• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۳۳۳۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۷
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
معاون وزیر بهداشت:

برگزاری جشن‌ها؛ مهمترین علت افزایش مبتلایان

حریرچی: از مهمترین عللی که اخیراً منجر به افزایش مرگ و میر ناشی از کرونا شده، برگزاری جشن‌ها در برخی از استان‌ها بوده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور در تحریریه بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما گفت: از مهمترین عللی که اخیراً منجر به افزایش مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ شده، برگزاری جشن‌ها در برخی از استان‌ها مانند خوزستان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان، بوشهر، کردستان، کرمانشاه و آذربایجان غربی پس از تعطیلات عید سعید فطر بوده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دکتر ایرج حریرچی افزود: بستری و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ نتیجه جبری و الزامی رفتار ما در بازگشایی‌ها و رعایت نکات بهداشتی و درمانی است که انجام می‌دهیم و این بیماری شوخی ندارد.
وی ادامه داد: به میزانی که تماس‌های اجتماعی خود را افزایش دهیم و از ماسک استفاده و بهداشت فردی را رعایت نکنیم با افزایش میزان ابتلا به این بیماری مواجه خواهیم شد.
آقای حریرچی گفت: هدف گیری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری کووید ۱۹ به تک رقمی بود، اما اکنون بیش از دو هفته است که این رقم در کشورمان، سه رقمی است.
وی با اشاره به اینکه مجبوریم بازگشایی‌ها را انجام دهیم، تاکید کرد: در این بازگشایی‌ها باید پروتکل بهداشتی و درمانی را رعایت کنیم.
دکتر حریرچی در زمینه افزایش مرگ و میر ناشی از این بیماری هشدار داد و گفت: این که تعداد بستری‌ها از تعداد مرخصی‌ها بیشتر شده علامت خطر بسیار بزرگی است.
وی ادامه داد: از هفته چهارم فروردین، تعداد ترخیص‌ها در تهران و بیشتر شهر‌هایی که اوج بیماری داشته اند، از تعداد بستری‌ها بیشتر بود، اما اکنون فرصت نمی‌کنیم بستری‌های قبلی را مرخص کنیم.
دکتر حریرچی افزود: تا کنون ۱۵ هزار و ۸۴ نفر از کادر درمانی فقط در بیمارستان‌های دولتی علائم بیماری کووید ۱۹ را پیدا کردند و از این رقم تا صبح دیروز ابتلای ۹ هزار و ۹۸۶ نفر به این بیماری، قطعی و مثبت بوده و از این تعداد، ۶۴ نفر اعم از دکتر، پرستار و پیراپزشک، فوت کرده اند.
معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: فقط در بیمارستان بوکان، ۴۰ نفر از کادر درمانی در قرنطینه بودند.
آقای حریرچی با اشاره به اینکه ممکن است برخی محدودیت‌ها برگردد و این موضوع اجتناب ناپذیر است، اضافه کرد: مهمترین کاری که مردم برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری می‌توانند انجام دهند، زدن ماسک و شستشوی مرتب دست است و اینکه جز در موارد ضروری از منزل خارج نشوند و گردش و تفریح تا اطلاع ثانوی ممنوع است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
باسلام ، اینجانب یکی از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی هستم .میخواستم بدانم چرا با این اوضاع بد کرونایی و وضعیت قرمز شهرکرد وبرگزاری آزمون های دانشگاه های سراسر کشور به صورت آنلاین ، فقط دانشگاه علمی کاربردی باید آزمون هایش به صورت حضوری باشد؟
چرابا سلامتی بچه های مردم بازی می کنید؟ یعنی کرونا برای همه ی مردم خطرناک است ولی برای دانشجویان علمی کاربردی خطر ندارد؟
مسئولی که در تهران به دانشگاهها دستور برگزاری حضوری امتحانات راداده ، باید جوابگو باشد .اگر یکی از این دانشجویان کرونا گرفت وفوت کرد شما جواب خانواده اش وجامعه را می دهید؟
سلام خسته نباشید واقعا جشن ها که بر سر یک میز با یا چند میز با فاصله گذاری اجتماعی برگزاری میشود خطرناک تر است یا مترو، بی آرتی و بازار
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مسابقات بدمینتون پسران دانشگاه آزادی در گرمسار
اصلاح قانون بانک مرکزی با سیاست‌های کلی مغایرت ندارد
معرفی مسئولان و اعضای ستاد اجرایی مسابقه‌های قرآن دانشجویان مسلمان
اخبار البرز در یک نگاه
بازدید سرزده از میادین میوه و تره بار
انفجار یک دستگاه خودروی گازسوز در جایگاه سی ان جی نوکنده
تشییع سرگرد شهید ولی زاده در شهر جایزان امیدیه
وضعیت آسفالت جاده مرزیجران ونارضایتی شهروندان
شرح حال روز‌های قشلاقی عشایر بعد از ییلاقی به نسبت خشک
واریز بیش از ۴۳ هزار میلیارد ریال اعتبار به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها
انفجار تروریستی در پایتخت پاکستان
بسکتبال با ویلچر آسیا - اقیانوسیه؛ برتری بانوان ایران مقابل لائوس
توزیع ۹۴۵ تن برنج هندی یارانه‌ ای در مشهد
آغاز لیگ کانوپولو بانوان به میزبانی دریاچه آزادی
بررسی قضایی وضعیت تغییر کاربری اراضی زراعی آذربایجان غربی
اخذ ۲۷ میلیارد ریال برای رفع حریم شبکه برق در سال ۱۴۰۴
افتتاح نمایشگاه «طراحی معماری معاصر ایران » در خرم‌آباد
تحقق ۳۰ درصدی تعهد اشتغال در گناباد
ابتکار رکورددار پرتاب وزنه جهان در تولید دیسک ورزشی
 حمل‌ونقل رایگان در محمدیه و مهرگان؛ گامی مؤثر در مسیر عدالت اجتماعی و توسعه شهری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)