• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۳۷۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
فارس » اجتماعی
مدیر کل بنیاد مسکن فارس:

تامین مسکن ساده اولویت توسعه روستایی در فارس

تامین مسکن ساده از جمله اولویت‌های توسعه روستایی در فارس است.

تامین مسکن ساده اولویت توسعه روستایی در فارسبه گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس با بیان اینکه ترویج الگوی زندگی ساده و تامین مسکن متناسب با سطوح درآمدی مردم از جمله اولویت‌های توسعه روستایی در این استان است گفت: در بسیاری از مناطق روستایی فارس و از جمله روستا‌های شهرستان‌های شیراز و زرقان این الگو دنبال شده و نتیجه مناسبی در مهاجرت معکوس و افزایش انگیزه زندگی در مناطق روستایی داشته است.
عطا الله زمانی امروز پنج‌شنبه در دیدار با روح الله نجابت نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی افزود: فارس در بسیاری از شاخص‌های توسعه روستایی فراتر از سطح کشوری عمل کرده است، این شاخص‌ها در مقاوم سازی روستایی، صدور اسناد مالکیت، بهسازی مناطق روستایی، استفاده از سهیمه قیر برای توسعه معابر روستایی و همچنین اجرای طرح‌های هادی روستایی نمود یافته است.
مهاجرت معکوس از شهر به روستا
مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس به مهاجرت‌های معکوس برای افزایش جمعیت روستایی اشاره کرد و گفت: بیشتر مهاجرت‌ها در گذشته‌های نه چندان دور حرکت یک‌سویه و عموماً بدون بازگشت روستاییان به شهر‌ها بود، اما اخیر الگوی دیگری تحت عنوان مهاجرت معکوس به نواحی روستایی شکل گرفته که بخش عمده آن ناشی از افزایش خدمات در روستا‌ها و بهبود سطوح زندگی در این مناطق است.
زمانی با اشاره به برخی از روستا‌های شهرستان شیراز که افزایش جمعیت محسوس را در سال‌های اخیر تجربه کرده اند گفت: عمده این روستا‌ها در حاشیه کلان شهر شیراز واقع شده اند، هر چند هنوز تا رسیدن به سطح زندگی مطلوب در این مناطق فاصله بسیار است، اما بهبود کسب و کار و رونق زندگی روستایی موضوعی است که با تلاش نیرو‌های جهادی محقق شده است.

اجرای طرح مسکونی نشاط
مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس به اجرای طرح مسکونی نشاط در روستای سلطان آباد شیراز اشاره کرد و گفت: این طرح مسکونی در دست احداث نمادی از کارنامه خدمات درخشان در تامین مسکن شهری و احداث طرح‌های مسکونی مورد نیاز مردم در کلان شهر شیراز است.
مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس اضافه کرد: کلان شهر شیراز از جمله مناطق شهری کشور است که تراکم حاشیه نشینی در برخی از مناطق حاشیه آن و حتی در مرکز این شهر به مسائل اجتماعی و فرهنگی دامن زده است. احداث و راه اندازی مجتمع‌های مسکونی توسط بنیاد مسکن با نظارت کامل و رعایت آموزه‌های مهندسی این امکان را فراهم کرده است که عوارض و پیامد‌های حاشیه نشینی کنترل شود و بافت‌های مسکونی با رعایت الزامات زندگی شهری و با تقویت ابعاد فرهنگی و اجتماعی ایجاد گردد.
تقویت گردشگری روستایی و موج بازگشت مهاجران به روستا‌ها
روح الله نجابت نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی نیز دراین نشست با یادآوری خدمات بنیاد مسکن و نظام اسلامی در محرومیت زدایی و توسعه روستایی یاد آور شد: در سال‌های اخیر اقدامات گسترده نظام جمهوری اسلامی در حوزه زیرساختی روستا‌ها از قبیل احداث مدرسه و راه و تقویت گردشگری روستایی موجب سازندگی، تحصیل و اشتغال در آن مناطق شده و موجی از بازگشت روستاییان مهاجر را رقم زده است.
نماینده مردم شهرستان شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی خواستار توجه بیشتر به مناطق روستایی حاشیه شیراز و کاهش حاشیه نشینی و افزایش سطح رفاه در این مناطق و بهره مندی مردم از سهم عادلانه در توسعه شد و افزود: معضل حاشیه‌نشینی و ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در حاشیه شهرها، تبعات گوناگون اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در پی دارد که نیاز است با همکاری مراجع ذی‌ربط در جهت رفع این مشکلات اقدام عاجل صورت پذیرد و برای حل معضل حاشیه‌نشینی و مسکن افراد کم‌بضاعت در شهر شیراز باید با قید فوریت چاره‌اندیشی شود.
نجابت همچنین تامین مسکن مناسب برای شهر‌های زیر پوشش و روستا‌های شهرستان‌های شیراز و زرقان را یاد آور شد و گفت: تامین مسکن متناسب با سطوح درآمدی مردم موضوعی است که باید به عنوان یکی از آرمان‌های نظام اسلامی با فعالیت جهادی در مناطق محروم دنبال شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)