• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۳۸۳۰
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۴
بین الملل » آمریکا
تبعیض نژادی در آمریکا

خانواده‌های سیاه پوست ۹۰ درصد فقیرتر از سفید پوستان هستند

بر اساس امار بانک مرکزی آمریکا از سال ۱۹۶۷ تا سال ۲۰۱۸ بطور میانگین یک خانواده سیاه پوست ۵۰ درصد کمتر از یک خانواده سفید پوست درآمد داشته است.

خانواده‌های سیاه پوست ۹۰ درصد فقیرتر از سفید پوستان هستندبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  بر اساس امار بانک مرکزی آمریکا از سال ۱۹۶۷ تا سال ۲۰۱۸ بطور میانگین یک خانواده سیاه پوست ۵۰ درصد کمتر از یک خانواده سفید پوست درآمد داشته است.

سی ان بی سی: تبعیض نژادی در آمریکا از صد‌ها سال پیش در این کشور شکل گرفته است. این شبکه تلویزیونی آمریکایی در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به قلم کرستن اسمیت نوشت: در بحبوحه اعتراضات در سراسر آمریکا به تبعیض علیه سیاهپوستان، شماری از مدیران سیاهپوست شرکت‌ها و موسسات غیردولتی این کشور نظرات خود را درباره این اعتراضات با شبکه سی ان بی سی به اشتراک گذاشتند. آن‌ها تاکید کردند که این ناآرامی‌ها در آمریکا فقط نتیجه بی عدالتی نژادی نیست بلکه نتیجه نابرابری ثروت میان سیاهپوستان و سفیدپوستان آمریکایی نیز هست.
کِن فرازیر، مدیر اجرایی شرکت مرک (Merck) به این شبکه گفت: "این بحران صد‌ها سال است که در حال شکل گیری است. " فرازیر یکی از فقط ۴ مدیر اجرایی در لیست فورچون ۵۰۰ است. [ فورچون ۵۰۰ لیستی از ۵۰۰ شرکت بزرگ آمریکایی از نظر درآمدزایی است که هر ساله توسط نشریه فورچون تهیه و اعلام می‌گردد.]در حالی که بسیاری از آمریکایی‌ها معتقدند نابرابری ثروت میان سیاهپوستان و سفیدپوستان حدود ۲۰ سنت در هر دلار است,، اما واقعیت این است که به طور متوسط خانواده‌های سیاهپوست فقط ۱۰ درصد از میزان ثروت خانواده‌های سفیدپوست را دارند. آمریکایی‌های سیاهپوست بیش از ۲ برابر آمریکایی‌های سفیدپوست فقیرند و میزان بیکاری در میان سیاهپوستان تقریبا ۲ برابر بیکاری در میان سفیدپوستان است.
فرازیر گفت: "بیکاری منجر به ناامیدی و ناامیدی نیز منجر به آن چیزی می‌شود که ما اکنون در خیابان‌ها شاهد هستیم. "
به طور کلی، درآمد خانوار‌های سیاهپوست حدود ۴۰ درصد کمتر از خانوار‌های سفیدپوست است و مردان سیاهپوست حدود یک میلیون دلار کمتر از مردان سفیدپوست در طول زندگی خود درآمد دارند.
نابرابری ثروت در میان سیاهپوستان و سفیدپوستان آمریکا به مرور زمان بیشتر شده است. بر اساس تازه‌ترین تحقیقات بانک مرکزی آمریکا، در سال ۱۹۸۳, ثروت خانواده‌های سفیدپوست در آمریکا حدود ۸ برابر ثروت خانواده‌های سیاهپوست بود. این در حالی است که در سال ۲۰۱۶, ثروت خانواده‌های سفیدپوست حدود ۱۰ برابر ثروت خانواده‌های سیاهپوست شده بود.
درآمد کم‌تر و بدهی‌های بیشتر با گذشت زمان منجر به ثروت کمتر می‌شود. خانواده‌های سیاهپوستان آمریکایی به مدت ده‌ها سال است که حقوق بسیار کمتری نسبت به خانواده‌های سفیدپوست می‌گیرند. میانگین درآمد یک خانواده سیاهپوست در سال ۲۰۱۸, مبلغ ۴۱ هزار و ۵۰۰ دلار بود که نسبت به یک خانواده سفید پوست با ۶۸ هزار دلار درآمد, ۴۹ درصد کمتر بود. این اختلاف از سال ۱۹۶۷ تقریبا بدون تغییر مانده است.
از آنجایی که خانواده‌های سیاهپوست ثروت کمتری دارند و نمی‌توانند هزینه تحصیلات خود را بپردازند، به گرفتن وام روی می‌آورند.
از اواسط دهه ۲۰۰۰, بدهی وام‌های دانشجویی خانواده‌های سیاهپوست بیشتر از خانواده‌های سفیدپوست و اسپانیایی تبار‌ها بوده است. میانگین بدهی وام دانشجویی یک خانواده سیاهپوست در سال ۲۰۱۶ حدود ۱۴ هزار دلار بود در حالی که بدهی خانواده‌های سفید پوست و اسپانیایی تبار به ترتیب ۱۱ هزار دلار و ۷ هزار و ۵۰۰ دلار بود.
مسئله این است که این بدهی‌ها موجب می‌شود که خانواده‌های سیاهپوست نتوانند ثروت بیشتری به دست بیاورند.
از طرف دیگر، درآمد کم و ثروت کمتر، خرید خانه را برای خانواده‌های سیاهپوست دشوارتر می‌کند. در سال ۲۰۱۶, حدود ۶۸ درصد از خانواده‌های سفیدپوست و فقط ۴۲ درصد از خانواده‌های سیاهپوست خانه داشتند.
ثروت کمتر و نداشتن خانه به این معنا است که سیاهپوستان بسیار بیشتر از سفیدپوستان در محله‌های فقیرنشین زندگی می‌کنند، جایی که دسترسی کمتری به شغل، تحصیلات با کیفیت بالا و خدمات دیگر وجود دارد.
در سال ۲۰۱۸, حدود ۲۳ درصد از سیاهپوستان در محله‌های فقیرنشین زندگی می‌کردند در حالی که این نسبت در میان سفیدپوستان ۴ درصد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرکرد و بلداجی سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
قلع و قمع ۱۱ مورد دیوارکشی غیر مجاز در جویبار
قاسمی و رشیدپور به فینال ۲۰۰ متر آزاد راه یافتند
کاهش ۳ متر مکعبی الگوی مصرف ماهیانه آب در کهگیلویه و بویراحمد
۳۰ آبان؛ آخرین مهلت ارسال آثار به رویداد رسانه‌ای «هما»
حمل‌ونقل جاده‌ای ایران هوشمند می‌شود
از ابوغریب تا کاخ سفید
تکریم و تجلیل از اعضای وابسته ارتش در خوی
مهلت استعفای داوطلبان شوراهای روستا تا ۳۰ آبان
آغاز فصل جدید رقابت‌های سوارکاری پاییزه گلستان از فردا چهارشنبه ۲۱ آبان در گنبدکاووس
غرفه منطقه آزاد انزلی در نمایشگاه اینوکس کیش
همایش علمی و مدیریتی به مناسبت روز جهانی علم در اردبیل
تصادف مرگبار در همدان
پیروزی تیم ملی والیبال بانوان ایران در دیدار نخست
سازمان‌های بین‌المللی بازیچه دست آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها هستند
دستاورد‌های ایران جان در آبادان و خرمشهر
افزایش ۶۱ درصدی دستمزد زندانیان شاغل
رعایت بهداشت فردی دانش‌آموزان و پیشگیری از شیوع شپش در مدارس
معرفی توانمندی‌ها و دستاورد‌های پایگاه‌های بسیج در نمایشگاه اسوه در ارومیه
بهره برداری از مدرسه عشایری روستای آب رزک اندیکا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)