• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۷۱۳۳
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۸
بین الملل » اقتصادی
نگراني از شيوع مجدد کرونا

کاهش شاخص بورس‌های آسیایی

شاخص کل بورس‌های اوراق بهادار در کشور‌های آسیایی با توجه به شیوع مجدد ویروس کرونا کاهش یافت.

کاهش شاخص بورس‌های آسیایی در معاملات امروزبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما، به نقل از خبرگزاری رویترز از توکیو، با توجه به افزایش نگرانی‌ها درباره شیوع بیماری کرونا و آغاز موج دوم شیوع بیماری کووید-۱۹ در چین، شاخص کل بورس اوراق بهادار در کشور‌های آسیایی در معاملات امروز کاهش یافت.

در توکیو، شاخص سهام "‏نیکی ۲۲۵"، ‏یکی ‏‏از دو شاخص عملکرد ‏‏بورس اوراق ‏‏بهادار ‏توکیو که سهام ‏‏‏۲۲۵ ‏شرکت ‏بزرگ ‏‏ژاپن در آن ‏فهرست ‏و در هر روز کاری ارزشگذاری می‌شوند، در پایان معاملات امروز با ۱۸ صدم درصد کاهش به ۲۲ هزار و ۴۳۷ واحد رسید.
ارزش شاخص سهام "توپیکس" (‏TOPIX)، ‏دیگرشاخص ‏عملکرد ‏بورس ‏‏‏اوراق بهادار توکیو نیز در پایان داد و ستد‌های امروز با ۲۳ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به یک هزار و ۵۷۹ واحد رسید.
شاخص سهام مرکب هنگ سنگ (Hang Seng)، یکی از شاخص‌های عملکرد بورس اوراق بهادار هنگ کنگ، نیز در پایان معاملات امروز با ۵۴ صدم درصد کاهش به ۲۴ هزار و ۵۱۱ واحد رسید.
شاخص مرکب بورس شانگ‌های هم در معاملات امروز با هشت صدم درصد کاهش به دو هزار و ۹۶۵ واحد رسید.
اما شاخص سهام شنزن (SZSE)، دومین شاخص عملکرد بورس اوراق بهادار چین که سهام شرکت‌های فنی در آن در هر روز کاری ارزشگذاری و خرید و فروش می‌شود، با ۲۹ صدم درصد کاهش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به یک هزار و ۹۳۶ واحد رسید.
ادامه شیوع بیماری کووید-۱۹ در برخی مناطق باعث شک و تردید سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی درباره ادامه دار بودن روند از سرگیری کسب و کار‌ها و فعالیت‌های اقتصادی- مالی به شک و تردید انداخته است.
بر اساس این گزارش بیش از ۲۲۰ مورد دیگر از ابتلا به بیماری ویروس کرونا ۲۰۱۹، (کووید-۱۹)، در پکن ظرف یک هفته شناسایی شده است.
در آمریکا نیز در حدود ۱۲ ایالت جنوبی مرکزی و غرب این کشور نیز موارد بی سابقه‌ای از شیوع بیماری کووید-۱۹ به ثبت رسیده است.
شرکت آمریکایی تولید نرم‌افزار‌ها و سخت افزار‌های نوین رایانه‌ای و همچنین گوشی‌های هوشمند تلفن همراه اپِل، فروشگاه‌های خود در ایالت‌های که بیشترین تعداد مبتلایان و قربانیان ویروس کرونا را دارند و به شدت درگیر این بیماری ویروسی هستند، تعطیل می‌کند.
در همین بازار ارزش برابری ین با دلار آمریکا نیز در معاملات امروز بازار توکیو، نوسان چندانی نداشت. بدین صورت که هر ۱۰۶,۹۲ ین برابر یک دلار آمریکا معامله می‌شد. در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، هر ۱۰۶,۸۷ ین برابر یک دلار آمریکا داد و ستد می‌شد.
ارزش برابری ین با یورو نیز در معاملات امروز بازار توکیو، کاهش یافت. بدین صورت که هر ۱۲۰,۰۲ ین برابر یک یورو معامله می‌شد. در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، هر ۱۱۹,۴۶ ین برابر یک یورو داد و ستد می‌شد.
در بازار نفتی آسیا نیز بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین (وست تگزاس اینترمیدییت‏) هم که برای ‏‏قیمت گذاری نفت مصرفی ‏‏آمریکا، به کار ‏برده می ‏شود ۳۹ دلار و ۷۵ سنت معامله شد. نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری ‏ نفت داد و ستد شده در ‏‏بازار اروپا ‏استفاده می‌شود با ۳۱ صدم درصد افزایش نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین‏، به ۴۲ دلار و ۳۲ سنت رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۸ دی ۱۴۰۴
همزیستی بین ادیان در ایران سند افتخار و الگویی جهانی است
خبر‌هایی از جلسات هماهنگی برگزاری آیین اعتکاف
ثبت ۳۵ میلی‌متر بارش در بافت
شهید سلیمانی، الگوی جاودانه خادمان نظم و امنیت
کشف انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق در صومعه سرا
نارضایتی کاسبان از نوسان شدید نرخ ارز و قیمت اجناس
دانش هسته‌ای نجات بخش جان بیماران سرطانی
پرورش استعداد‌های ورزشی بم ؛الگویی از امید و استقامت
ارزیابی منازل خسارت دیده بر اثر سیلاب در خوزستان
پیروزی تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل استقلال تهران
اعتمادسازی، اساس مشارکت مردم در انتخابات است
مسدود شدن۴ جاده اصلی جنوب آذربایجان غربی به علت کولاک
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عمان
بازدید از شرکت صنایع فولاد مشیز بردسیر
برف؛ عروس زاگرس را سفیدپوش کرد
سفر استانی معاون اجرایی رئیس جمهور
برگزاری رزمایش دریایی چین
درگیری پلیس ترکیه با اعضای گروه تروریستی داعش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واریز سود سهام عدالت در بیست و هفتم دی
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ
فریدونشهر برفی‌ترین منطقه نصف جهان
نمایش اقتدار پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در قاب تلویزیون
تعطیلی برخی مدارس آذربایجان غربی در ۸ دی ماه
درگذشت حضرت آیت‌الله سید علی شفیعی نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری
رد درخواست سروش رفیعی در کمیته استیناف
پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا
واریز سود سهام عدالت همزمان با عید مبعث
افزایش ۲۰درصدی حقوق‌کارمندان درلایحه بودجه اصلاح شود
پخش زنده پرتاب سه ماهواره ایرانی به فضا در کانون پرورش فکری اهواز
مشکلات ساختاری اقتصاد؛ علت التهابات ارزی
ایران در جمع ۱۰ کشور برتر جهان در چرخه کامل فناوری فضایی
ارومیه با افزایش ۳ منطقه و ۱۴ ناحیه رسماً به جمع کلان‌شهر‌های کشور می‌پیوندد
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
پیش‌بینی هواشناسی تا سه‌شنبه، برف و باران و وزش باد  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پویش «مامان بابام، نور چشام»، در شبکه نهال  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)