• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۸۹۱۱
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۵
استان ها » اقتصادی
در خراسان جنوبی با حضور وزیر نیرو

بهره برداری از سد سیاهو در خراسان جنوبی

سد سیاهوی شهرستان سربیشه به عنوان دومین سد بزرگ خراسان جنوبی، شنبه دهم خرداد با حضور رضا اردکانیان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، ساخت این سد که چهل و یکمین سد مخزنی در دولت تدبیر و امید است  از سال ۸۵ شروع شد و با هزینه ۸۰ میلیارد تومان به اتمام بهره برداری از سد سیاهو با حضور وزیر نیرو در سربیشهرسید.

سرپرست آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: این سد از نوع خاکی-هسته رسی با ارتفاع ۳۹ و ۳۲ متر از پی و بستر رودخانه و طول و عرض تاج ۳۵۲ و ۹ متر است که با ذخیره سازی آب، ۵۰۰ هکتار از اراضی این منطقه را سیراب می‌کند.

  • قندهاری، ظرفیت جمع آوری آب در سد سیاهو را ۱۷ میلیون متر مکعب اعلام کرد و افزود: این سد دومین سد بزرگ خراسان جنوبی است که با بهره برداری از آن، ظرفیت ذخیره‌سازی آب در این استان به ۸۱ میلیون مترمکعب افزایش یافت.

 

وی با بیان اینکه سد سیاهو می تواند در تأمین آب شرب، صنعت و کشاورزی این شهرستان نقش مهمی ایفا کند گفت: رونق کشاورزی در اراضی پایین دست، مهار روانابها، و همچنین ایجاد اشتغال از دیگر برکات این طرح است.

 

سد سیاهو در ۶۵ کیلومتری شرق شهرستان سربیشه و ۱۲۵ کیلومتری جنوب شرقی بیرجند بر روی رودخانه‌ای به همین اسم ساخته شده که حوضه‌ی آبریز آن ۳۰۲۸ کیلومترمربع است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

علاوه بر افتتاح این سد، طرح تامین آب پایدار ۱۵ روستای خراسان جنوبی نیز امروز با حضور وزیر نیرو به بهره برداری می‌رسد و عملیات اجرایی نیروگاه بادی ۵۰ مگاواتی سربیشه نیز آغاز می‌شود.

 

حاشیه بهره برداری از طرح آبرسانی به ۱۵ روستا
افزایش سرعت آبرسانی به روستا‌ها
وزیر نیرو: آبرسانی به روستا‌ها با اجرای طرح یکپارچه سازی شرکت‌های آب و فاضلاب شهری و روستایی شتاب گرفته است.

بهره برداری از سد سیاهو با حضور وزیر نیرو در سربیشهوزیر نیرو در حاشیه بهره برداری از طرح آبرسانی به ۱۵ روستای این استان در درمیان گفت: پارسال با تصویب هیات وزیران، شرکت‌های آب و فاضلاب روستایی و شهری یکپارچه شدند که این به معنای یکپارچه شدن منابع انسانی و مالی، تجهیزات و امکانات آن‌ها است و تا پایان شهریور گزارشی از نتایج این طرح به مردم خواهیم داد.

آقای اردکانیان افزود: هزار پست دولتی بر اثر این یکپارچه سازی در جهت کوچک سازی دولت قرار گرفت.

وی سرعت بخشیدن به طرح‌های آبرسانی روستایی را از دیگر نتایج یکپارچه سازی دو شرکت اعلام کرد و گفت: در روز‌های اخیر در استان خوزستان آبرسانی به برخی مناطق دچار مشکل، سرعت بیشتری گرفته که این ناشی از اجرای این طرح است و به زودی در سایر نقاط کشور از جمله خراسان جنوبی هم این اتفاق خواهد افتاد.

وزیر نیرو ابراز امیدواری کرد تا پایان دولت دوازدهم ۱۰ میلیون نفر در کشور از شبکه‌های آب پایدار و بهداشتی برخوردار شوند.

آقای اردکانیان با بیان اینکه سطح برخورداری روستائیان از شبکه‌ها آبرسانی در کشور ما، بیش از ۲۰ درصد از متوسط جهانی بالاتر است افزود: این آمار در دنیا حدود ۵۵ درصد است در حالی که در ایران، بیش از ۷۵ درصد از مردم روستا‌ها از آب سالم و بهداشتی بهره مندند که البته امیدواریم بتوانیم سهم بیشتری در خدمت رسانی در مناطق شهری و روستایی داشته باشیم.

این طرح ها در قالب پنجمین هفته از پویش " هر هفته_الف-ب- ایران بهره برداری می شود.

بیشتر بدانید:

آغاز ساخت اولین نیروگاه بادی در خراسان جنوبی

ساخت اولین نیروگاه بادی خراسان جنوبی، امروز با حضور وزیر نیرو در شهرستان سربیشه آغاز شد.
این نیروگاه ۵۰ مگاواتی با سرمایه گذاری ۷۰ میلیون یورویی بخش خصوصی در آغاز ساخت اولین نیروگاه بادی در خراسان جنوبی۵ کیلومتری شهر درح این شهرستان احداث می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
بررسی مسائل حوزه مسکن لرستان در نشست تصويری شورای عالی مسکن
رامسر میزبان همایش ملی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور
قبوض گاز بر اساس الگوی مصرف پنج‌ساله محاسبه می‌شود
افتتاح زمین چمن مصنوعی دبستان بانو سَرِه در آران و بیدگل
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
بسته خبر‌های کوتاه ۱۸ آبان در یک نگاه
قطع گاز در رودسر و املش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
غیرحضوری شدن مدارس شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
آتش‌سوزی محدود در بخش نوزادان بیمارستان کودکان بندرعباس
زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
برنامه ریزی برای حل مشکلات تعهدات ارزی دانش بنیان‌ها
درگذشت ابوطالب جوادی پیشکسوت فرهنگ هرمزگان
دستگیری عوامل کشتار غیرمجاز الاغ در یکی از روستا‌های اطراف قزوین
تخلیه و بارگیری هزار و ۲۰۰ تن برنج پاکستانی در هرمزگان
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
تحویل هزار مسکن ملی به مردم کرمانشاه در دهه فجر امسال  (۱ نظر)