• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۳۸۵۰
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۲
بین الملل » آمریکا
در پی مرگ جورج فلوید

جنبش ادامه دار اعتراضات در آمریکا

معترضان آمریکایی خشمگین و برانگیخته از مرگ جورج فلوید ، از تمرکز بر مطالبه رسیدگی به بی عدالتی‌های نژادی تاکید کردند.

جنبش ادامه دار اعتراضات در آمریکا    به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از آسوشیتدپرس از واشنگتن، معترضان آمریکایی خشمگین و برانگیخته از مرگ جورج فلوید روز جمعه در جریان برگزاری اعتراضات خود وعده دادند که غلیان فوق العاده احساسات و اندوه خود را به یک جنبش ادامه دار تبدیل کنند و با آرام‌تر شدن موج اعتراضات، از تمرکز آن‌ها برای مطالبه رسیدگی به بی عدالتی‌های نژادی کاسته نشود.
در شهر مینیاپولیس؛ جایی که جورج فلوید در جریان بازداشت نیرو‌های پلیس جان سپرد، ضمن موافقت با ممنوعیت هر گونه اقدام پلیس در تحت فشار قرار دادن و فشردن گلوی مظنونان، نیرو‌های پلیس می‌توانند در هر زمان که شاهد اقدام غیرقانونی از سوی یکی دیگر از همکاران خود باشند، مداخله کنند.
این تغییرات در واقع بخشی از توافق بین مسئولان این شهر و مقامات ایالتی است که تحقیقاتی را درباره حقوق مدنی بر سر مرگ جورج فلوید آغاز کردند. انتظار می‌رود شورای شهر مینیاپولیس نیز این توافق را تصویب کند که در دادگاه قابل اجرا خواهد بود.
این اعتراضات که در واقع مهمترین اعتراضات در نیم قرن گذشته در آمریکا محسوب می‌شود؛ برای یازدهمین روز در سراسر در حالی از سر گرفته شد که تا حد زیادی خشم انفجاری معترضان اکنون بیشتر به درخواست‌های مسالمت آمیز برای ایجاد تغییرات بدل شده است.
برگزاری مراسم‌های یادبود به صورت رسمی و نیز بدون برنامه ریزی قبلی برای فلوید از مینیاپولیس تا کارولینای شمالی گسترش یافته؛ جایی که قرار است اعضای خانواده اش روز شنبه برای سوگواری وی دور هم جمع شوند.
جوسیا روبوک که دانشجو و در اعتراضات متعددی شرکت کرده است و اکنون با کمک شبکه‌های اجتماعی حدود ۱۰۰ نفر را برای حضور در تظاهرات روز جمعه در حومه آتلانتا گرد هم آورده است، می‌گوید که اطمینان دارد این جنبش ادامه خواهد یافت.
اعتراضات در سراسر آمریکا ابتدا با ایجاد آتش سوزی و شکستن شیشه‌ها درآمیخت، اما روز جمعه برای سومین روز اعتراضات به شکل آرام تری برگزار شد.
ال شارپتون از فعالان حقوق مدنی آمریکا که روز پنج شنبه سخنانی را در مدح جورج فلوید در مینیاپولیس اظهار کرد روز جمعه گفت که برنامه ریزی‌هایی برای برگزاری راهپیمایی بزرگداشت فلوید در واشنگتن در تاریخ ۲۸ اوت در حال انجام است. جسد  فلوید نیز به کارولینای شمالی؛ ایالتی که وی ۴۶ سال قبل در آنجا به دنیا آمده بود، منتقل شده است.
در واشنگتن نیز داوطلبان و کارکنان بخش‌های مختلف شهری عبارت "زندگی سیاهپوستان اهمیت دارد" (Black Lives Matter) را با حروف بزرگ زرد رنگ به نشانه جنبش بین المللی حقوق بشری منشا گرفته از جامعه سیاهپوستان آمریکا در خیابان منتهی به کاخ سفید نقاشی کردند.
هیچ مورد بازداشتی در جریان تظاهرات و اعتراضات روز پنج شنبه و جمعه در واشنگتن گزارش نشده است و موریل باوزر شهردار واشنگتن نیز مقررات منع آمد و شد را که از روز دوشنبه به مرحله اجرا در آمده بود، لغو کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
آغاز اجرای نیروگاه خورشیدی ۵۰۰ مگاواتی در زنجان تا یک ماه آینده
پیگیری فوری مشکل خوراک پالایشگاه نفت آفتاب در دستور کار مجلس
ایران؛ محور علم ترکیبیات
بازدید اعضای کمیسیون اصل ۹۰ از خودروسازی ارگ جدید بم
دیدار معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه با استاندار آذربایجان شرقی
بي توجهی به اقتصاد، راه نفوذ دشمن
کاهش ۵۴ درصدی میزان ورودی آب به سد‌های خوزستان
ایجاد ۲۵۰ کیلووات ظرفیت تولید برق خورشیدی ویژه مددجویان در تایباد
برگزاری نشست تبیینی مشاوران املاک برای اجاره منازل توسط افراد نفوذی در ساوه
مهار آتش‌سوزی گسترده در روستای «اردکلو» شهرستان ملایر
۲ مصدوم‌ و یک فوتی بر اثر واژگونی خودرو در کرج
تکمیل لوله‌گذاری انتقال آبِ خلیج فارس به کرمان
کشف بذر گندم قاچاق و فاقد مجوز به ارزش ۵ میلیارد ریال در خوی
توسعه کشت گلخانه‌ای اولویت اصلی آذربایجان شرقی
ضرورت تمرکز شرکت‌های توزیع و برق منطقه‌ای بر وصول مطالبات
تقویت فرهنگ کتابخوانی و بصیرت تاریخی در جامعه لازمه رشد آگاهی عمومی است
آغاز ساخت مجموعه بوم گردی بومیان کیش
برگزاری جشنواره بین‌المللی معروف با محوریت هنر، رسانه و مسئولیت اجتماعی
کشور‌ها الگوی کشت خود را بازطراحی کنند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جمعه چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
اقتدار پهپاد ایرانی
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
الگوی آشوب
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)