• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۹۵۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷
ایلام » اجتماعی
مدیرکل امور بانوان استانداری ایلام:

ماندن فرزندان در خانه مسوولیتی مضاعف برای مادران

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری ایلام گفت: ماندن اجباری فرزندان در خانه بدلیل تعطیلی مدارس و پیشگیری از ابتلا به کرونا مسوؤلیت والدین بویژه مادران را دو چندان کرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز ایلام؛ زینب شیرخانی اظهار داشت: علاوه بر تعطیلی مدارس، محدودیت‌هایماندن فرزندان در خانه مسوولیتی مضاعف برای مادران حرکتی کودکان و اجبار به ماندن در خانه برای مدت طولانی در فعالیت‌های روزمره آن‌ها اختلالات جدی بوجود آورده است.
وی افزود: حضور فرزندان در خانه فشار جدیدی را بر والدین از جمله مادران وارد کرده است مادرانی که احتمالا همزمان مجبورند در منزل به دورکاری خود ادامه دهند و ممکن است تحمل و فرصت کافی برای درک وضعیت کنونی کودکان را نداشته باشند.

مقابله با بحران کرونا نیازمند عزم جدی زنان
مدیرکل بانوان استانداری ایلام گفت: مقابله با بحران کرونا نیازمند عزم جدی زنان و ایجاد پویش اجتماعی همگانی است و بدون یک اراده جمعی معطوف به مواجهه موثر با بیماری نیز امکان رهایی از زنجیره و انتقال آن وجود ندارد.
شیرخانی یادآور شد: همراهی زنان با همسر و فرزندان و اعضای خانواده ملاک موفقیت آن‌ها به شمار می‌رود و نقش آن‌ها در پیشگیری از شیوع کرونا با رعایت دقیق مسائل بهداشتی، پیشگیرانه و تشویق به ماندن در خانه و ایجاد فضای امن و راحت برای خانواده بسیار مهم است.

نقش مهم زنان در مدیریت استرس کرونا
وی افزود: استرس سیستم دفاعی بدن را در برابر بیماری‌ها به خصوص کرونا به خطر می‌اندازد و زنان در مدیریت استرس و امنیت روانی ناشی از این بیماری در کانون خانواده نقش مهمی دارند.
شیرخانی تاکید کرد: یکی از مهم‌ترین، و ارزشمندترین نقش‌ها در زندگی نقش زنان است، زنانی که علاوه بر مسوولیت پرورشی و تربیتی جامعه در این روز‌های سخت کرونایی نیز با توجه ویژه به توصیه‌ها و ملاحظات بهداشتی اعلام شده از سوی مسوولان، متخصصان و کارشناسان محیط قرنطینه خانگی را برای اعضای خانواده شاد و مفرح می‌کنند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری ایلام گفت: ضدعفونی کردن فضای منزل در کنار انتخاب سبد غذایی لازم، ترغیب و ترویج هرچه بیشتر فرهنگی بهداشت فردی و جمعی در محیط خانواده، لغو خرید‌های غیرضروری، پرهیز از برگزاری مهمانی‌های خانوادگی همه و همه اقداماتی است که مسوولیت زنان را در این شرایط سنگین‌تر کرده است.

پویش در خانه بمانیم جز با مدیریت فعال زنان ممکن نیست
شیرخانی اظهار داشت: از آنجایی که سلامت روان و آرامش روحی خانواده‌ها در گرو مشارکت موثر زنانه است در شرایط کنونی که دچار همه‌گیری کرونا در کشور و استان هستیم زنان می‌توانند با فراهم کردن شرایط لازم اعضای خانواده را تشویق به ماندن در خانه کنند و با آموزش اصول بهداشت فردی و عمومی در مهار این بیماری موثر واقع شوند.

لزوم توجه بیشتر به زنان سرپرست خانوار در شرایط بحرانی کرونا
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری ایلام گفت: شمار زیادی از زنان به ناچار با آسیب‌های زیادی در جامعه روبرو هستند به ویژه زنان سرپرست خانوار که در این ایام نیازمند توجه بیشتر هستند و از سویی تقویت توانمندی‌ها می‌تواند منابع انسانی مفیدی برای ارائه خدمات اجتماعی به جامعه ایجاد کند.
وی افزود: با توانمندسازی زنان می‌توان زمینه ارتقای امید در جامعه را بیش از پیش فراهم کرد چرا که در این زمینه زنان بیشتر از سایر افراد جامعه نقش‌آفرین هستند و انتظار داریم زنان سخت‌کوش ایلام نیز در این برهه حساس شرایط خاصی ایجاد کرده و نقش خود را در پیشگیری از گسترش این ویروس به خوبی ایفا کنند.

تشکیل کمیته ثبت اقدامات زنان در خط مقدم مبارزه با کرونا

شیرخانی گفت: برای زنانی که نان‌آور و سرپرست خانواده هستند برنامه‌های حمایتی ویژه‌ای با همکاری نهاد ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در دست اقدام است.
وی در خصوص ثبت و نگهداری حماسه ماندگار زنان ایلامی افزود: با همکاری بنیاد حفظ آثار کمیته‌ای برای ثبت اقدامات زنانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا بوده‌اند تشکیل شده است همچنین دلجویی تلفنی از خانواده قربانیان کرونا با حمایت استاندار، معاون سیاسی و دفتر امور بانوان در دستور کار قرار گرفته است.
 
ماندن فرزندان در خانه مسوولیتی مضاعف برای مادران
  •  

زنان ایلامی هم زمان با شیوع این بیماری دراستان با راه اندازی پویش های مومنانه وکمک های همدلانه سهم بسزایی در خدمت رسانی به مردم داشتند. راه اندازی کارگاههای کوچک تولیدی دربحث تولید ماسک ودوخت لباس های حفاظتی برای کادر درمانی ، تهیه وپخت غذا وتوزیع بین نیازمندان ومشاوره های رایگان بهداشتی با استفاده از کارشناسان خانم از مهمترین اقدامات صورت گرفته دراین زمینه است.

 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صفحه نخست روزنامه های اصفهان(بیست ویکم آبان ۱۴۰۴)
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)