• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۳۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰
بین الملل » آمریکا
درپی تشدید مخالفت‌ها به بی عدالتی افسارگسیخته

تظاهرات گسترده اعتراضی سراسر آمریکا را فرا گرفت

در ادامه اعتراضات به نژادپرستی پلیس آمریکا در پی کشته شدن جورج فلوید سیاهپوستی که در مینیاپولیس بدست پلیس خفه شد، در اکثر ایالت‌ها و شهر‌های مهم آمریکا تظاهرات برگزار شد.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، درپی کشته شدن جورج فلوید، سیاهپوستی که در مینیاپولیس با اقدام پلیس در قرار دادن زانویش بر روی گلوی وی به مدت ۹ دقیقه خفه شد، در اکثر ایالت‌ها و شهر‌های مهم آمریکا تظاهرات گسترده ای برگزار شد و معترضان اقدام نژادپرستانه نیروهای پلیس آمریکا را محکوم کردند.  
 
اعتراض‌ها به بی‌عدالتی و تبعیض‌نژادی در آمریکا
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تظاهرات در شهر آتلانتا
شهر آتلانتا در ایالت جورجیای آمریکا شاهد برگزاری تظاهرات معترضان به قتل جرج فلوید بود.
خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در آتلانتا گفت: این تظاهرات از مرکز مارتین لوترکینگ آغاز شد و معترضان هم اکنون در حال حرکت در خیابان‌های شهر آتلانتا هستند. دختر مارتین لوترکینگ خطاب به معترضان سخنرانی کرد و از آن‌ها خواست اعتراضات شان را تا زمان تحقق خواسته هایشان، متوقف نکنند. او میراث پدرش را یادآوری کرد.
خبرنگار این شبکه افزود: شهر آتلانتا زادگاه مارتین لوترکینگ و مهد جنبش حقوق مدنی در آمریکاست. سخنرانان در تظاهرات بر مسالمت آمیز بودن اعتراضات و دوری جستن از خشونت تاکید دارند. بعضی از آنها، این اعتراضات را لحظه سرنوشت ساز در تاریخ آمریکا توصیف و تاکید کردند اوضاع تغییر خواهد کرد. تظاهرکنندگان می‌گویند از خواست خود برای تحقق حقوق شهروندان سیاه پوست در آمریکا، عقب نشینی نخواهند کرد. تظاهرکنندگان در اینجا فریاد می‌زنند: ”جان سیاه پوستان مهم است“.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تصویری  از حمله پلیس لس آنجلس با باتوم به معترضان صلح جو‌
ای بی سی نیوز با قرار دادن تصویری از خشونت پلیس لس آنجلس علیه معترضان در صفحه اش در توئیتر نوشت: تصویر ویدئویی تکان دهنده: افسران پلیس لس آنجلس در رویارویی با معترضان در محله فیرفکس، با باتوم به آن‌ها حمله کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تظاهرات گسترده در نیویورک با حضور برادر جرج فلوید
مراسم گرامیداشت و تظاهرات گسترده در شهر نیویورک آمریکا با حضور برادر جرج فلوید برگزار شد.
خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در نیویورک گفت: هم اکنون شاهد عبور تظاهرکنندگان از روی پل مشهور بروکلین در نیویورک هستیم. هزاران نفر از معترضان پس از شرکت در مراسم گرامیداشت جرج فلوید، در این تظاهرات شرکت کردند. این پل بین دو منطقه بروکلین و منهتن نیویورک قرار دارد. برادر جرج فلوید در پیشاپیش این تظاهرات حرکت می‌کند. شمار دیگری از اعضای خانواده فلوید هم در این مراسم گرامیداشت شرکت کردند. شماری از اعضای کنگره از ایالت نیویورک و شهردار نیویورک هم در این مراسم حضور داشتند.
خبرنگار این شبکه افزود: بسیاری از معترضان با سردادن شعار‌هایی خواستار استعفای شهردار نیویورک شدند و از او خواستند که این مراسم را ترک کند. او متعهد شد برای اصلاح رفتار‌های پلیس تلاش کند. همانطور که می‌بینید تظاهرات تا جایی که چشم کار می‌کند، ادامه دارد. از زمان رسیدن به شهر نیویورک، این تظاهرات، بزرگترین تظاهراتی است که آن را پوشش می‌دهیم.
وی خاطر نشان کرد: موضوع قابل توجه آن است که فرماندار نیویورک امروز به معترضان درباره شیوع ویروس کرونا هشدار داد و از آن‌ها خواست تست کرونا بدهند. مسئولان محلی به دنبال آن هستند که مشخص کنند آیا موج اعتراضات بر تلاش‌ها برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا تاثیر گذاشته است یا نه؟ همزمان با این تظاهرات بزرگ، دیگر بخش‌های شهر نیویورک از جمله منطقه‌ای که خانه شهردار نیویورک در آن قرار دارد هم شاهد برگزاری تظاهرات است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تجمع عظیم معترضان در سانفرانسیسکو در اعتراض به خشونت پلیس آمریکا
شبکه تصویری راپتلی تصاویری از تجمع بسیار بزرگ علیه خشونت و نژادپرستی پلیس آمریکا در شهر سانفرانسیسکو که هزاران تن از معترضان به قتل جرج فلوید در آن شرکت کرده بودند، پخش کرد.
جمعیت عظیمی از مردم در خیابان‌های شهر سانفرانسیسکو در شمال ایالت کالیفرنیای آمریکا در اعتراض به قتل جورج فلوید به دست نیرو‌های پلیس سفیدپوست مینیاپولیس، گردهم آمدند. معترضان سپس به سمت ساختمان شهرداری این شهر راهپیمایی کردند. این یکی از بزرگترین تجمعات اعتراض آمیز به مرگ جورج فلوید در شهر سانفرانسیسکو بوده که تاکنون برگزار شده است. سرانجام، تظاهرکنندگان به سوی مقر پلیس سانفرانسیسکو حرکت و در مقابل آن تجمع کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مشروح خبر..
 
حضور پرشور جوانان و دانشجویان در تظاهرات
جوانان و دانشجویان آمریکایی، حضور پرشوری در تظاهرات علیه نژادپرستی در این کشور دارند.
خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در اطراف کاخ سفید گفت: شرکت کنندگان در تظاهرات مسالمت آمیز، هر روز بیش از پیش، خواسته‌های خود را به مقامات آمریکا تحمیل می‌کنند. ما شاهد انرژی فوق العاده معترضان هستیم. بسیاری از آن‌ها جوان هستند و خسته نمی‌شوند و به مطالبات خود درباره لزوم تحقق عدالت اجتماعی، باور دارند. آن‌ها می‌خواهند پیام خود را به طبقه سیاسی حاکم در آمریکا چه جمهوریخواهان و چه دموکرات‌ها برسانند که قوانین باید تغییر کند.
خبرنگار این شبکه افزود: معترضان به ما می‌گویند آمادگی دارند تا به اعمال فشار و تظاهرات تا زمان تحقق مطالبات شان ادامه دهند. این جوانان آمریکایی، که بسیاری از آن‌ها دانشجو هستند، تظاهرات خود را سازماندهی کرده اند و شاهد تامین نیاز‌های ضروری تجمع کنندگان در اینجا هستیم. افراد داوطلب آب و میوه برای تظاهرکنندگان می‌آورند. این افراد داوطلب در مصاحبه با ما تاکید کردند از هیچ کسی پول دریافت نمی‌کنند و می‌گویند می‌خواهند از حقوق قانون اساسی معترضان حمایت کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

پایتخت آمریکا فردا شاهد تظاهرات میلیونی خواهد بود
شبکه الجزیره گزارش داد: واشنگتن پایتخت آمریکا فردا شاهد برگزاری تظاهرات میلیونی معترضان خواهد بود.
محمد الاحمد خبرنگار شبکه تلویزیونی الجزیره در اطراف کاخ سفید گفت: بارش شدید باران در واشنگتن، شمار زیادی از معترضان را وادار کرد تا منطقه اطراف کاخ سفید را ترک کنند. تظاهرات در واشنگتن و شمار دیگری از شهر‌های آمریکا، برای دهمین روز پیاپی ادامه پیدا کرد. معترضان پیش از رسیدن به میدان لافایت در روبروی کاخ سفید، از خیابان‌های اصلی شهر واشنگتن عبور کردند. آرام شدن اوضاع در واشنگتن، باعث شد شهردار این شهر، مقررات منع آمد و شد را لغو کند. پلیس واشنگتن هم اعلام کرد در دو روز گذشته هیچ نوع آشوب، خرابکاری، درگیری یا بازداشتی در این شهر صورت نگرفته است. به همین علت، شاهد کاهش تدابیر امنیتی در اطراف کاخ سفید هستیم.
خبرنگار این شبکه افزود: نگاه‌ها به روز شنبه دوخته شده است که شاهد دعوت‌ها برای برگزاری تظاهرات میلیونی در پایتخت آمریکا هستیم. رئیس پلیس واشنگتن پیش بینی کرد مشارکت در این تظاهرات بسیار گسترده باشد. بدون شک همزمان با این تظاهرات، تدابیر شدید امنیتی در واشنگتن اتخاذ خواهد شد. شهردار واشنگتن اعلام کرد مخالف حضور یگان‌های نظامی در خیابان‌های پایتخت آمریکاست که این سخنان او، بیانگر اختلاف نظر او با کاخ سفید درباره اختیارات مربوط به کنترل اوضاع در واشنگتن است. یکی از تحولات مهم ۲۴ ساعت گذشته در آمریکا، شکایت اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا از دونالد ترامپ و وزرای دادگستری و دفاع او بود. این اتحادیه، آن‌ها را به نقض حقوق قانون اساسی تظاهرکنندگان متهم کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
نصب بلوک‌های سیمانی در اطراف کاخ سفید
در ادامه تشدید تدابیر امنیتی در اطراف کاخ سفید در واشنگتن، بلوک‌های سیمانی در این منطقه نصب شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، سرویس مخفی آمریکا با تشدید تدابیر امنیتی در اطراف کاخ سفید، بلوک‌های سیمانی در اطراف آن نصب کرد.
پیش از این هم حصار فلزی در ورودی‌های پارک روبروی کاخ سفید، نصب شده بود. سخنگوی سازمان حفاظت ریاست جمهوری آمریکا از بسته شدن بعضی ورودی‌های کاخ سفید خبر داد و تاکید کرد به معترضان اجازه تظاهرات داده خواهد شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تظاهرات اختلافات بین ترامپ و منتقدانش را تشدید کرد
پس از آنکه اختلاف دونالد ترامپ رئیس جمهور و مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا در زمینه مقابله با تظاهرات آشکار شد، وزیر دفاع سابق این کشور هم ترامپ را به تلاش برای تجزیه کشور متهم کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا از تصمیم خود درباره بازگرداندن نیرو‌های مستقر در واشنگتن به پایگاه هایشان در پی انتشار برخی خبر‌ها درباره نارضایتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از این سخنان مارک اسپر، عقب نشینی کرد.
مشروح خبر..
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)