• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۶۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۲۰
اجتماعی » جامعه و شهری
وزیر کشور:

بازگشايي مساجد بعد از تصویب ستاد

وزیر کشور: قرار است مساجد را بعد از تصویب در ستاد ملی مبارزه با کرونا فقط برای مراسم نماز و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی بازگشایی کنیم.

بازگشايي مساجد بعد از تصویب ستادبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه جلسه کارگروه امنیتی انتظامی و اجتماعی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا افزود : در جلسه امروز موضوعات مختلفی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی اتخاذ شد اما این تصمیمات ، در صورت تصویب در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا قابل اجراست.
وزير كشور مساله اجرای طرح ترافيك در کلانشهر تهران را یکی از مهمترین محورهای نشست امروز کمیته اجتماعی و انتظامی بیان کرد و گفت : در مورد طرح ترافيك، دو ديدگاه مطرح است. نظر اول اين است كه طرح ترافيك بايد اجرا شود زیرا اجرانشدن آن، باعث افزایش ترافیک در مناطق مرکزی شهر، اختلال در تردد خودروها، افزایش آلودگی هوا، بالارفتن میزان سفرهای غیرضروری ، ایجاد بی نظمی در سطح شهر و مشکلات دیگر می شود و این وضعیت و ازدحام جمعیت به نوبه خود می تواند موجب شيوع بيماري کرونا شود.
وي افزود : اما نظر ديگر اين است كه اگر ما طرح ترافيك را اجرا كنيم، به خاطر اينكه وسايل شخصي نمی توانند به مناطق مركزي شهر بروند، این وضعیت نهايتا موجب تراكم جمعیت در اتوبوس ها و متروها خواهد شد که زمینه شیوع بیماری را فراهم می کند. به همین دلیل ، قرار شد شهردار تهران پيشنهادات و دستور العمل هايي را به ستاد ملی مدیریت کرونا ارایه کنند كه بتوانیم هم تراكم جمعيت را در داخل مترو و اتوبوس ها به حداقل برسانيم و هم طرح ترافیک را اجرايي كنيم.
رحماني فضلي ، يكي دیگر از موضوعات مورد بررسی در نشست کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا را تقاضای اتاق اصناف برای افزایش ميزان ساعت كار پاساژها و مراکز تجاری با توجه به طولاني شدن روزها بیان کرد و گفت : جمع بندي ما اين است كه با رعايت كامل پروتكل ها و قبول مسئوليت از سوي خود صاحبان پاساژ ها و مغازه ها و اصناف و نظارت وزارت بهداشت بتوانيم ساعاتي را به ساعت كار پاساژها اضافه كنيم که در نشست ستاد ملی در این زمینه تصمیم گیری نهایی خواهد شد.
وزير كشور به روند بازگشايي مساجد اشاره كرد و گفت : مقرر شد مساجد بعد از تصويب در ستاد ملی فقط براي امر نماز جماعت با رعايت پروتكل های بهداشتی بازگشايي شود.
وی به پيشنهاد علی اصغر مونسان وزير ميراث فرهنگي ، گردشگری و صنایع دستی درباره فعالیت آژانس ها و تورهاي مسافرتي اشاره كرد و گفت : با توجه به اينكه كارشناسان اين حوزه به خاطر تراكم دستورات به جلسه کمیته اجتماعی و انتظامی دعوت نشده بودند ، قرار شد در نشست بعدي با حضور مسئولان ذي ربط حوزه ، اين موضوع مورد بررسي قرار گيرد.
رحماني فضلي به موضوع اجرای طرح سالم سازي دريا اشاره کرد و افزود : با توجه به حجم مسافرت ها در ايام تابستان به استان هاي شمالي کشور براي استفاده از دريا، قرار شد از فردا اجرای طرح سالم سازي دريا را اعلام کنیم.
وی گفت : پروتكل های این موضوع بايد از سوي وزارت بهداشت تهيه شود و با اجراي کامل آن، فرصت استفاده از دريا را براي مردم فراهم سازيم.
وزير كشور با تاكيد بر اينكه بايد بتوانيم با كرونا همزيستي مسالمت آميز داشته باشيم افزود : بايد زندگي جاري باشد و فعاليت ها در جامعه انجام شود.
وی گفت : این کار باید با توجه و رعایت كامل پروتکلها و اصول بهداشتی از سوی مردم عزيزمان، مسئولين و همه كساني كه در اين حوزه فعاليت دارند، انجام شود و نظارت دقيقی بر آن صورت گیرد.
رحمانی فضلی افزود : دو امر « نظارت دقيق بر اجراي پروتكل ها و ضمانت هاي لازم براي اين اجرا» و از طرف ديگر، «اطلاع رساني و آموزش كافي به مردم از طريق رسانه ها به ويژه از سوي رسانه ملي» بايد در سرلوحه همه اقدامات مربوط به مدیریت بیماری کرونا در كشور قرار داشته باشد.
وي افزود : همه اقداماتي كه اکنون در زمینه بازگشایی فعالیتها در جامعه انجام مي شود مشروط به دو امر رعايت دقيق پروتكل ها و اطلاع رساني و آموزش درست مردم صورت مي گيرد.
او ابراز اميدواري كرد صدا وسيما و ديگر رسانه ها نسبت به تحقق اين موضوع اهتمام بورزند تا بتوانيم زندگي را براي مردم در شرايط سهل فراهم كنيم .
وزير كشور افزود : يكي از پيشنهادات در جلسه امروز کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا، پیشنهاد اقامه نماز جمعه در تعداد دیگری از شهرهاي سفيد و زرد با رعايت پروتكل های بهداشتی بود که قرار شد در جلسه بعدي با كار كارشناسي مسئولان وزارت بهداشت و متوليان امر نمازجمعه، در مورد اين موضوع هم تصميم گيري شود. .
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)