• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۰۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
اولویت فوری مجلس

جلوگیری از قطع پخش شبکه‌های برون مرزی

نمایندگان مجلس یازدهم با تأکید بر لزوم حمایت مالی از شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما، از دولت به علت تخصیص ندادن بودجه موردنیاز برای جلوگیری از قطع این شبکه‌ها انتقاد کردند.

جلوگیری از قطع پخش شبکه‌های برون مرزیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، جمعی از نمایندگان مجلس در گفتگو با خبرنگار معاونت حقوقی و امور مجلس رسانه ملی بر ضرورت در نظر داشتن نقش این شبکه‌ها در ارسال پیام انقلاب اسلامی تأکید و تصریح کردند مجلس شورای اسلامی در صورت نیاز، برای حل این مشکل بودجه‌ای به کمک صداوسیما خواهد آمد.

حمایت مجلس یازدهم از تأمین بودجه موردنیاز شبکه‌های برون مرزی
آقای انور حبیب‏ زاده بوکانی، نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از قطع بودجه شبکه‌های برون مرزی گفت: با توجه به اهمیت رسانه ‏های برون ‏مرزی در سطح جهان، نباید بودجه مالی این شبکه‏‌ها قطع شود، چرا که مسائل فرهنگی، سیاسی، اجتماعی برای مخاطبان خارج از کشور مهم است و صداوسیما نقش مهمی در انتقال پیام دارد.
وی افزود: مجلس یازدهم همکاری لازم را برای تأمین بودجه صداوسیما و شبکه‌های برون مرزی انجام خواهد داد.

شبکه‌های برون‌مرزی نقشی قوی‌تر و مؤثرتر از قبل دارند
آقای مهدی عیسی ‏زاده، نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش شبکه‌های برون مرزی در تبیین دیدگاه‌های انقلاب اسلامی برای جهانیان گفت: نقش رسانه‏‌های برون‏ مرزی از گذشته قوی‌‏تر و مؤثرتر است.
وی تأکید کرد: با توجه به شرایط حساس منطقه و جهان، قطع شدن این شبکه‏‌ها کار درستی نیست و باید بلافاصله مشکل مالی این شبکه‌ها حل شود.

باید هرروز شاهد رونق بیشتر شبکه‌های برون مرزی باشیم
آقای، ولی اسماعیلی، نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر نقش ارزشمند شبکه‌های برون مرزی در فضای رسانه‌‏ای دنیا و تأثیرگذاری در منطقه متذکر شد: تقویت مالی شبکه‌های برون مرزی از طرف دولت بسیار اهمیت دارد.
وی با بیان اینکه شبکه‌های معاند جمهوری اسلامی ایران هر روز توطئه‌‏هایشان بیشتر می ‏شود، بنابراین شبکه‌های برون مرزی صداوسیما نه تنها نباید تضعیف شوند، بلکه باید روز به روز شاهد رونق و گسترش کمی و کیفی این شبکه‌ها باشیم و دولت باید در این عرصه به کمک صداوسیما بشتابد.

صدا و سیما ابزار صدور پیام جمهوری اسلامی است
آقای سیدغنی نظری خانقاه، نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی با ابراز تأسف از قطع شدن شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما گفت: قطع شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما به علت بدهی ارزی در حالی صورت گرفته است که صدا و سیما ابزار صدور انقلاب اسلامی است و باید صدای مردم و رهبری جبهه مقاومت را به تمام عالم برساند.
وی با بیان اینکه قطع شدن این شبکه‏‌ها کار درستی نیست و باید دولت در اسرع وقت بودجه مورد نیاز را تأمین کند، گفت: در صورت نیاز، مجلس وارد عمل خواهد شد تا بدهی این شبکه‌ها هر چه زودتر پرداخت شود.

حمایت از شبکه‌های برون مرزی الزامی است
خانم الهام آزاد، نماینده مردم نائین در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از قطع شبکه‌های برون مرزی صدا و سیما گفت: با توجه به اینکه صدای جمهوری اسلامی ایران باید در کل دنیا شنیده شود، باید شبکه‌های برون‏ مرزی حمایت شوند.
وی تصریح کرد: در صورت نیاز مجلس یازدهم به کمک صدا و سیما خواهد آمد تا هر چه زودتر مسائل مالی این شبکه‌ها حل و فصل شود.

شبکه‌های برون مرزی، پایگاه رسمی جمهوری اسلامی
خانم سمیه رفیعی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز شبکه‏‌های برون‏ مرزی صدا و سیما را پایگاه‏‌های رسمی جمهوری اسلامی ایران دانست که تقویت آن‌ها بسیار مهم است و باید در اولویت فوری بودجه‌ای دولت و مجلس قرار گیرد.

صدا و سیما، زبان گویای مستضعفین جهان
آقای محمد طلامظلومی، نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی‌با انتقاد از قطع شبکه‌های برون مرزی رسانه ملی گفت: صداوسیما زبان‏ گویایی است که صدای مستضعفین جهان را منعکس می‌کند و با توجه به شرایط حساس منطقه ‏ای و جهانی لازم است دولت بلافاصله بودجه این شبکه‌ها را تأمین و از قطع شدن آن‌ها جلوگیری کند.

رسانه ملی؛ مهم‌ترین پیام رسان جمهوری اسلامی ایران
آقای احمد راستینه هفشجانی، نماینده شهرکرد در مجلس نیز با بیان اینکه رسانه ملی مهم‌ترین پیام‌رسان جمهوری اسلامی ایران به کل جهان است، تأکید کرد: دولت نباید اعتبارات صدا و سیما را در بحبوحه جنگ رسانه‌ای و فرهنگی محدود کند.
وی از دولت خواست بلافاصله بودجه شبکه‌های برون مرزی را تأمین و از قطع شدن شبکه ‏های برون ‏مرزی جلوگیری کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
استاد آواز زنجانی در جمع مفاخر میراث ناملموس جهانی
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش رایگان مشاغل خانگی به دانش آموزان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اجرایی شدن زیست بوم‌های دیجیتال دولت
در پی انتشار کلیپ غیراخلاقی منتسب به بازیکن ملوان بندر انزلی
افزایش سرمایه‌گذاری و اشتغال در بخش تعاون خورشیدی خراسان جنوبی
بهداد سلیمی: ٣ نشان ایلیا صالحی در شرایطی ویژه به دست آمد
ورود گردشگران لهستانی به خراسان جنوبی
پیکر مادر شهید خاکباز یگانه با حضور مردم شهید پرور قم تشییع شد
فعالیت تولیدی ۱۴ واحد گلخانه‌ای در شهرستان مهاباد
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)