کوکوزیس / لاکتو کوکوزیس»، «یرسینیوز»، «آئروموناس» و «واکسن خونریزی دهنده ویروسی» از جمله واکسن‌هایی هستند که قرار است در بخش آبزیان به تولید برسد.
آقای قانعی با بیان اینکه استفاده از واکسن‌های آبزیان تاکنون در کشور به صورت محدود بوده و بیشتر از آنتی‌بیوتیک‌ها استفاده می‌شده تاکید کرد: واکسن‌های آبزیان با تایید سازمان شیلات و دامپزشکی به تولید خواهند رسید. تولید واکسن در بخش آبزیان می‌تواند جایگزینی بسیار مناسب برای آنتی‌بیوتیک‌ها باشد.
رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا خاطر نشان کرد: در ارتباط با واکسن کرونا نیز دو قرارداد منعقد شده است؛ این واکسن‌ها برپایه mRNA و بیان پروتئین‌های سطحی ویروس هستند که با رویکرد محققان در سطح جهان نیز مطابقت دارند.
وی با بیان اینکه طرح پژوهشی متعددی به ستاد توسعه زیست فناوری ارسال شده است، بیان کرد: این طرح‌ها در حوزه تحقیق و توسعه دانش فنی واکسن کرونا هستند و در صورت نتیجه مثبت مورد حمایت قرار خواهند گرفت.
آقای قانعی با تاکید بر اینکه تولید واکسن‌هایی که قرارداد آن‌ها با شرکت‌های دانش‌بنیان منعقد شده است بر اساس نیازسنجی از سازمان دامپزشکی کشور بوده و جزء اولویت‌های واکسن به شمار می‌رود، بیان کرد: این موضوع با توانایی شرکت‌های دانش‌بنیان مطابقت داده شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای برنامه‌های ترویج کتابخوانی در کودکستان‌های چهارمحال و بختیاری
بوستان قیطریه بهسازی شد
خراسان جنوبی صدرنشین مرمت مشارکتی خانه‌های تاریخی در کشور
بورس کالا میزبان عرضه بیش از یک میلیون تن انواع کالا در تالار‌ها
نظام تعلیم و تربیت، بیش از هر نهاد دیگری مسئول پرورش نسل دانا و کتاب‌خوان است
نفت سفید و میعانات گازی ۲ عرضه مهم در رینگ بین‌الملل و داخلی
آزمایش رایگان ایدز با مشاوره تخصصی در کیش
آزادی ۴۰ زندانی در خراسان شمالی با کمک خیران
سفر نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی به تبریز
تمدید مهلت ارسال آثار به رویداد ملی رسانه‌ای «هما» تا پایان آبان ماه
دست‌ها برای طلب باران به آسمان بلند شدند
لایحه ساماندهی معافیت‌های مالیاتی در راه بهارستان یا پاستور؟
پرونده صد کودکستان متخلف روی میز آموزش و پرورش
برداشت ۴۲۰۰تُن خرما از نخیلات قصرشیرین
پیش بینی رگبار و رعد و برق در برخی مناطق استان قزوین 
آزادسازی سوسنگرد، اوج هنرنمایی رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس+فیلم
برگزاری هشتمین دوره داوری مهر اصالت ملی در همدان
عضویت رایگان و بخشودگی جرائم، هدیه کتابخانه‌های فارس
رسیدگی ویژه به پرونده تاخیر در تامین واکسن تب برفکی
خرمشهر پایلوت طرح شهرستان کارآفرین کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
تکذیب استعفای اعضای دولت
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
بارش باران در مناطق مختلف خوزستان
فعالیت سامانه بارشی تا روز دوشنبه در استان کرمانشاه
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)