• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۲۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
سیاسی » دولت
آیین بهره برداری از طرح‌های ملی وزارت نیرو

تا پایان امسال ۹ سد به بهره برداری می‌رسد

رئیس جمهور: تا پایان امسال تعداد سد‌های بهره برداری شده به ۹ سد خواهد رسید.

آقای روحانی در مراسم افتتاح طرح‌های ملی وزارت نیرو افزود: در شرایطی که شاهد ویروس کرونا هستیم اگر برق یا آب شهرستانی قطع شود بیمارستان دچار مشکل می‌شود و افرادی که در بیمارستان بستری هستند دچار مشکل می‌شوند و ما امسال شرایط سخت تری داریم و نباید بگذاریم این اتفاق رخ دهد از سوی دیگر مردمی که بیمار هستند و در منزل خود را قرنطینه و یا ایزوله کردند در تابستان گرم نیازمند آب و برق هستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی اضافه کرد: امسال نیازمندی ما در بخش آب نیز به خاطر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در شرایط کرونا بیشتر خواهد شد و مردم باید چندین بار بتوانند دست خود را به خوبی بشویند و نکات بهداشتی را رعایت کنند.
رئیس جمهور گفت: امسال شرایط خاصی در زمینه آب و برق داریم و خوشحال هستیم از طرح‌هایی که در این مدت افتتاح شده است.
آقای روحانی با اشاره به گزارش آغاز جلسه که تا پایان امسال ۱۸ واحد نیروگاهی افتتاح می‌شود افزود: این خبر برای مردم ما دلگرم کننده خواهد بود و امروز نیز یک واحد نیروگاهی در بوشهر و عسلویه افتتاح شد و برای همین یک واحد نیروگاهی ۲ هزار و ۲۴۰ میلیارد تومان هزینه شده است که ۱۶۰ مگاوات فعال باشد.
رئیس جمهور گفت: در زمینه آب نیز باید اقدامات زیادی انجام دهیم و به اوج مصرف در ساعات مختلف توجه داشته باشیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: افتتاح ۹ سد تا پایان سال جاری برای ما خوشحال کننده است، امروز سومین سد را افتتاح کردیم و ان شاءالله ۶ افتتاح دیگر تا پایان سال خواهیم داشت همچنین آب گیری ۹ سد دیگر آغاز و قدم‌های خوبی در بخش صنعت آب و برق برداشته خواهد شد.
رئیس جمهور با اشاره به فصل تابستان و مصرف آب و برق از سوی مردم گفت: ما نیازمند کمک مردم در این زمینه هستیم و مصرف آب را می‌توان با مدیریت کاهش داد و در مصرف برق نیز اگر مردم به طور مثال کولر‌های خود را در دور کُند قرار دهند و یا کولر‌های گازی را در یک درجه مناسب تنظیم کنند می‌توانیم به خوبی از تابستان امسال عبور کنیم.
 
مصرف برق را در تابستان باید کنترل کنیم 
رئیس جمهور گفت: با توجه به افزایش مصرف برق باید مصرف آن را در تابستان کنترل کنیم.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش به شعار امسال مبنی بر جهش تولید اشاره کرد و افزود: به دلیل شیوع بیماری کرونا با مشکلات جدیدی در صحنه اقتصاد مواجهیم و آماری که آقای اردکانیان مبنی بر افزایش مصرف برق اعلام کردند اگر به معنای افزایش مصرف در بخش صنعت باشد علامت خوبی است و البته ما باید مصرف را در تابستان کنترل کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای روحانی افزود: در شرایطی که همه کشور‌ها به لحاظ اقتصادی با مشکل فراوانی مواجه هستند کشور ما هم با مشکلاتی مواجه شده و همه کسب و کار‌ها باز نشده است و ما همچنان در بخش مهد‌های کودک و سالن‌های اجتماعات، گردشگری، مدارس و دانشگاه‌ها شاهدیم که یا فعال نشده و یا فعالیت صد در صدی برقرار نشده و در اماکن متبرکه هم بازگشایی‌ها محدود است.
وی گفت: بر همین اساس ما با مشکلات فراوانی در بخش فرهنگ و اقتصاد مواجهیم، اما مردم ما به خوبی ما را یاری و کمک کردند و دست هم را در این روز‌های سخت گرفتند.
 
افتتاح طرح‌های برقابی در بوشهر و آذربایجان غربی با حضور رییس جمهور
مراسم بهره برداری از طرح‌های برق آبی وزارت نیرو در بوشهر و آذربایجان غربی با حضور رییس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس آغاز شد.
بهره برداری از واحد یک بخش بخار نیروگاه سیکل ترکیبی عسلویه، بهره برداری از طرح‌های افزایش ظرفیت، توسعه و بهینه ساز‌های پست‌های برق استان بوشهر و بهره برداری از سد اشنویه (چپرآباد) ​ از طرح‌هایی است که امروز با دستور رییس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس در مجموعه حافظیه سعدآباد به بهره برداری می‌رسد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
همچنین در ادامه آقای اردکانیان وزیر نیرو گزارشی از طرح‌های وزارت نیرو در استان‌های بوشهر و آذربایجان غربی ارائه می‌دهد و به سوالات آقای روحانی پاسخ خواهد داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­غلامی: جام جهانی رؤیای همه ما بود
نگرانی متقاضیان مسکن ملی پرند از تاخیر در تحویل
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
آتش‌سوزی آشپزخانه یک واحد مسکونی در ساختمانی ۳ طبقه در رشت
نشست شورای هماهنگی و برنامه ریزی ستاد فرهنگی اربعین ایران و عراق در بغداد
تجلیل از خانواده‌های شهدای جنگ ۱۲ روزه در لرستان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
برپایی میز خدمت حقوقی در مناطق کم برخوردار کشور
آتش در دل جنگل های الیت
جوی آرام و پایدار در لرستان
سرهنگ کارگر فرمانده جدید یگان ویژه استان قم شد  
اولویت‌گذاری برای کاهش ضایعات در ۲۲ محصول کشاورزی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
تشییع شهید گمنام در لامرد
فوران آتشفشان در هاوایی
استان قزوین “قلب تپنده اقتصاد ایران”
تأکید بر تقویت پژوهش‌محوری در مدارس گیلان
هوا در چند شهر آذربایجان‌غربی ناسالم برای گروه‌های حساس اعلام شد
آیین‌های ویژه هفته بسیج در گیلان
بزودی؛ تکمیل فاز اول نیروگاه سیکل ترکیبی شهدای ویس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)