• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۵۶۳۹
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۶
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
با تاکید بر مختصات دریایی مناسب ایران

وجود ظرفیت‌های بسیار بالایی در حوزه دریایی و دریانوردی

رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی گفت: کشور ما مختصات دریایی مناسبی دارد و از ظرفیت بسیار مطلوبی در بخش نیروی انسانی برخوردار است.

وجود ظرفیت‌های بسیار بالایی در حوزه دریایی و دریانوردیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، آقای سیامک سید مرندی، با بیان اینکه چه در حوزه دریانوردی و چه در حوزه دریایی، ظرفیت‌های بسیار بالایی داریم، گفت: کشور ما مختصات دریایی مناسبی دارد و از ظرفیت بسیار مطلوبی در بخش نیروی انسانی برخوردار است.
وی در مورد مهم‌ترین چالش‌ها و مشکلات مربوط به دریانوردان، افزود: دریانوردان را باید به دریانوردان سنتی و آن‌هایی که مدارک مربوطه را کسب کرده اند تقسیم بندی کنیم، حال در صورتی که این پیش فرض را مدنظر قرار دهیم باید تأکید کرد عمده نگرانی‌ها در این حوزه مربوط به دریانوردان سنتی است که روی شناور‌های سنتی مشغول به فعالیت هستند.
رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی کشور اضافه کرد: متاسفانه سن شناور‌هایی که دریانوردان سنتی روی آن‌ها مشغول به فعالیت هستند بالا بوده و بحثی را که در مورد جایگزینی شناور‌های جدید داریم این است که شاید دریانوردان سنتی قابلیت تطبیق با شناور‌های جدید را نداشته باشند که در این زمینه مقوله آموزش از اهمیت بسیاربالایی برخوردار است و در عین حال باید تصمیمات و فعالیت‌ها به گونه‌ای پیش برود که با جایگزینی شناور‌های مناسب دریانوردان سنتی کمترین آسیب را ببینند.
مرندی با اشاره به اینکه یکی دیگر از نگرانی‌ها در حوزه دریانوردان مربوط به مباحث حمایتی است، گفت: باید چالش‌های موجود در زمینه مالیات‌ها حل شود تا با افزایش حمایت ها، شرایط بهبود یابد؛ آنچه باید به صورت کلان مورد توجه واقع شود ایجاد شرایط مناسب در حوزه حمل و نقل است که تبعات مفید آن نیز در نهایت دریانوردان را نیز شامل می‌شود.
رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی در ادامه به شرایط معیشتی دریانوردان اشاره کرد و در مورد پیشنهاد‌ها و راهکار‌های لازم به منظور بهبود وضعیت این قشر، افزود: باید بدانیم که دریا، معیشت دریانوردان است و در حال حاضر نیز اقدامات متفاوتی در حال انجام است تا فشار‌های وارده به ویژه در بخش اقتصادی به دریانوردان کاهش یابد.
مرندی با اشاره به اینکه در بخش شناور‌های فیدری در دوران تحریم، فعالیت‌های ارزنده‌ای صورت گرفت و باری از دوش اقتصاد کشور برداشته شد، گفت: به دلیل اعمال تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی آمریکایی‌ها حوزه دریایی کشور با محدودیت‌های مختلفی روبرو شد و برای شناور‌های بزرگ مشکلات عدیده‌ای به وجود آمد که اقتصاد کشور را تحت تاثیر قرار می‌داد، اما باید بدانیم که در بخش شناور‌های فیدری به خوبی توانستیم فعالیت‌های را در حوزه دریایی پیش ببریم و اینگونه فشار‌های اقتصادی را در بخش حمل و نقل دریایی کاهش دهیم.
وی در ادامه به ظرفیت‌های بالای کشور در حوزه دریایی و نیروی انسانی اشاره و تاکید کرد: باید دریانوردان متخصص و آموزش دیده ایرانی را به تدریج جایگزین نیرو‌های خارجی کنیم.
رئیس دبیرخانه شورای عالی صنایع دریایی با اشاره به اینکه حتما نیازمند آن نیستیم که کشتی تولید کنیم، گفت: باید به قوانین داخلی توجه و آن‌ها را رعایت کرده و از آن تبعیت کنیم و بتوانیم از نیروی داخلی خود به جای نیروی خارجی در بخش‌های مختلف و به ویژه در حوزه دریانوردی بهره‌مند شویم و به شرایطی دست یابیم که بتوانیم با تربیت نیروی دریایی متخصص، روزی به صادرات در حوزه دریانوردان ایرانی فکر کنیم و آن را محقق سازیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب ۱۵ کنتور حجمی هوشمند بر روی چاه‌های مجاز اردستان
تاثیرات محیط کاری بر بیماری دیابت
کشف یک کیلوگرم تریاک بلعیده‌ شده در بردسکن
تولید پراکنده در مناطق شهری موجب پایداری شبکه برق می‌شود
لیموچی: از عملکرد بچه‌ها راضی هستم
پیشنهاد ایران برای ایجاد شبکه نوآوری گردشگری مبتنی بر هوش‌مصنوعی
جریمه روزانه ۲ هزار و ۸۰۰ خودروی فاقد معاینه فنی و آلاینده در استان کرمانشاه
تاکید بر لزوم استقلال استان‌ها در خرید و توزیع کالا‌های اساسی
طرح ساماندهی گلزار شهدای شادگان با جدیت در حال اجراست
ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی با راه‌اندازی سامانه هدی
وزارت اقتصاد مامور تدوین الگوی ملی هماهنگی گمرکات شد
راه اندازی و ساماندهی ۲۰۰ پایگاه قرآنی در کانون‌های مساجد استان تهران
کاهش سقف استفاده از کارت‌های آزاد بنزین در جایگاه‌های سوخت
هشدار نارنجی هواشناسی خوزستان برای کاهش دید در محور‌های جنوبی و ساحلی
گسترش همکاری‌های دوجانبه پاکستان و عربستان در حوزه دفاعی و آموزشی
فرماندار جوانرود معرفی شد
بهره‌مندی ۴۷۵ خانوار عشایری از آب شرب سالم با اتمام پروژه آبرسانی قشلاق گوگرد علیا در خوی
آشنایی با شهید قربانعلی موری بازفتی از شهدای لالی
حضور ورزشکاران اردبیلی‌ در کاروان المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵
چهارمحال و بختیاری میزبان جشنواره ملی مشاعره رضوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
امتناع کودکان از توالت مدرسه باعث یبوست می‌شود
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)