• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۱۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۴۱
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
تيترامشب؛

فروش سهام عدالت مساويست با ضرر

سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت، این سهام را دارایی سرمایه‌ای خواند و گفت: کسانی که ۱۰ خرداد اقدام به فروش کردند حدود ۱۶ درصد متضرر شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حسین فهیمی در برنامه تیتر امشب اعلام کرد: برای کسانی که قصد داشته باشند سهام خود را تا ۳۰ درصد بفروشند ما آمادگی همکاری لازم را داریم.
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت، تعداد کسانی را که برای فروش سهام خود به بانک‌ها یا دفاتر کارگزاری مراجعه کرده اند کمتر از یک میلیون نفر خواند و گفت: بر خلاف برخی از پیش بینی‌ها این گونه نبود که مردم برای فروش سهامشان هجوم بیاورند و به نظر می‌رسد که سهام داران به خوبی از ارزش دارایی خود باخبرند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

فهیمی گفت: بر اساس آمار حدود ۶۰۰ هزار نفر برای فروش ۳۰ درصد از سهام خود به بانک‌ها یا دفاتر کارگزاری مراجعه کردند و در مجموعه رقمی حدود ۹۰۰ میلیارد تومان سهم فروخته شد.
او اضافه کرد: از این ۹۰۰ میلیارد تومان، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هنوز به حساب کارگزاری‌ها واریز نشده است، ضمن اینکه کارگزاری‌ها نیز باید این رقم را به بانک واریز کنند تا به حساب سهامدار منتقل شود.

به گفته فهیمی تاکنون بیش از ۵۲۰ میلیارد تومان به حساب مشمولان واریز و تسویه شده است و ۲۰۰ میلیارد تومان باقیمانده نیز تا روز‌های آینده واریز می‌شود.
فهیمی درباره سایر علل واریز نشدن بهای سهام فروخته شده به حساب ارائه دهندگان سهام، گفت: برخی سفارش‌های فروش هنوز فروخته نشده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کارگزاری‌ها بر مبنای محاسبات و در نظر گرفتن منافع سهامداران اقدام به فروش می‌کنند و به همین علت هنوز برخی از سهام فروخته نشده است.
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت اضافه کرد: اگر بیش از ۱۰ روز از ثبت سفارش فروش گذشته باشد احتمالا اشکالی در شماره شبای سهامدار وجود دارد و توصیه می‌شود که سهامدار به شعبه محل ثبت مراجعه کند تا اشکال یا ابهام موجود رفع شود.

فهیمی در پاسخ به این موضوع که برخی سهامداران از واریز مبالغی در حدود ۱۰۰ یا ۱۴۰ هزار تومان در ازای فروش سهامشان خبر می‌دهند، گفت: علت واریز مبالغی در حدود ۱۰۰ یا ۱۴۰ هزار تومان به حساب فروشندگان ۳۰ درصد سهام این است که از ابتدا میزان دارایی (سهام) آن‌ها پائین بوده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

او افزود: برخی از سهامداران پس از فوت مشمول سهام اصلی، دارای سهام شده اند که در این صورت سهام اولیه بین چند نفر تقسیم شده و ارزش هر سهم نیز کاهش یافته است و به همین علت مبلغ واریز شده به حساب آن‌ها نیز به همان نسبت خواهد بود.
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت گفت: فروش سهام در بازار بصورت قطعه قطعه صورت می‌گیرد و در مواردی، کارگزار بخشی از سهام را فروخته و هنوز قطعات دیگر سهام به فروش نرفته است. به همین علت مبلغ به دست آمده پس از فروش کامل ۳۰ درصد سهام، به سهامدار پرداخت خواهد شد.

فهیمی بار دیگر با اشاره به ارزش سرمایه‌ای سهام عدالت، به دارندگان سهام توصیه کرد که در فروش دارایی خود عجله نکنند. سهام عدالت، دارایی سرمایه‌ای است و برای استفاده بلندمدت ارائه شده است.
او اضافه کرد: زمانی که ثبت سفارش فروش ۳۰ درصد سهام آغاز شد، عده‌ای از سهامداران در همان روز نخست برای فروش مراجعه کردند و عده‌ای هم در روز ۱۰ خرداد اقدام کردند که این عده، با فروش این میزان از سهامشان حدود ۱۶ درصد ضرر کردند.
فهیمی مدیریت سهام و فروش آن را حق سهامداران دانست، اما عجله نکردن در فروش را دور اندیشی و راهی برای سود بیشتر خواند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)