• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۳۵۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
سیاسی » امنیتی و دفاعی
گرامیداشت چهارم خرداد

«حماسه دزفول» شکوه صبر و مقاومت مردم ایران است

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در بیانیه‌ای با گرامیداشت روز «حماسه دزفول» تصریح کرد: چهارم خرداد بیانگر صبر، مقاومت و حضور دلیرانه مردم ایران اسلامی در صحنه‌ها و آزمون‌های سخت است.

«حماسه دزفول» شکوه صبر و مقاومت مردم ایران استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، این بنیاد در بیانیه‌ای با گرامیداشت چهارم خرداد «سالروز حماسه دزفول و روز مقاومت و پایداری»، وحدت، بصیرت و مقاومت را رمز پیروزی و سربلندی ملت ایران در برابر استکبار جهانی و جبهه متحد دشمنان انقلاب و نظام اسلامی دانست.
در ابتدای این بیانیه آمده است: «چهارم خرداد، سالروز حماسه بی‌نظیر و مثال‌زدنی مردم قهرمان، غیور و مقاوم دزفول است که به عنوان نماد استقامت ملت سلحشور ایران اسلامی به نام روز «مقاومت و پایداری» در تقویم رسمی کشورمان نامگذاری شده است، از یکسو یادآور کینه و عداوت استکبار جهانی و رژیم بعثی صدام و از سویی دیگر بیانگر صبر، مقاومت و حضور دلیرانه مردم ایران اسلامی در صحنه‌ها و آزمون‌های سخت است.»
«دزفول قهرمان در هشت سال دفاع مقدس، شهر موشک‌ها و بمب‌ها نامیده شده بود و بار‌ها مورد تهاجم اشغالگران بعثی قرار داشت به گونه‌ای که طی جنگ تحمیلی ۱۷۶ بار توسط موشک و بار‌ها و بار‌ها مورد هدف گلوله‌های توپ و راکت متجاوزین بعثی قرار گرفت، اما مردم آن، لحظه‌ای از مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن و حمایت از رزمندگان اسلام و پشتیبانی سلحشورانه از دفاع مقدس درنگ نکردند.»
این بیانیه بازخوانی حماسه مقاومت و فداکاری مردمان خرمشهر و دزفول در برابر متجاوزین پلید رژیم بعثی صدام را برای نسل‌های امروز و فردای کشور راهگشا دانسته و تصریح کرده است: «بی‌شک یادآوری و تبیین حوادث و رخداد‌های دفاع مقدس و نقش‌آفرینی‌های تاثیرگذار ملت ایران در آن، پرچم وحدت و همبستگی ملی برای حفظ استقلال، عزت، کرامت و پیش‌روندگی ایران عزیز را بر بلندای میهن اسلامی برافراشته نگاه داشته و پشتوانه حرکت انقلاب اسلامی به سمت عصر ظهور و طلوع خورشید ولایت عظمی قرار خواهد گرفت.»
این بیانیه در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهیدان تاریخ‌ساز انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به ویژه شهدای سربلند و همواره زنده شهر مقاوم دزفول، وحدت و مقاومت تمدن‌ساز ملت ایران که وام‌دار حماسه هشت سال دفاع مقدس در جنگ تحمیلی و سپس در صحنه‌های یاری‌بخشی به جبهه مقاومت اسلامی منطقه است را رمز تداوم پیروزی و سربلندی ایرانیان و از اولویت‌های اجتناب ناپذیر شرایط حاضر توصیف و تصریح کرده است: «ملت عظیم‌الشان ایران اسلامی به برکت تجارب ارزشمند و درس‌های عبرت‌آموز دفاع مقدس و تحت آموزه‌های مکتب ولایت و رهبری‌های حکیمانه و دوراندیشانه حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) آموخته است، راهبرد مقاومت فعال که در امتداد هشت سال دفاع مقدس، دستور کار امروز نظام اسلامی قرار دارد دشمنان را دچار یاس، سردرگمی و آشفتگی کرده است و به فضل الهی سرانجام آن‌ها را در تقابل راهبردی با انقلاب اسلامی، تسلیم خواهد کرد.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)