• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۵۲۰۵
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۴
بین الملل » ورزشی
سرمربی بایرن مونیخ اعلام کرد

آلکانترا غایب داربی آلمان

سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ در آستانه دیدار فردا شب تیمش برابر بوروسیا دورتموند (داربی درکلاسیکر) در بوندسلیگای آلمان از غیبت مدافع ملی پوش اسپانیایی این تیم خبر داد.

آلکانترا غایب داربی آلمانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  گل؛ هانسی فلیک گفت تیاگو آلکانترا نمی‌تواند سه شنبه تیم بایرن را همراهی کند، اما نام جروم بوآتنگ مدافع تیم در فهرست بایرن قرار دارد.
آلکانترا در دیدار این هفته برابر آینتراخت فرانکفورت نیز به علت مصدومیت عضله پا غایب بود. او در دیدار برابر اونیون برلین آسیب دیده است، اما فلیک امیدوار بود بتواند آلکانترا را در بازی حساس با دورتموند به همراه داشته باشد.
اما وی نتوانست در تمرینات امروز شرکت کند و فلیک تاکید کرد آلکانترا برای دومین بازی پیاپی غایب خواهد ماند. فلیک تاکید کرد بوآتنگ به علت مصدومیت جزیی در بازی با آینتراخت تعویض شد می‌تواند در برابر دورتموند بازی کند. فلیک گفت: «در مورد ترکیب اصلی توضیحی نمی‌دهم و آن را در جیب پیراهنم گذاشته ام. دوست داشتم آلکانترا هم در دسترس بود، اما متاسفانه او تنها غایب ترکیب اصلی ما خواهد بود.»
البته کورنتین تولیسو مدافع فرانسوی به علت مصدومیت رباط مچ پا، نیکلاس زوله مدافع آلمانی به علت مصدومیت زردپی زانو و فیلیپ کوتینیو هافبک برزیلی به علت مصدومیت مچ پا در این دیدار شرکت نمی‌کنند.
فلیک با تمجید از داوید آلابا مدافع اتریشی که اکنون توانسته با پر کردن جای مصدومان در قلب دفاع عملکرد خوبی داشته باشد افزود: «من به او گفتم که می‌تواند یک مدافع میانی عالی باشد. او در جاگیری پیشرفت بسیار خوبی کرده است و می‌تواند تیم را هدایت کند و به حرکات تیمی جهت بدهد.»
فلیک که ماه نوامبر جانشین نیکو کواچ شده است از اوایل دسامبر تیم بایرن را بدون شکست پیش می‌برد. دیدار با دورتموند محک بسیار جدی برای بایرن خواهد بود و در فاصله ۷ هفته تا پایان فصل می‌تواند خیال او را از قهرمانی بوندسلیگا آسوده کند. اما شکست در این بازی به معنی تنگاتنگ شدن کورس قهرمانی خواهد بود.
خبرگزاری فرانسه نیز گزارش داد، متس هوملز مدافع میانی ملی پوش آلمانی به داربی آلمان خواهد رسید و جیدان سانچو و اکسل ویتسل دو هافبک موثر تیم دورتموند نیز برای این دیدار به ترکیب برمی گردند.
لوسین فاوره سرمربی سوئیس دورتموند گفت: «متس برای این باز آماده است و ۹۹ درصد بازی خواهد کرد.»
هوملز در بازی این هفته برابر وولفسبورگ در پایان نیمه اول به علت کشیدگی تاندون آشیل تعویض شد، اما او در داربی دکلاسیکر فرمانده خط دفاعی دورتموند خواهد بود. در دو بازی پس از تعطیلات کرونایی، تیم دورتموند توانسته دروازه خود را بسته حفظ کند. این تیم در جدول ۴ امتیاز از بایرن عقب است و پیروزی در این بازی آن‌ها را در کورس قهرمانی حفظ می‌کند و انتقام شکست ۰ - ۴ در خانه بایرن در بازی رفت را خواهد گرفت.
فاوره گفت ویتسل هافبک بلژیکی و سانچو هافبک انگلیسی توانسته اند در تمرینات آمادگی بازگشت به میدان را پیدا کنند. وضعیت ویتسل به علت مصدومیت عضله کشاله ران و سانچو به علت مصدومیت جزیی لگن در ارسال پاس گل دوم تیم دورتموند برابر وولفسبورگ در ابهام بوده است. فاوره گفت: «ویتسل توانسته پا به توپ تمرین کند و در ترکیب خواهد بود. سانچو هم به آرامی به سطح بازی خود برمی گردد. او به خوبی تمرین کرد و من مشکلی نمی‌بینم.»
تیم بایرن در مسیر هشتمین قهرمانی پیاپی در بوندسلیگا قرار دارد و فاوره در مورد برد ۵ - ۲ این تیم برابر آینتراخت فرانکفورت و ضعف خط دفاعی بایرن گفت: «بایرن در این بازی دو گل روی ضربات کرنر دریافت کرد. این می‌تواند برای هر تیمی رخ دهد و برای من یک نقطه ضعف قابل اتکا به شمار نمی‌رود.»
تیم دورتموند در دو بازی اخیر خانگی خود برابر بایرن در سال ۲۰۱۸ و اوت گذشته برنده شده است. اما این تیم در این دیدار که در استادیوم ۸۲ هزار نفری زیگنال ایدونا پارک برگزار می‌شود همراهان اصلی خود یعنی هواداران را به علت شیوع بیماری کرونا و قرنطینه‌های خاص به همراه نخواهد داشت.
جالب اینکه در ۱۰ بازی از ۱۸ بازی بوندسلیگا در شروع دوباره فصل، تیم‌های مهمان برنده شده اند. اما برای دورتموند نقطه قوت اصلی حضور اریک هالند ۱۹ ساله است که در ۱۰ بازی این تیم از زمان انتقالش در ماه ژانویه ۱۰ گل به ثمر رسانده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ملکشاهی تماشایی از قاب پنجره قطار انقلاب
آسمان چهارمحال و بختیاری ابری
بهبود ارائه خدمات به مشترکان آب با پرداخت به موقع قبوض
حضور وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح طرح‌ها در دهه مبارک فجر
طرح ملی هوش مصنوعی دوباره به صحن مجلس می‌رود
تسهیل صادرات تخم‌مرغ برای حمایت از تولیدکنندگان
توقیف بیش از یک تن تاغ قاچاق در سمنان
برگزاری رژه‌ای خودرویی در مهاباد
تشییع مادر شهید در فارسان
مصاف خیبر و فولاد خوزستان فردا در خرم آباد
اعزام ۵ هزار دانشجوی اصفهانی به اردوی راهیان نور
دیدار معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با خانواده شهیده فاطمه تاجیان
اخبار گوناگون از مناطق مختلف کردستان
اطلاعیه قطع گاز در کوی فرهنگیان اهواز
روایتی از توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، از کوره راه‌های خاکی تا کریدور بزرگراهی و ریل
بازدید سعید جلیلی از بازار آسیب دیده رشت
گشایش چهارمین دوره نمایشگاه مدرسه انقلاب در خوزستان
۱۲ بهمن ۱۳۵۷؛ نقطه عطف انقلاب و بازگشت تاریخی رهبر
تشییع پیکر پاک مادر شهیدان میرقائد در مسجدسلیمان
فعالیت ۹۰۰ سازمان مردم نهاد در خراسان رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دبیر شورای امنیت ملی با پوتین دیدار کرد
پرداخت کالابرگ برای حداقل ۷ دهک درآمدی در بودجه
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات
شنیده شدن صدای مهیبی در بندرعباس
نمایندگان مجلس در حمایت از سپاه پاسداران سبزپوش شدند
اختصاص بودجه به واحد‌های نهضت ملی مسکن در کهگیلویه و بویراحمد
خبر ترور فرمانده نیروی دریایی سپاه کذب است
ساترا تحریم شد
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز
برگزاری مسابقات قرآن کمیته روستایی و عشایری آذربایجان شرقی
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد
حضور رهبر انقلاب در حرم امام خمینی (ره)
اقدام اروپا علیه‌ ایران برای‌‌ جبران تحقیر از سوی آمریکا و روسیه
سپاه از قوی‌ترین و مؤثرترین نیرو‌های ضد تروریستی در دنیاست  (۳ نظر)
جابه‌جایی بیش از ۳۰ میلیون تن کالا در محورهای برون‌شهری استان فارس  (۱ نظر)
خبر مثبت علی لاریجانی از پیشرفت مذاکرات  (۱ نظر)
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
اتصال چابهار و اردبیل به شبکه ریلی کشور  (۱ نظر)
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۱ نظر)
فوت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز  (۱ نظر)
هیچ ایرانی نباید از خرداد ۱۴۰۵ بدون بیمه باشد  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جشن هلهله فرشتگان در شهرکرد  (۱ نظر)
اقدام اروپا علیه سپاه، خللی در اراده ملی ایجاد نخواهد کرد  (۱ نظر)
افتتاح بیش از ۲ هزار طرح عمرانی در دهه فجر  (۱ نظر)
به دلیل ارتکاب جنایات بین‌المللی آمریکا  (۱ نظر)
حضور رهبر معظم انقلاب در حرم مطهر امام خمینی (ره)  (۱ نظر)
هشتگ سپاه ضدتروریسم پربازدید شد  (۱ نظر)