• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۵۳۱۳
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۴
بین الملل » آمریکا
جنبش ضد بی عدالتی

واشنگتن، ترامپ را قربانی می‌کند

نظام حاکم در آمریکا با حمایت رسانه‌های این کشور قصد دارد برای حفظ خود، دونالد ترامپ را به عنوان یک رئیس جمهور ناکام و ورشکسته، قربانی کند. 

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المیادین، حزب دموکرات به طور رسمی، جو بایدن را به عنوان نامزد این حزب در انتخابات آینده ریاست جمهوری اعلام کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آیا بایدن با برنامه‌های متفاوت با حزب جمهوریخواه رقابت خواهد کرد، یا اینکه هر دو حزب، دو روی سکه یک نظام هستند؟ رسانه‌های آمریکا، خواهان تغییر در پای صندوق‌های رای هستند و ریشه اصلی خواسته‌های معترضان را سانسور می‌کنند. آیا قصد دارند دونالد ترامپ را برای حمایت از نظام حاکم، قربانی کنند؟ مطبوعات آمریکایی هشدار می‌دهند این کشور با رهبری یک رئیس جمهور شکست خورده و ورشکسته از نظر اخلاقی، با فاجعه بی سابقه‌ای روبروست.
بایدن تبلیغات انتخاباتی خودش را با معرفی ترامپ به عنوان مسئول بحران در آمریکا آغاز کرد. بایدن از حمایت از مطالبات معترضان خودداری کرد. جنبش اعتراضات علیه نظام حاکم در آمریکا، شامل اعتراض به هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه به علت ناتوانی آن‌ها در توسعه این نظام است. آیا این دو حزب، درباره چگونگی اداره کشور، اختلاف دارند یا اینکه هر دو حزب، دو روی سکه یک نظام هستند؟ رسانه‌های بزرگ آمریکایی که بیشترین تاثیر را بر افکار عمومی دارند، در دفاع از مطالبات معترضان علیه ترامپ تبلیغ می‌کنند یا اینکه هدف آنها، حمایت از سیستمی است که تامین مالی آن‌ها را برعهده دارد؟ آیا این رسانه‌ها تلاش می‌کنند خشم مردم آمریکا را از تغییر ریشه‌ای و فراگیر منحرف و خواسته‌های آن‌ها را به دعوت به تغییر در پای صندوق‌های رای، محدود کنند؟ نظام حاکم در آمریکا تلاش می‌کنند مانع از آن شود که اعتراضات بتواند تغییرات ریشه‌ای در این کشور ایجاد کند.
جعفر جعفری گزارشگر شبکه المیادین گفت: بعید است که سران حزب دموکرات در پشت سر نامزدی خارج از چارچوب سیستم حاکم بر آمریکا بایستند. لابی‌های حامی حزب دموکرات به ویژه بخش‌های بانکی، صنایع اسلحه سازی و داروسازی، اجازه چنین کاری را نمی‌دهند. انتقال قدرت بین دو حزب جمهوریخواه و دموکرات، از جمله مقدسات در آمریکا محسوب می‌شود و اجازه نمی‌دهند جریان یا نامزدی خارج از سیستم حاکم، پدیدار شود. دعوت‌های این دو حزب به اصلاح نظام انتخاباتی آمریکا، جنبه موقت دارد. مسئولان جوان دو حزب دموکرات و جمهوریخواه هم در نهایت مجبور می‌شوند از موضع رسمی این دو حزب پشتیبانی کنند. هدف معادلات و محاسبات سیاسی، حمایت از نظام فعلی در برابر هر نوع تزلزل است. سران هر دو حزب به طور کامل درک می‌کنند که تعرض به نهاد‌های امنیتی قابل قبول نیست و نباید خواستار اصلاح این نهاد‌ها شوند، زیرا آن‌ها حامی اصلی پایداری نظام حاکم هستند. با وجود بالا گرفتن اعتراضات و موج درخواست‌ها برای تصویب قوانین جدید با هدف محدود کردن اختیارات نیرو‌های پلیس و افزایش حمایت از حقوق فردی، حوادث گذشته، نشانه‌ای از مرحله آینده است که ثابت می‌کند این وعده‌ها هم محقق نخواهد شد و اختیارات نهاد‌های امنیتی مخدوش نخواهد شد. سیستم حاکم بر آمریکا با هر دو قطب آن یعنی دو حزب جمهوریخواه و دموکرات، تاکنون قدرت خودش را برای سازگاری با چالش‌ها و فرونشاندن موج خشم مردم ثابت کرده است. نظام حاکم در آمریکا تا زمانی که وادار نشود، امتیازی نخواهد داد.
روابط ترامپ با رسانه‌های آمریکا از زمان رسیدن او به ریاست جمهوری، هرگز خوب نبوده است. رسانه‌های آمریکا همه بحران‌های این کشور را بر گردن شخص ترامپ می‌اندازند. اما سوالات زیادی درباره موج تبلیغات این رسانه‌ها علیه ترامپ مطرح است. آن‌ها از همان نخستین ساعات کشته شدن جورج فلوید تلاش کردند، ترامپ را مسئول همه بحران‌ها در آمریکا معرفی کنند. اینکه ملت آمریکا نمی‌تواند نفس بکشد، عوامل مختلفی دارد که در طول چند دهه گذشته شکل گرفته است که مهمترین آن‌ها ریشه دار بودن نژادپرستی در داخل سیستم حاکم بر این کشور است. ده‌ها رئیس جمهور در آمریکا تاکنون هیچ راه حلی برای آن ارائه نکرده اند. از همان آغاز اعتراضات، ترامپ و نیروی پلیس در صدر خبر‌های رسانه‌های آمریکا قرار داشته اند و به گونه‌ای وانمود می‌کنند که به نظر می‌رسد آن‌ها از نظام حاکم در واشنگتن که به تغییر ریشه‌ای نیاز دارد، جدا هستند. نظام حاکم در آمریکا پیش از ترامپ هم از نبود عدالت اجتماعی و آزادی رنج می‌برد. سرنگون کردن ترامپ در انتخابات، ایده‌ای است که رسانه‌های آمریکا در تبلیغ آن تردید نکردند. آن‌ها به این صورت، بحران فعلی را به شخص ترامپ مرتبط می‌کنند و مطالبات تظاهرکنندگان برای تغییر کامل در نظام حاکم را نادیده می‌گیرند تا شاید مانع از هر نوع رویکرد جدی برای تغییر شوند. تلاش برای سانسور بحران‌های انباشته شده نظام حاکم ادامه دارد. رسانه‌های آمریکا می‌گویند ترامپ را قربانی همه مشکلات دولت پنهان در آمریکا کنند. این سوال مطرح می‌شود که رسانه‌های آمریکا آیا با نظام حاکم فاصله دارند؟

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)