• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۹۱۹۲
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۷:۱۲
بین الملل » آمریکا
شعله های نژاد پرستی درآمریکا

ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا

از ورود گارد ملی و پلیس نظامی به خیابان‌ها و منع آمد و شد دربیش از ۲۵ شهر بزرگ آمریکا تا کشته شدن حداقل سه معترض

ادامه تظاهرات گسترده و درگیریها در بیش از ۲۰ شهر مهم آمریکابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ درپنجمین روز قتل فجیع جورج فلوید به دست پلیس نژاد پرست در مینیا پولیس اکثر شهرهای مهم آمریکا غرق در آشوب و اعتراضهای گسترده خیابانی شده است .   
 
 
 
 
نا آرامی در فیلادلفیا
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
درگیری مقابل کاخ سفید
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
درگیری شدید درسیاتل 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
اعتراضها در واشنگتن
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
حمله پلیس دیترویت به معترضان 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
گزیده ای از تصاویر نا آرامیهای امروز آمریکا
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
ورود خودروهای گارد ملی آمریکا به اطراف کاخ سفید
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
آلبوم تصویری از درگیری های گسترده خیابانی در آمریکا 
ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا
ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا
ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا ادامه تظاهرات گسترده در ۳۰ شهر مهم آمریکا
 
دست کم سه کشته بر اثر تیراندازی در شهر مینیاپولیس
شبکه تلویزیونی الجزیره در خبری فوری به نقل از رسانه های آمریکایی از کشته شدن دست کم سه نفر بر اثر تیراندازی در شهر مینیاپولیس در ایالت مینه سوتا در آمریکا خبر داد.
 
در ۲۵ شهر مقررات منع رفت و آمد اعمال شد
در پی اعتراضات پیاپی به کشته شدن یک سیاهپوست به دست پلیس در آمریکا، در ۲۵ شهر کشور مقررات منع رفت و آمد اعمال شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، موج اعتراضات سراسر آمریکا را فرا گرفته است. اینجا آغاز شب در لس آنجلس است و با وجود حضور پلیس و موانعی که ایجاد کرده است، صد‌ها نفر در خیابان‌ها هستند. گفته می‌شود تاکنون ۳۰ شهر صحنه تظاهرات و اعتراضات بوده است و فکر می‌کنیم امشب ده‌ها شهر مقررات منع رفت و آمد اعمال کرده اند و به مردم دستور داده اند در خانه بمانند.
امشب پنجمین شب اعتراضات در پی کشته شدن جرج فلوید است. فلوید پس از آن جان خود را از دست داد که یک پلیس سفیدپوست زانویش را حدود ۹ دقیقه روی گردن او گذاشت. آن پلیس به قتل درجه سه متهم شده است. سه پلیس دیگری که در صحنه حضور داشتند، متهم نشده اند و در نتیجه معترضان خواستار دستگیری آن‌ها هستند. مقامات، سران شهر‌ها و فرمانداران ایالت‌ها از مردم خواسته اند در خانه بمانند، در طول روز اعتراضات صلح آمیز برگزار کنند و و شب‌ها تظاهرات نکنند. اما این درخواست در بسیاری از شهر‌ها اعم از فیلادلفیا، شیکاگو، نیویورک، واشنگتن دی سی و لس آنجلس اجرا نشده است. لس آنجلس در گذشته نیز صحنه‌های شورش‌های نژادی بوده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
اعلام وضعیت فوق العاده در شهر لس آنجلس
شبکه تلویزیونی الجزیره در خبری فوری به نقل از خبرنگار این شبکه گزارش داد: فرماندار ایالت کالیفرنیای آمریکا در شهر لس آنجلس وضعیت فوق العاده اعلام کرد.
 
خبرنگار سی ان ان : بیشتر محلات شهر مینیاپولیس شبیه شهر ارواح شده اند
"میگوئیل مارکیز" خبرنگار شبکه سی ان ان از مرکز شهر مینیاپولیس گزارش داد تظاهرات معترضان در این منطقه از شهر مینیاپولیس شب گذشته ادامه یافت و نیروهای پلیس موفق شدند معترضان را متفرق و آنها را به سمت محله های دیگر شهر حرکت بدهند. پلیس با تعقیب گروه های کوچک معترضان توانست آنها را به سمت مسیرهای مختلف حرکت بدهد.
خبرنگار شبکه سی ان ان افزود ما در هر محله ای از شهر مینیاپولیس شاهد حضور گسترده و پرتعداد نیروهای پلیس هستیم. نیروهای پلیس و گارد ملی با تجهیزات سنگین تلاش می کنند از نزدیک شدن معترضان به ساختمان هایی مانند بیمارستان ها و اماکن مهم و زیرساخت هایی مانند پل ها جلوگیری کنند. پلیس در نقاط مختلف موانع بسیار گسترده ای را ایجاد و نصب کرده است.
 
افزایش اعتراضات در سراسر آمریکا و اعمال مقررات منع آمد و شد
از لس آنجلس تا میامی و شیکاگو ، معترضان با شعار " نمی توانم نفس بکشم"- آخرین عباراتی که جورج فلوید در حال مرگ به زبان آورد- اعتراضات مسالمت آمیزی را آغاز کردند اما این اعتراضات به دنبال اقدام تظاهر کنندگان به بستن مسیرهای تردد خودروها ، بر پایی آتش و درگیری با نیروهای پلیس ضد شورش بالا گرفت و نیروهای پلیس نیز در تلاش برای متفرق کردن معترضان اقدام به شلیک گاز اشک آور و گلوله های پلاستیکی کردند.
حضور انبوه معترضان در خیابان های آمریکا پس از چندین هفته تعطیلی سراسری و محدودیت های اجتماعی به دلیل شیوع کرونا که میلیون ها نفر را به طور ناگهانی از فعالیت ها و مشاغل خود دور و بیکار کرد و به طور نامناسبی جوامع اقلیت را تحت تاثیر قرار داد ؛ در واقع به این حس دامن زد که بحران آمریکا را فرا گرفته است.
در واشنگتن پایتخت آمریکا ، صدها معترض ضمن سر دادن شعارهایی مقابل ساختمان وزارت دادگستری اجتماع کردند.
بسیاری از آنها سپس به سمت کاخ سفید حرکت کردند و با نیروهای پلیسی که خود را بسیار تجهیز کرده بودند و برخی از آنها سوار بر اسب بودند ؛ مواجه شدند.
 
اعمال منع رفت و آمد در سانفرانسیسکو
شهردار لاندن برید در کنفرانس خبری اعلام کرد منع رفت و آمد در شهر سانفرانسیسکو هم اکنون اعمال شده است.
به گزارش سی ان ان، برید اعلام کرد:" دوران چالش برانگیزی برای شهر و کشورماست. ما از شما می‌خواهیم دستورات را دنبال کرده و از آنچه ما در تلاشیم انجام دهیم تا امنیت همه حفظ شود، حمایت کنید. "
برید گفت گارد ملی کالیفرنیا برای مقابله با اعتراضات درحالت آماده باش است.
منع رفت و آمد در بیش از ۲۴ شهر آمریکا اعلام شده و گارد ملی نیز در بیش از ۱۰ ایالت مستقر شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
دستور منع رفت و آمد در شهرهای مختلف آمریکا صادر شد
ان بی سی گزارش داد منع رفت و آمد از عصر شنبه در مینیاپلیس، سیاتل، پورتلند، دنور، آتلانتا، لس آنجلس، شیکاگو، روچستر، میامی، میلواکی سالت لیک سیتی، کلولند، کلمبوس، پیتسبورگ و فیلادلفیا اعمال شده است.
 
دولت آمریکا برای سرکوب تظاهرات به گارد ملی متوسل شد
مقامات آمریکا در واکنش به تظاهرات اعتراض آمیز به وحشی گری پلیس از استقرار صد‌ها تن از نیرو‌های گارد ملی برای مقابله با تظاهرات خبر دادند؛ این در حالی است که در ماجرای تظاهرات مسلحانه طرفداران رئیس جمهور این کشور علیه محدودیت‌های ناشی از شیوع کرونا، چنین اقدامی اتخاذ نشد.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم،تظاهرات محکومیت آمیز در سراسر آمریکا ادامه یافت و صد‌ها تن مقابل کاخ سفید و هزاران تن در شهر نیویورک و آتلانتا تظاهرات برگزار کردند و معترضان خشمگین با نقض منع آمد و شد در شهر مینیاپولیس، در خیابان‌های اطراف مراکز پلیس تجمع کردند. همچنین شهر دیترویت عرصه برگزاری تظاهرات علیه وحشی گری پلیس بود و برخی از دیگر شهر‌ها نیز تظاهرات مشابهی برگزار شد. رئیس جمهور سابق آمریکا در همبستگی با اعتراضات، تاکید کرد مرگ فلوید نباید موضوعی عادی محسوب شود. از سوی دیگر، جو بایدن نامزد احتمالی حزب دمکرات برای رئیس جمهوری آمریکا خواستار تحقق عدالت شد. گزارشگر این شبکه در پایان گفت: همبستگی با فلوید از مرز‌های آمریکا فراتر رفت؛ به طوری که شبکه‌های اجتماعی بسیاری کشور‌ها خواستار تحقق عدالت در ماجرای فلوید شدند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تظاهرکنندگان شیشه‌های برخی ساختمان‌ها را در واشنگتن شکستند
تظاهرکنندگان در واشنگتن پایتخت آمریکا، شیشه‌های برخی ساختمان‌ها و مغازه‌ها را شکستند.
الجزیره افزود شماری از تظاهرکنندگان سطل‌های زباله را در واشنگتن به آتش کشیدند و پلیس برای متفرق کردن تظاهرکنندگان وارد عمل شد.طبق این گزارش پلیس آتلانتا ۵۱ نفر را به دنبال اعمال خشونت بار در اعتراض‌ها برای محکوم کردن قتل جورج فلوید بازداشت کرد.
 
گارد ملی مینه سوتا ۱۰ هزار و ۸۰۰ تن از اعضایش را برای مقابله بااعتراض‌ها اعزام می‌کند 
گارد ملی مینه سوتا در پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت ما اکنون بیش از ۴۱۰۰ نیرو داریم اعم از نیرو‌های شهری و هوایی که از دوستان و همسایگانمان حفاظت می‌کنند. انتظار می‌رود این تعداد به سرعت به ۱۰ هزار و ۸۰۰ نفر اضافه شوند. ۷۰۰ نیروی گارد ملی جمعه به حال فعال درآمده اند. ما در اینجا زندگی و کار می‌کنیم. ما همگی اینجا هستیم. نیرو‌های گارد ملی در هشت ایالت و منطقه کلمبیا مستقر شده اند تا اعتراضات خشونت آمیز در سراسر این کشور را مهار کنند.
ادامه تظاهرات گسترده در بیش از ۲۰ شهر مهم آمریکا
 
زخمی شدن یک افسر پلیس در آتلانتا
اداره پلیس آتلانتا از زخمی شدن یکی افسرانش در اعتراضات این شهر خبر داد.
این حادثه نزدیک بلوک ۲۰۰ درایو تدترنر رخ داده و افسر زخمی به بیمارستان منتقل شده است. مهاجم با یک خودروی جیپ مخصوص جنگل نوردی به پلیس حمله کرده است. وی نیز بازداشت شده است.
 
ترامپ: گارد ملی به مینیاپولیس رفت
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در توئیتی نوشت: گارد ملی در مینیاپولیس است تا کاری را انجام دهد که شهردار دموکرات شهر قادر به انجام آن نبود.
اگر این کار دو روز پیش انجام گرفته بود، هیچ تخریبی صورت نمی گرفت و مقر پلیس اشغال و تخریب نمی شد. کار عالی گارد ملی. هیچ بازی در کار نیست.
ترامپ اندکی بعد این توئیت خود را ریتوئیت کرد.
 
ادامه تظاهرات گسترده در بیش از ۲۰ شهر مهم آمریکا
 
منع رفت و آمد در فیلادلفیا از یکشنبه شب اعمال می شود
جیم کنی شهردار فیلادلفیا با امضای یک فرمان اجرایی منع رفت و آمد در این شهر را از یکشنبه شب تا دوشنبه صبح اعلام کرد.
به گزارش سی ان ان، ممنوعیت رفت و آمد از ساعت ۸ شب به وقت محلی آغاز و تا ۶ صبح روز دوشنبه ادامه خواهد داشت.
سی ان ان پیشتر گزارش داده بود ممنوعیت رفت و آمد در این شهر روز شنبه آغاز شده و تا ۶ صبح ادامه خواهد داشت.
کنی در توئیتی اعلام کرد:"در جریان این منع رفت و آمد، مردم تنها برای رفتن سر کار و کار‌های ضروری یا خدمات درمانی یا کمک انتظامی می‌توانند از خانه خارج شوند. "
 
مصدوم شدن ۱۳ مأمور پلیس در جریان اعتراضات خشونت آمیز در فیلادلفیا
 ۱۳ مامور پلیس در جریان اعتراضات خشونت آمیز در فیلادلفیا در آمریکا در واکنش به قتل یک شهروند سیاهپوست به دست پلیس مصدوم شدند و قانون منع آمد و شد در شهر میامی نیز وضع شد.
 
 
 
گارد ملی آمریکا برای برقراری نظم در اطراف کاخ سفید وارد عمل شد
به گزارش رادیو ملی عمومی آمریکا ، گارد ملی آمریکا برای برقراری نظم در اطراف کاخ سفید وارد عمل شد.
 
در جریان ناآرامی‌ها در شیکاگو چند افسر پلیس زخمی شدند
شهردار شیکاگو از زخمی شدن چند افسر پلیس در جریان ناآرامی‌ها در این شهر خبر داد.

فرماندار تگزاس از بسیج نیرو‌های گارد ملی در واکنش به اعتراضات خشونت آمیز خبر داد
شبکه تلویزیونی الجزیره در خبر فوری گزارش داد گرگ ابت (Greg Abbott) فرماندار ایالت تگزاس آمریکا در بیانیه‌ای از بسیج نیرو‌های گارد ملی در واکنش به اعتراضات خشونت آمیز در این ایالت خبر داد.

گارد ملی در ایالت‌های کلرادو و تگزاس برای مقابله با معترضان وارد عمل شد
شبکه سی ان ان در خبری فوری اعلام کرد: گارد ملی در ایالت‌های کلرادو و تگزاس برای مقابله با معترضان وارد عمل شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)